PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AMAN DİKKAT......!

Burhan KESKİN
19.Kasım.2013, 09:31
http://i39.tinypic.com/jsytt2.jpg

Domuz Avında Facia: 1 Ölü, 1 Yaralı
Sinop'un Ayancık ilçesinde çıktıkları domuz avında yanlışlıkla arkadaşı tarafından vurulan avcı hayatını kaybederken, bir avcı da olay sırasında domuz sürüsünün saldırması sonucu ağır yaralandı.

Sinop'un Ayancık ilçesinde çıktıkları domuz avında yanlışlıkla arkadaşı tarafından vurulan avcı hayatını kaybederken, bir avcı da olay sırasında domuz sürüsünün saldırması sonucu ağır yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Aygördü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, domuz avlamak için ormanlık alana giden Devlet Demir (28), Birol Yalçınkaya (20) ve Doğan Yücel isimli 3 arkadaş, domuz sürüsüne ateş açtıkları sırada Birol Yalçınkaya domuzların saldırısına uğradı. Daha sonra domuz sürüsüne ateş etmeye devam eden avcılardan birinin silahından çıkan kurşun, Devlet Demir’e isabet etti. Devlet Demir olay yerinde hayatını kaybederken, domuzların saldırısına uğrayarak yaralanan Birol Yalçınkaya ise kaldırıldığı Ayancık Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Birol Yalçınkaya’nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Domuz Avında Facia: 1 Ölü, 1 Yaralı haberi http://www.haberyurdum.com/domuz-avinda-facia-1-olu-1-yarali-247084h.html#ixzz2l5ODQD00
<a title='haber' href='http://www.haberyurdum.com/'>Haber</a>

Onur ÇELİKOĞLU
19.Kasım.2013, 09:35
İste bu yüzden biraktim domuz
avini. Kendini bilmez insanlarla değil domuz avina balik avina gidilmez. Allah rahmet eylesin..

Burhan KESKİN
19.Kasım.2013, 09:35
Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diler yaralı kardeşimizde en kısa zamanda acil şifalar dilerim.. Domuz avına gidecek olan arkadaşlar aman dikkat edelim ..'her zaman tedbiri elden bırakmayalım...!

Burhan KESKİN
19.Kasım.2013, 09:41
Onur bu ilk değil rasgele ateş açılmaz domuz avında avcı başları ne iş yapmış anlamıyorum milleti uyarmaları lazım yazık olmuş 20 yaşında genç delikanlıya... Aslında domuz avları çok özel izinlerle yapılmalı jandarm ve sağlık ekipleri eşliğinde en azından yakın bir yol kenarında ambulans olmalı çocuk kan kaybından ölmüş Tekrar Allah rahmet eylesin...

gsahiner
19.Kasım.2013, 09:51
Allah rahmet eylesin yakınlarına haktan sabır diliyorum sırf bu yüzden domuz avını sevmiyorum arkadaş sen istersen peygamber ol karşındaki adamın ne olacağını bilemezsin...

Yıldıray İNCE
19.Kasım.2013, 10:11
Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diler yaralı kardeşimizde en kısa zamanda acil şifalar dilerim ben işte bu konudan dolayı hiç hazalmam Domuzavından.............

Burak SEZER
19.Kasım.2013, 13:09
Allah rahmet eylesin..
Allah cümlemizi bu tür kazalardan korusun...

ibrahim uysal
19.Kasım.2013, 15:20
Allah rahmet eylesin....İnşallah bir daha böyle haberleri duymayız diyoruz ama nafile... :( Allah'ım hepimizi korusun...

samet bereket
19.Kasım.2013, 18:30
İste bu yüzden biraktim domuz
avini. Kendini bilmez insanlarla değil domuz avina balik avina gidilmez. Allah rahmet eylesin..

Osman KARATEPE
20.Kasım.2013, 07:01
Allah rahmet eylesin..
Allah cümlemizi bu tür kazalardan korusun...

20.Kasım.2013, 10:56
Allah rahmet eylesin.. Bu konuya çok dikkat edilmeli avdan önce tedbirler alınmalı. kimse yerinden kıpırdamamlı..