PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostlarım ve Ustalarım Bana Fikir Verecekler Vardır Mutlaka (G. Şahiner)

gsahiner
22.Kasım.2013, 08:33
Abilerim bir süperpoze almayı düşünüyorum...

Bilirsiniz Kuş avını çok severim Kınalım ve Çilin de Hastasıyım...

Tavşana Domuza Pek Bakmam Tavşan denk gelirsede Domuz denk gelse de atmam.

Şimdi bunun için tüfeğimin biraz hafif biraz ince ve kibar olmasını istiyorum...

3 marka içinde kararsız kaldım.

BÜYÜK HUĞLU

YILDIZ

HUĞLU ( Bu marka kafama göre birşey bulamadığımda en son tercihimdir çünkü çok ağır)

Sizin öneriniz hangisi olur yada önereceğiniz başka bir poze varsa oda olur... yardımlarınızı bekliyorum... Sağlamlık kalite ve en önemlisi teknik destek olması şartı ile ???

ibrahim uysal
22.Kasım.2013, 08:37
Yazdığın markaların hepsinin de teknik destekleri çok iyidir kardeşim...Huğlu Kooperatifin tüfekleri,evet biraz ağır...Benim sana tavsiyem;ilk sırada Yıldız,daha sonra Büyük Huğludur...Yıldızın forumlarda çok iyi yorumlarını okuyorum...Hayırlısı olur inşallah...:)

gsahiner
22.Kasım.2013, 08:48
Abim bu 3 güzel markanın 3ünden de vazgeçemiyorum önereceğin bir model varmı :)

ibrahim uysal
22.Kasım.2013, 08:59
Yıldız av tüfeklerinin sitesine gir,araştır kardeşim...Kafana yatanın fiyatını da araştır...Ben olsam;Aşşağıdakine bakardım ama fiyatını bilmiyorum...Yıldız SP ME special...

http://www.yildizshotgun.com/buyuk/spz_08.png

ismail aksu
22.Kasım.2013, 09:00
Yildiz aktaş akus 66 namluyu geçme kardeşim evladiyelik alirsin

Mustafa ÇİL
22.Kasım.2013, 09:01
ÇİFTSAN 20 CB AL BAK ZARAFET VE KİBARLIK GÖR HEMDE ÇOK ZAYIF KİLOSU YOK BELİ İNCE Bİ BAK NASIL OLUYO :))) BEN ONU KULLANIYORUM HAFİF VE KULLANIŞLI

Mustafa ÇİL
22.Kasım.2013, 09:02
YILDIZ DA OLABİLİR BAK 20 CB NAMLU BOYU ,,ARAZİ AÇIKSA SORUN DEĞİL :))) BENİM namlunun boyu oldukça uzun keklikler bayılıyo :)))

22.Kasım.2013, 09:24
Gültekin bence mesele ağırlıksa huğluları liste dışı bırakmalısın. Dolayısıyla geriye yıldız kalıyor.
Ben bir de huğlu 20 aldım 2 keklik avuç dolusu saçma yiyip düşmeyince. Arkadaşların kucağına gidip onlar tek sıkıda düşürünce. Çelginlerden bıkınca Yıldız almaya karar verdim.
2010 yılında Benelli, Franki gibi tüfekleri geride bırakıp The Best Gun Of This Year ödülünü aldı. İngilterede bu ödül için rastgele tüfek bayinden herhangi bir tüfek alıp test yapıyorlarmış. 20000 atışı geçmiş hiçbir şey olmammış. Saçma grupman toplama bakımından da süper. Ben o sıralar biraz dardaydım sıfır almayayım 2. el olsun istedim. Tüfeğin 2. eli yoktu. Çünkü alan satmıyor. Ben de satmam. Çünkü bu tüfek tam bir bohçacı tüfeği. Çok hafif, gözüne al çevir at. Sonra git kuşu al. Vuramazsan suç senin. Doğa dostudur, çelgin bırakmaz. :) :) :) Yazın 28 gram, biraz ayazda 30 gr. ördekte 32 gr yeterlidir. Kuşun canı havada çıkar. Daha ne diyeyim. Bizim Sinan Hoca da kullanıyor. İkimizin de hiçbir şikayeti yok.... Son söz: YILDIZ yanılmadınız ;) ;) ;)

veyselll
22.Kasım.2013, 09:41
yıldız spz me abdullah kara ustanın ya oglu yada kardesı satıyo. Yurtıcı satıs onlarda. Alumınyum kasa hos bı tufek. Satıs sonraları guzel.

Huglu top gıbı tufek.ama cok agır. Satıs sonrası mukemmel

Buyuk huglu guzel tufekler yapıyor. eger buyuk hugluda karar kılarsan alı agır ıle bı gorus derım

Ama ben olsam ılk tercıhım yıldız olurdu

Onur ÇELİKOĞLU
22.Kasım.2013, 10:07
Günlerdirkkonuşuyoruz daha karar veremedin mi abi :) Huglu sağlam ama çok agir dediğin gibi. Ben sana ya büyük huglu yada yildiz demiştim. Bence kararini yildizdan yana kullan

gsahiner
22.Kasım.2013, 10:21
Dostlarım Ne yalan söyleyeyim

İçimden geçen 2 ürün var Yıldız için

YILDIZ ME SUPERPOZE AV TÜFEĞİ

https://www.avburada.com/urun/yildiz-me-superpoze-av-tufegi/9106

YILDIZ M SUPERPOZE AV TÜFEĞİ 12/71

https://www.avburada.com/urun/yildiz-m-superpoze-av-tufegi-12-71/9105

İkiside bizim ankaradaki bayide mevcut birisi enjektörlü birisi enjektörsüz bütçem normalde 1000-1500 arası ama ne kadar yukarı çıkmazsam okadar iyidir tam karar veremedim.

Oğuz hocam dediğiniz gibi huğlu çok güzel ama çok ağır. Bu gençliğin birde yaşlılığı var. Büyük Huğlu ise 2 ay gün atıyor tüfek için. Bu yüzden bunları eleme olanağım yüksek. Yıldız markasını bende duyuyorum çok güzel ve çok hoş bir marka.

İsmail Abi neden 66 yı geçmeyeyim orasını anlayamadım ben hep 71 kullandım bu zamana kadar. İlk defa poze kullanacağım ama kısa namlunun bana avantaj sağlayacağını sanmıyorum ama bilmediğim bi konu varsa yardımcı olursan sevinirim

22.Kasım.2013, 11:21
Gültekin kardeşim büyüklerimizin yorumu üzerine bize yorum düşmez herkes söylemiş zaten alman gerekeni şimdiden hayırlı olsun.

ibrahim ozel
22.Kasım.2013, 13:57
Yıldız harikadır kullandım 61 namlusunu ve çok memnun oldum. Ördek avına gitmeye karar verdim ve hiç düşünmeden büyük huğlu aldım. 2950 gr ağırlığı var. Mobil şok 71 namlu enjektörlü. İnanılmaz memnunum ve yıldıza olan merakım bitti desem yeridir. Hem hafif hem 28 gr çok beğeniyor. 28 gr 7 numara ile ördekleri havada paraşüt yapıyor gerisini sen anla. Ama 28 gr hızlı fişek anlamına geliyor bunun etkisi 32 gr da 5 numaraya denk geliyor gibi. 20 calibre şu an yanlış algılama seni aşar kardeşim. Alışmak ve vurmak zordur özellikle keklik avlarında sorundur ama bıldırcın ve üveykte hiç fena değildir ve 2 adet 20 calibre tüfek bendede var. Sen abinin sözünü dinle hiç tereddüt etme git 71 namlu mobil şok enjektörlü büyük huğlu al. Biraz pahalı ama mükemmel ötesi bişi.

gsahiner
22.Kasım.2013, 14:16
Bilgilendirmen için teşekkürler abi ben zaten 20 cal. tüfekle yapamam bana 12 cal olacak sıkıştımmı mermisini heryerde bulabilcen o yüzden 20 cal pek tercihim değil zaten kararımı verdim yeni konuda bildirdim selamlar...