PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Haftayı Boş Geçmek Olmaz (O.Çelikoğlu)

Onur ÇELİKOĞLU
24.Kasım.2013, 15:52
Değerli abilerim öncelikle merhaba.

Cumartesi sabahı 4.30 da kalkıp köy kahvesinde kahvaltımızı yapıp çaylarımızı içtikten sonra 5.45 gibi yola çıktık. Ezan sesinden 15 dk sonra keklik ötüşleri başladı. Çok geniş alanda çok fazla keklik ötüşüyle karşılamamıza rağmen istediğimizi pek alamadık. Havanın aydınlanmasıyla beraber avımıza başladık. 15 dk sonra 3 adet keklik kaldırdık babam bir tanesinin vurulduğunu sallanarak gittiğini söyledi , aradık ama bulamadık. Aynı yerden yukarıya doğru ilerlerken yoldan geçen bir kekliği takip etmemizle beraber 6 7 li bir gruba denk geldik ama uyanıklar yürüyüp gitmişler. 5 dk sonra değerli bir büyüğüm çok müsait bir durumda kekliği traşladı ( Kendisi bu civarın namlı 50 yıllık keklik avcısıdır, olmayınca olmuyor). Ara tara 2 saat daha gezmemize rağmen kanat görmedik. 10 dakikalık molanın ardından devam ettik avımıza. Önümüzden kalkan tek kekliğe tüfek atamadık tepeyi aşıp gitti. Takip ettim aynı kekliği buldum ve kaldırdım. 15 metreden bütün hırsımla öyle bir atış yapmışım kekliğin kafası ve iki kanadı komple kopmuş. 1.5 saat daha gezip avımızı sonlandırdık.

http://l1311.hizliresim.com/1h/s/uv0p2.jpg

http://l1311.hizliresim.com/1h/s/uv0yb.jpg

http://l1311.hizliresim.com/1h/s/uv0r7.jpg

Bu keklikten geriye kalan kanat ve tüyler

http://s1311.hizliresim.com/1h/s/uv0vv.jpg

mehmet.
24.Kasım.2013, 15:54
Avın güzelliği be kardeşim...Ara ara ve Allah verdiyse senin gibi nasip ola..Gelecek avlarınız daha bereketli geçmesi dileklerimle..RASGELE ;D ;D ;D ;D

Yıldıray İNCE
24.Kasım.2013, 16:15
Onur kardeşim Avcılık işte bazen eli boş dönersin bazen vurursun bulamazsın bazende birtek kanat sesi duymazsın neyse sen yinede nasibini almışsın Rastgele..........

veyselll
24.Kasım.2013, 16:35
bılırım onur hırs yaptınmı oyle oluyo. Bende gecen culluk vurdum arkadasa verdım, abı ıcını temızlemekle ugrasmadım dedı. Ayaklar ve kuyruk yoktu. Daım olsun kardesım rasgele

Onur ÇELİKOĞLU
24.Kasım.2013, 17:09
Avın güzelliği be kardeşim...Ara ara ve Allah verdiyse senin gibi nasip ola..Gelecek avlarınız daha bereketli geçmesi dileklerimle..RASGELE ;D ;D ;D ;D

Çok teşekkür ederim Mehmet abi tek tekte olsa nasibimizi alıyoruz çok şükür

Onur kardeşim Avcılık işte bazen eli boş dönersin bazen vurursun bulamazsın bazende birtek kanat sesi duymazsın neyse sen yinede nasibini almışsın Rastgele..........

Avcılık aynen anlattığın gibi Yıldıray abi ne olacağı hiç bir zaman belli olmuyor.

bılırım onur hırs yaptınmı oyle oluyo. Bende gecen culluk vurdum arkadasa verdım, abı ıcını temızlemekle ugrasmadım dedı. Ayaklar ve kuyruk yoktu. Daım olsun kardesım rasgele

İnsanın önünden sürekli keklik kalkıp gittiği zaman insan ister istemez vurma veya tüfek atma hırsı yapıyor. O hırsla tüfek atınca da ya kaçıyor yada böyle grupmanın tam göbeğine oturuyor.

samet bereket
24.Kasım.2013, 18:37
Maşallah diyelim onur boş dönmekte var bu işte tek olsun bizim olsun rasgele kardeşim...

Onur ÇELİKOĞLU
24.Kasım.2013, 20:45
Teşekkürler Samet abicim

ibrahim uysal
25.Kasım.2013, 04:36
Keklik avının güzelliği ve cazibesi de budur işte...Seni yorar ama bir kanat sesi avcıyı diriltir tekrar....Rastgele kardeşim... :)

Mustafa ÇİL
25.Kasım.2013, 05:12
güzel kareler teşekkürler onur

gsahiner
25.Kasım.2013, 05:30
Ana beden sağlamsa gerisini boşver kardeşim güzel olmuş bu yoklukta tek keklik hiç keklikten iyidir :) :) rastgele bu hafta bizim arkadaşlar vurdu ama bana denk gelmedi :)

Onur ÇELİKOĞLU
25.Kasım.2013, 07:55
Keklik avının güzelliği ve cazibesi de budur işte...Seni yorar ama bir kanat sesi avcıyı diriltir tekrar....Rastgele kardeşim... :)

Aynen İbrahim abi o kadar yorgunken o kanat sesi duyulduğu anda ne yorgunluk kalıyor ne bir şey. Her şey sil baştan yeniden başlıyor :) Teşekkür ederim abi

güzel kareler teşekkürler onur

Teşekkür ederim Mustafa abi yorum için

Ana beden sağlamsa gerisini boşver kardeşim güzel olmuş bu yoklukta tek keklik hiç keklikten iyidir :) :) rastgele bu hafta bizim arkadaşlar vurdu ama bana denk gelmedi :)

Ana beden komple sağlam abi işe yaramayan yerleri gitti :) Abi tekte olsa hiç keklikten iyidir dediğin gibi :) Hayret, bak şaşırdım şimdi sen hiç boş dönmezdin :)

Burhan KESKİN
25.Kasım.2013, 08:36
İyi atış yapmışsın gülle filan atmadın herhalde tüyü yolunmuş tavuğa dönmüş keklik :D :D :D :D :D Eline sağlık kardeşim.rasgeleyin

Onur ÇELİKOĞLU
25.Kasım.2013, 09:02
İyi atış yapmışsın gülle filan atmadın herhalde tüyü yolunmuş tavuğa dönmüş keklik :D :D :D :D :D Eline sağlık kardeşim.rasgeleyin

Hahaha.. :D :D Bunu bu hale 32 gr 7 no RC getirdi abi :) :) Teşekkür ederim yorumun için Burhan abi

25.Kasım.2013, 10:36
Avınız daim ve bereketli olsun rasgeleyin..

Onur ÇELİKOĞLU
25.Kasım.2013, 11:12
Avınız daim ve bereketli olsun rasgeleyin..

Teşekkür ederim Ayhan abi, Size de rastgele..

Burhan KESKİN
25.Kasım.2013, 11:19
Hahaha.. :D :D Bunu bu hale 32 gr 7 no RC getirdi abi :) :) Teşekkür ederim yorumun için Burhan abi

Hadi la oradan kekliğin kırılmadık kopmadık bir tarafı kalmamış zalim avcı yakın atma bi daha :D :D :D :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
25.Kasım.2013, 11:25
Hadi la oradan kekliğin kırılmadık kopmadık bir tarafı kalmamış zalim avcı yakın atma bi daha :D :D :D :D :D :D

Aaaa abi şimdi öyle deme.. Ben sadece kafayı ve kanatları kopartıp attım, onları da yemediğimiz için yani göğüsler ve bacaklar sapasağlam :) :) :) :)

Burhan KESKİN
25.Kasım.2013, 11:38
[quote author=Onur ÇELİKOĞLU link=topic=20501.msg228309#msg228309 date=1385382356]
Aaaa abi şimdi öyle deme.. Ben sadece kafayı ve kanatları kopartıp attım, onları da yemediğimiz için yani göğüsler ve bacaklar sapasağlam :) :) :) :)

İyi bakam öyle olsun inandık :D :D :D

Onur ÇELİKOĞLU
25.Kasım.2013, 11:58
[quote author=Onur ÇELİKOĞLU link=topic=20501.msg228309#msg228309 date=1385382356]

İyi bakam öyle olsun inandık :D :D :D

Bak yaaa :D :D :D :D