PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KISMET BUKADARMIŞ...(S.BEREKET)

samet bereket
24.Kasım.2013, 18:55
http://i39.tinypic.com/2n06adg.jpghttp://i39.tinypic.com/11l7yx1.jpg Akşama kadar gezdik göre bildiğimiz 3 kuş iki kuşa atış yaptım biri çantada kısmet bukadarmış deyip döndük...

Onur ÇELİKOĞLU
24.Kasım.2013, 19:51
Abi buna da şükür.. Bir tane de olsa yüzün gülüyor, çantan dolu , eve boş gitmemişsin ne kadar güzel :) Daim olsun Rastgele :)

veyselll
24.Kasım.2013, 20:25
o cullugu namluya takma haraketını kımden ogrendın ıtıraf et :D :D :D

daım olsun kardesım

mehmet.
25.Kasım.2013, 04:17
İkinci resim kartpostallık olmuş Samet..Gelecek avlarının daha bereketli geçmesi dileklerimle ;D ;D ;D ;D

ibrahim uysal
25.Kasım.2013, 04:39
Bir de harbe gidiyormuş gibi;yeleği de,fişekliği de fişek dolu... :D :D :D :D Daim olsun Samet'im,rastgele... :)

gsahiner
25.Kasım.2013, 05:32
maşallah kardeşim daim olsun iyi büyümüş valla :) rastgele...

Yıldıray İNCE
25.Kasım.2013, 06:56
Samet kardeşim bereketli olsun bir olsun önemli olan o ğüzel havayı yaşamak Rastgele.........

Burhan KESKİN
25.Kasım.2013, 08:42
Bereketli ve daim avlar dilerim Samet kardeşim

samet bereket
25.Kasım.2013, 09:40
Abi buna da şükür.. Bir tane de olsa yüzün gülüyor, çantan dolu , eve boş gitmemişsin ne kadar güzel :) Daim olsun Rastgele :)
Sağol onur teşekkür ederim kardeşim..

o cullugu namluya takma haraketını kımden ogrendın ıtıraf et :D :D :D

daım olsun kardesım
Zaten daha önceden yapılmış bir hareketti veysel bırak şu havaları iki kuş olsa bizde namluya takmazdık herhalde :-* neyse teşekkür ederim rasgele kardeşim..

İkinci resim kartpostallık olmuş Samet..Gelecek avlarının daha bereketli geçmesi dileklerimle ;D ;D ;D ;D
Teşekkür ederim mehmet abi sağol..

Bir de harbe gidiyormuş gibi;yeleği de,fişekliği de fişek dolu... :D :D :D :D Daim olsun Samet'im,rastgele... :)
İbrahim abi her çeşit hayvan var malum tahtalı domuz tavşan ördek hepsine ayrı fişek olunca hal böyle oluyor işte sağol abi teşekkür ederim..

maşallah kardeşim daim olsun iyi büyümüş valla :) rastgele...
Sağol gültekin kardeşim bunun daha irileride oluyor bu orta boy...

Samet kardeşim bereketli olsun bir olsun önemli olan o ğüzel havayı yaşamak Rastgele.........
Sağol yıldıray abi doğru diyorsun abim fakat iki haftadır ben hava alıp duruyordum fazla gelmişti yani.. :D :D

Bereketli ve daim avlar dilerim Samet kardeşim
Sağol burhan abi teşekkür ederim..

25.Kasım.2013, 10:35
Rasgeleyin.

samet bereket
26.Kasım.2013, 14:06
Rasgeleyin.
Sağolun ayhan bey teşekkür ederim sizede rasgele..

adnan veli
26.Kasım.2013, 16:47
Samet kardeşim Allah yenilerini rastgetirsin inşaAllah.Kazasız bereketli bol avlar dilerim.

samet bereket
28.Kasım.2013, 06:38
Samet kardeşim Allah yenilerini rastgetirsin inşaAllah.Kazasız bereketli bol avlar dilerim.
Sağol adnan abi allah razı olsun bende size bereketli bol avlar dilerim rasgele...

ibrahim ozel
28.Kasım.2013, 09:38
Ne kuşu o yav ben hala göremeyince bu sezon unutuvermişim :D Daha bereketlilerine inşallah paşam...

Burak SEZER
28.Kasım.2013, 10:05
Hehh şöyle işte kardeşim...Sahalarda görmek istiyoruz seni.. ;)
Samsun da mı avlandın ?

samet bereket
28.Kasım.2013, 14:22
Ne kuşu o yav ben hala göremeyince bu sezon unutuvermişim :D Daha bereketlilerine inşallah paşam...
Sağol komutanım bu hafta curnata yapması lazım inşallah daha bereketli geçer..

samet bereket
28.Kasım.2013, 14:24
Hehh şöyle işte kardeşim...Sahalarda görmek istiyoruz seni.. ;)
Samsun da mı avlandın ?
Sağol burak tekirdağ kapaklıdayım kardeşim inşallah bu sezon bolca çulluk görürüz..