Orijinalini görmek için tıklayınız : AMERİKALILAR POİNTER VE LABRADORU EŞLEYEREK POİNTİNG LABRADOR YAPMIŞLAR (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
28.Kasım.2013, 12:28
Hem fermalı hem aportlu hem en soğuk havalarda su aportu olan köpek için pointer ile labradorun birleşmesi ile ortaya çıkan bir ırk. Koku mesafesi fena değil ama sanki eğitim videosu gibi geldi bana. Ancak geziş konusunu beğenmedim. Bir nevi kurtlu zaar iti gibi olmuş sanki.
Pointing Labrador Emmet: A Sauk River Retrievers Pointing Labrador (http://www.youtube.com/watch?v=0w10Xl3hA-4#ws)
ibrahim uysal
28.Kasım.2013, 12:34
Amaçlarına uygun araştırıyor,çiftleştiriyor ve istediklerine ulaşıyorlar demekki...Teşekkürler kardeşim...
ibrahim ozel
28.Kasım.2013, 12:38
Amaçlarına uygun araştırıyor,çiftleştiriyor ve istediklerine ulaşıyorlar demekki...Teşekkürler kardeşim...
Abi kanında ingiliz pointer olması çok iyi aslında. Böylece bir çok alman ırkında görülen ve ülkede çok sevilen bıldırcın avında kim önce koşar kuşu alırsa o yer kanununun önüne geçilebilir belki :D :D
Onur ÇELİKOĞLU
28.Kasım.2013, 12:44
Vay be.. Bundan mı almak lazım şimdi :)
gsahiner
28.Kasım.2013, 12:45
:) Pointing :D :D :D :D
ibrahim ozel
28.Kasım.2013, 12:49
Yok be köpeğin ferma şekli kurtzhaar gibi baksana kürek sapı gibi kuyruk olmuş zarefetin z si yok ne alacaz bunlardan, alsakda işde ördekde falan kullanmak lazım.
samet bereket
28.Kasım.2013, 14:08
Abi yan sanayii mal işte orjinal gibi olurmu hiç eline sağlık...
Oktay AKÇAKMAK
28.Kasım.2013, 14:40
SİZİN İTLERE 5 ÇEKER LA BU POİNTER İİ OLSA ZATEN KIRMA GEREĞİ DUYMAZDI AMERİKALI...SONUÇ ORTADA İŞTE HA HA HAYYY
ibrahim ozel
29.Kasım.2013, 15:17
Ya oktay abi elin gavuru bunu 10-15 yıl önce yapmış sen hiç gördünmü bu türden başka yerde hatta duydunmu? Pointerin safkanı her yerde. O nedenle gerek yok pointer her zaman 5-0 önde demektir :D :D :D :D
İbrahim abi biz neden kurzhaar ile pointeri eşleştirmiyoruz ?. Daha önce ilgileniyordun bu işler ile ve benim bilgim olmadığından dolayı soruyorum abi ? Yada daha önce böyle birşey yapan varmı bildiğiniz sonuç nasıldı veya nasıl olur tahmini?
ibrahim ozel
29.Kasım.2013, 19:39
Bu yapılan dünyada yanlış kabul edilmese bu karışım sanırım tanınır ve değer verilirdi. Labrador kısa kokulu bir köpekdir. Bomba, narkotikde kullanılır en fazla. Uzun kokulu bir köpek olan pointerle eşlemek kesinlikle doğru değil. Labradora çekecek olan yavruları düşün tam bir facia. Kokusu kısa fermasız bir köpek olacaktır. Bence asla ve asla soylar kırılmamalı. Ortaya çıkartılan ırklar çıkartılma nedenlerine göre kullanılmalı. Ayrıca ırk kırmalarının yavruları mutlaka az veya çok av yapar. Ama onun yavrularında av yapma oranı çok düşük olacaktır. Bu nedenle asla ve asla bu tür ırk kırma olaylarına girmeyin, üretip yavrularının ücretine ve eğitimine harcanacak para ve emeğe çok yazık olacaktır.
Oktay AKÇAKMAK
29.Kasım.2013, 19:39
bu iş denendi ve ç.okta guzel sonuçlar alındı arkadaşlar anadolu pointeri denen ırkla yıllarca mukemmel avlaraimöza attık oda pointer vekurzaarkırması bir ırktır...duyurulur
İşin aslı bende alman tanklarını seviyorum ama ingilizin koku alması onda olsa ne güzel olurdu :) Şimdi sormamın sebebi benim arkadaşta bir kırma var anne çatalburun baba pointermiş köpek avda bizim arkamızda dolaşıyor,ne koku var ne aport bıldırcını vuruyoruz köpek bize bir bakıyor s....r git al der gibi :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
29.Kasım.2013, 20:08
İşin aslı bende alman tanklarını seviyorum ama ingilizin koku alması onda olsa ne güzel olurdu :) Şimdi sormamın sebebi benim arkadaşta bir kırma var anne çatalburun baba pointermiş köpek avda bizim arkamızda dolaşıyor,ne koku var ne aport bıldırcını vuruyoruz köpek bize bir bakıyor s....r git al der gibi :D :D :D :D :D
Demek istediğimde buydu işte. Oktay abi sana gelince işte o köpeklerin yavrularından 10 tanesinde 1 tanesi av yapıyor sorun o zaten. Köpeğe harcanan paralar ve emeğe yazık oluyor. Mesela seter köpeklerinde üretilirken bir tek bunu halledemediler. Süper av yapan seter eşleşmelerinde ne yazıkki 10 yavruda 2-3 tanesi av yapıyor diğerleri ya çok sıradan yada av yapmıyorlar. Ama pointerde av yapmayan safkan ana baba avcı ise 10 yavrudan 9 tanesi av yapan çıkıyor.
Yıldıray İNCE
30.Kasım.2013, 10:58
Usta yan sanayii mal işte orjinal gibi olurmu hiç eline sağlık...
ibrahim ozel
02.Aralık.2013, 19:32
Bencede uyduruk olmuş :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.