PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamil Üçbaş KOMUOYUNA DUYURU

gsahiner
28.Kasım.2013, 13:24
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1482981_620239064700008_1518466518_n.jpg

Konusu, ''Kotalı avcılık ve AVBİS'' olan Avcılık ve Yaban Av Hayatı Koruma Konfederasyonu'nun Kütahya'da yapılan yönetim kurulu toplantısında; avcıların kabul etmediği "Kotalı Avcılık Sistemini" (AVBİS) dayatan, tüm sözlü ve yazılı ikazlarımıza rağmen olumlu bir adım atmayan ve hatta avcıların bu durumdan memnun olduğunu söyleyerek, gerçek dışı ifadeyle kamuoyunu yanıltan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne demokratik tepkimizi göstermek amacıyla, Avcılık ve Yaban Av Hayatı Koruma Konfederasyonu olarak federasyon başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimiz oybirliğiyle “ önümüzdeki av sezonu avcılık belgelerimizi dondurma “ kararı almış bulunmaktadır.

Konfederasyonumuzun, Federasyonlarımızın ve dolayısı ile Avcı dernek ve kulüplerimizin görüşlerinin bile alınmadığı, AVBİS gibi Türkiye avcılığında çok önemli bir uygulamanın, içinde olmadığı ve onaylamadığı her uygulamanın karşısındayız.

Avcı Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizler, Türk Avcısının haklarının savunulması hususunda, her türlü yasal ve demokratik hakkımızı kullanacağımızı bir kez daha beyan ederiz.

Kamil ÜÇBAŞ
Avcılık Yaban-Av Hayatı Koruma Konfederasyon Başkanı

Ek: Dilekçe örneği

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI ……………… ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE

Konu: 9148 tür kodlu Avcılık Belgesi
Harcımın Dondurulması Hk.

2014-2015 Av sezonunda Ava gitmeyeceğimden 2014 Ocak ayında adıma 9148 Tür kodu ile tahakkuk edecek olan Avcılık Belgesi Harcımın Dondurulmasına ilişkin kayıtlı bulunduğum …………….. Vergi Dairesi Müdürlüğüne sunulmak üzere tarafıma bir yazının verilmesini,
yeniden ava başlamak istemem durumunda Müdürlüğünüze tarafımca bilgi verileceği hususunu bilgilerinize sunar, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tarih:………………………….

Adı soyadı:…………………….

Adres : ………………………..

Tel. : …………..

Avcılık Belge No : ……………….

Kamil ÜÇBAŞ Resmi Facebook sayfasından alıntıdır...

gsahiner
28.Kasım.2013, 13:27
Bu belgeyi İptal ettirecek insanların en başında ben geliyorum... Bu mücadelede sonuna kadar varım nereye giderse oraya bu düzene birisinin dur demesi lazım artık... Yetti avcının sırtından geçinmek... Bu saatten sonra bohçacılık yapanların yanında olan kanunların bizlerin en ufak bir bilgisine başvurmayan ve bizim paramızla bizden habersiz bize kanun çıkaran yönetim anlayışının karşısındayım...

ibrahim uysal
28.Kasım.2013, 13:28
Tam destek.......................

ibrahim ozel
28.Kasım.2013, 13:51
Her zaman bu kararın arkasındayım...

Onur ÇELİKOĞLU
28.Kasım.2013, 13:58
Mecburen bu sene durdurmak zorundaydım belgemi, askere gideceğim için. Geldiğimde durum nasıl olur bilemem , düzeleceğini de pek zannetmiyorum. Yani demek oluyor ki bundan sonra bohcacıyız. Hayırlı olsun.

samet bereket
28.Kasım.2013, 14:00
Tam destek.......................

28.Kasım.2013, 14:32
Bu durum düzelene kadar pulumu almam. Balıkta bir avcılık dalı :)

gsahiner
28.Kasım.2013, 14:39
Bu durum düzelene kadar pulumu almam. Balıkta bir avcılık dalı :)

Onada belge isterler bi yoksa 200 TL cezası var :)

28.Kasım.2013, 14:48
Onada belge isterler bi yoksa 200 TL cezası var :)

2016'ya kadar belgem var gültekin kardeş :)

gsahiner
28.Kasım.2013, 14:58
Çok iyi abi biz almadık napcaz :) cezayı yedikmi şimdi :)

28.Kasım.2013, 15:03
Gültekin kardeşim eğer yanlış anlamadıysam o iç sular için denizler için değil diye biliyorum atlar gelirsin adanaya denizde avlanırız. Ben tatlı su avı yapmıyorum zaten :)

gsahiner
28.Kasım.2013, 15:08
Gültekin kardeşim eğer yanlış anlamadıysam o iç sular için denizler için değil diye biliyorum atlar gelirsin adanaya denizde avlanırız. Ben tatlı su avı yapmıyorum zaten :)

Ben her yerde avlanırım abi ama denize tekneyle açılmak nasip olmadı Bu yıl Ramazan bayramında Balıkesirde iyi bir Zargana sürüsüne denk gelmiştim 30 tane baba zargana yakalamıştım :)

Yıldıray İNCE
28.Kasım.2013, 15:24
Tam destek.............

28.Kasım.2013, 15:46
Bu karara belgeli avcıların % 90'ı uyar. Bizim burada bu kararı bilmediği halde avcılık belgesini iptal ettirecek çok avcı var.

gsahiner
28.Kasım.2013, 15:58
vallahi ben iptal ettireceğim arkadaş bu düzene karşı olanlar ettirsin işte ettirmeyende kendisi bilir 2-3 yıl sonra keklik başı parasını veriri avını avlar artık kendi köyünün merasında parayla avını yapar

Niyazi UYANIK
28.Kasım.2013, 16:16
bızım av camıyamızda oyle ınsanlar varkı onlara hersey mustahaktır bu sezon benım en cok canımı sıkanda buydu ıste kota almak ıcın kendılerını parcaladılar almayın yapmayın dedım ıcın bana kızdılar ama bunca ınsanın hakkınla oynadıkarını kabullenmıyorlar boyle ınsanlar yuzunden ne oluyorsa oluyo zaten

ismail aksu
28.Kasım.2013, 16:36
bunlar hep yanlış insanların omasada olmasından kaynaklandı seçtiğimizz temsilciler MAK kararları alınırken masaya yumruk vurmayı bırakın müsteşar dan söz almaya bile tenezzül edemeyenler oldu sonuç fiyasko onlarda bildiğini yaptı

Niyazi UYANIK
28.Kasım.2013, 16:43
aynen oyle ozel avak cıardan federasyon olmaz bu memlekette cok buyuk bı kesım avcı var bırlık olabılsek yapamıyacamız bırsey yok ama bı turlu aynı yolda gıdemıyoruz

gsahiner
29.Kasım.2013, 05:46
Aynı yoldan gidemiyoruz değil aynı yoldan gitmek istenmiyor çünkü bazı uygulamalar parası olanların çıkarcıların ve rant elde edenlerin işine geliyor...

Mustafa ÇİL
02.Aralık.2013, 08:36
kamil başkan a tam destekk

gsahiner
02.Aralık.2013, 08:44
kamil başkan a tam destekk

aynen usta destek herzaman var...