Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpeksiz bir Av neye benzer Yorumlarınız...
Burhan KESKİN
30.Kasım.2013, 14:41
ADANA SİRKENLİ KÖYÜ BILDIRCIN AVI (http://www.youtube.com/watch?v=JN_QOHGAM4o#ws)
Yıldıray İNCE
30.Kasım.2013, 15:06
Usta niye öyle dedin ben yıllarca köpeksiz av yaptım beyav :)...........
ibrahim uysal
01.Aralık.2013, 06:49
Benim de besleyecek yerim yok ama ekipte sağlam köpekler var... ;)
veyselll
01.Aralık.2013, 08:53
kopeksız av herseye benzer
Tursusuz kurufasulye ye, sarımsaksız cacıga, dumansız sıgaraya, kopuksuz .... Neyse yeter bu kadar
Burhan KESKİN
01.Aralık.2013, 15:30
O değilde adamlar bilinçsizce etrafa sıkıyorlar dikkat ederseniz önde araba var arabaya doğru giden kuşa arka arkaya sıkıyorlar araba kesin kevgir olmuştur.. ben böyle bir avın tehlikeli olduğunu düşünüyorum çünkü işaret veren bir köpek yok her yerden kuş kalkıyor gelişi güzel ateş ediyorlar bir birlerini vuracaklar
ibrahim ozel
01.Aralık.2013, 16:46
4 dk 30 sn de sanki tehlikeli bi atış oldu diğerlerinde çok sorun yok ama bu tür avlarda sarmıyor be paşam çift kişilik yatakda tek başına yatmak gibi bişi :D :D
vedat hamurcu
01.Aralık.2013, 18:36
Tuzsuz yemeğe soğansız kurufasulyeye ağdasız baklavaya susamsız simite rakısız balığa benzer
gsahiner
02.Aralık.2013, 05:42
Valla çok ekstra durumlar harici pek köpek aramam hatta adamda aramam genelde yalnız av tercihimdir. Ama bazı durumlarda gerekli oluyor tabi. Ancak köpeksiz av olmaz diyecek kadar değil sonuçta avcılığın temeli köpeksiz...
Yıldıray İNCE
02.Aralık.2013, 07:14
4 dk 30 sn de sanki tehlikeli bi atış oldu diğerlerinde çok sorun yok ama bu tür avlarda sarmıyor be paşam çift kişilik yatakda tek başına yatmak gibi bişi :D :D
Ula İbo on numara cevap olmuş be............ :D
Burhan KESKİN
02.Aralık.2013, 07:33
:D :D :D :D :D :D
Mustafa ÇİL
02.Aralık.2013, 09:08
:)
Burak SEZER
02.Aralık.2013, 10:39
Köpeksiz av olur ama bıldırcın avı çok zor..Bi şekilde kaldırırsın ama düşeni bulmak sıkıntı...
Ama herkes kendine göre avcı...Ne diyebilirsin ki ;)
Kasaptan et al ye daha iyi.
samet bereket
03.Aralık.2013, 17:50
Köpeksiz av hiçbir halta benzemiyor burhan abi..
Dedem Korkut'u tutamadım. Tez gelip boy boyladı, soy soyladı ve duruma münhasıran şu maniyi düzdü.
Köpeksiz avcı boş gezer
İçine hep acı çöker
Hasılı köpeksiz avcı
Değneksiz köre benzer
İmza
Dedem Korkut ;)
kemal bozkurt
04.Aralık.2013, 07:55
Gelinsiz balayına benzer bence:)
Köpeksiz avcı sürüsü olmayan Çobana benzer....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.