Orijinalini görmek için tıklayınız : ZEYTİN HASADI TAM GAZ(V.ALTINDAĞ)
veyselll
30.Kasım.2013, 17:56
bildiğiniz gibi çiftçilikle uğrasıyorum. sezon zeytin sezonu. her yıl bu vakitlerde zeytinim bitmiş olurdu ama bu sezon ürünün bol olması nedeniyle hasat biraz uzadı. 2 yılönce işlerimdeki bazı sorunlar nedeniyle traktörümü satmıştım. geçtiğimiz salı günü yenisini almak nasip oldu. zeytinde benim fotomu çeken kimse olmayınca bende anne ve babamın fotosunu çektim. e benim oğlan bastı yaygarayı ''baba benide traktörde çek diye. onuda çektim
http://i42.tinypic.com/4s1dll.jpg
http://i41.tinypic.com/wbzz3n.jpg
http://i44.tinypic.com/etun1x.jpg
http://i42.tinypic.com/286wht4.jpg
ibrahim uysal
01.Aralık.2013, 04:36
Öncelikle zeytinin bol olmasına sevindim kardeşim...İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız...Traktör de hayırlı olsun,oğlan kullanıyor galiba... ;)
Babaya ve anaya selamlar...Ellerinden öperim...
Yıldıray İNCE
01.Aralık.2013, 06:19
Veysel kardeşim zeytinin olması iyi bu sene bizim buralardazeytin yok traktörtde hayırlı olsun kolay gelsin zeytininiz yağınız bereketli olsun........
Onur ÇELİKOĞLU
01.Aralık.2013, 09:33
Abi zeytinin bol olması çok güzel. Allah kolaylık versin.
Bizim buralarda da zeytin çok bol , iki haftaya bizim dağlarda av biter her yer zeytinci oluyor çünkü
ibrahim ozel
01.Aralık.2013, 16:52
Paşam, bayır yerden, sulanmayan tarladan, daldan toplanmak şartı ile 20 kg yağımı ayarla paşam bu sene, ona göre aratma bana, ama dediğim yerden dediğim gibi olması şartı ile. Traktörüne en çok ben sevindim kardeşim inşallah hasatta beklediğinden de çok çıkar kaportayı azıcık düzeltirsin.
veyselll
01.Aralık.2013, 18:04
Paşam, bayır yerden, sulanmayan tarladan, daldan toplanmak şartı ile 20 kg yağımı ayarla paşam bu sene, ona göre aratma bana, ama dediğim yerden dediğim gibi olması şartı ile. Traktörüne en çok ben sevindim kardeşim inşallah hasatta beklediğinden de çok çıkar kaportayı azıcık düzeltirsin.
Abı benım butun zeytınlıkler sulanıyo. Amonyum nıtratlı, potasyumlu versek :) sen ıllakı kırac arazı ıstıyosan bızım enıstede var. Sadece kecı gubresı verıyo vede yerın ıcınde ınsan dıkılemez. Hatta atla getırıyo koye. O kadar organık yanı :) ulas bana ayarlarız.
Abı bu arada ben traktoru herseyı orjınal dıye aldım. Boya oldumu degerı dusuyo butarafta. Kaportaya branda dıktırdım.
veyselll
01.Aralık.2013, 18:07
Abi zeytinin bol olması çok güzel. Allah kolaylık versin.
Bizim buralarda da zeytin çok bol , iki haftaya bizim dağlarda av biter her yer zeytinci oluyor çünkü
Onur kardesım sıkıntı da o zaten. Cukurovaya zeytın dıktıedıler. Zeytın her ıklımde olmaz. Ozel agactır. Bakımı zordur. Kalıtelı urun almak zordur. Ama artık paket urun oldugu ıcın mıllet tatmadan alıyor. O yuzden emek veren zarar edıyor
veyselll
01.Aralık.2013, 18:11
Veysel kardeşim zeytinin olması iyi bu sene bizim buralardazeytin yok traktörtde hayırlı olsun kolay gelsin zeytininiz yağınız bereketli olsun........
Abı egenın butun yaghanecıılerı buraya dolustu. Gecen yıl 90 kurus tu yaglık, bu sene 1.45 krs. Nerdeyse 2 katı. Burda da butun bolgede rekoltelerde gecen senenın 7 8 katı.
veyselll
01.Aralık.2013, 18:14
Öncelikle zeytinin bol olmasına sevindim kardeşim...İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız...Traktör de hayırlı olsun,oğlan kullanıyor galiba... ;)
Babaya ve anaya selamlar...Ellerinden öperim...
Tesekkur ederım abı onlarında sana selamı var.
Abı oglan kurcalar dıye kontak anahtarını yanıma aldım. Bızım sıpa yanıma gelmıs, baba su anahtarı verde az gerı cıkam dıyo. yandım ben yandım
ibrahim ozel
01.Aralık.2013, 18:59
Abı benım butun zeytınlıkler sulanıyo. Amonyum nıtratlı, potasyumlu versek :) sen ıllakı kırac arazı ıstıyosan bızım enıstede var. Sadece kecı gubresı verıyo vede yerın ıcınde ınsan dıkılemez. Hatta atla getırıyo koye. O kadar organık yanı :) ulas bana ayarlarız.
Abı bu arada ben traktoru herseyı orjınal dıye aldım. Boya oldumu degerı dusuyo butarafta. Kaportaya branda dıktırdım.
Sana ulaşmaya gerek yok 20 kg yağımı eniştenden yaptır ben nereye ne ödeyeceksem burdan özelden bildirmen yeterli eniştenin yerinden hasat edilen zeytin senin dediğine göre benim aradığımdan paşam.
Kaportaya gelince ben traktörden bahsetmedim paşam senden bahsettim :D :D
gsahiner
02.Aralık.2013, 05:39
Abi hasadın bol olsun... Traktör olayında da takip edilmeyen bazı meseleler gereksiz adamın canını sıkıyor... boşver oda gelir geçer zeytin bolsa sıkıntı yok :)
samet bereket
03.Aralık.2013, 17:55
Bereketli olsun veysel traktör hayırlı uğurlu olsun kardeşim annenin babanın ellerinden öperim saygılar selamlar...
Valla kul sıkışmadan Hızır imdada yetişmez derler. Senin Hızır'ın da zeytin olmuş bu sene. Onca traktör borcunun üstüne allah yürü ya kulum demiş. Bizim buralarda zeytin hem yok hem de çok pahalı şimdiden. Gözün aydın diyelim. Allah bin bin bereket versin. Zeytinin bittiğine göre meralar korksun senden Veysel'im... ;) ;) ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.