PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpekler için elektronik şok tasması...

ozka1903
01.Aralık.2013, 11:40
Sizden uzaklaşıp dönmeyen, zorluk çektiren köpekleriniz için 100 level şok ayarı olan, titreşim, ses gibi özellikleri bulunan şok tasmasıdır. 300m mesefede çalışabilmektedir. Su geçirmez küçük ergonomik yapıya sahiptir. Gerekli yerlerde ve bilinçli kullanıma uygundur.

Fiyat:150tl

http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2b0v.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2b17.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/1/v2b1w.jpg

Burhan KESKİN
01.Aralık.2013, 15:22
Markası nedir kardeş bunun.?

ibrahim ozel
01.Aralık.2013, 16:47
Kapıda ödemen varsa bi tane ben alayım paşam bundan...

ozka1903
01.Aralık.2013, 20:49
Oem markadır. Ürün sıkıntısız çalışmaktadır.

ibrahim ozel
01.Aralık.2013, 21:55
Özgür gardaş yaşını falan yazki sana hitapda büyüksen yanlış yapmayak birde kapıda ödemen varsa dedim yazmamışın

gsahiner
02.Aralık.2013, 05:37
alalım tamamda iletişim için herhangi bir bölüm göremedim ben kullanan var ise bilgilendirilirse seviniriz aksi halde konuya müdahele etmek zorunda kalacağız...

ozka1903
02.Aralık.2013, 07:00
alalım tamamda iletişim için herhangi bir bölüm göremedim ben kullanan var ise bilgilendirilirse seviniriz aksi halde konuya müdahele etmek zorunda kalacağız...

İbrahim bey ben size mail gönderdim ulaşmadı sanırım. Foruma müdahele edecek bi durum varmı anlamadım. Bilgilendirme için herzaman burdayım yetişebildiğim kadar. Tasmayı bizzat kendim kullanmaktayım. Buraya konu açmamdaki amaç yurtdışı sevkiyatımız var taleplere göre ürün getirtcez. Çünkü ürünle ilgili gümrükte çok sıkıntılar yaşamaktayız. Bu fiyatlar tanıtım amaçlıdır. Türkiyede satılan fahiş tasma fiyatları bilmekteyiz. Sınırlı sayıda bu fiyatlardan teslimat olacak. İlgilenen kişiler bana özelden msj yazarsa hertürlü bilgi veririm.
Kapıda ödeme ile ilgili hiç çalışmadım onun bilgisini alınca ben size iletirim.

Bu arada yaşım 27 onu sormuştunuz.

Mail adresim: ozka@ttmail.com

Yıldıray İNCE
02.Aralık.2013, 07:03
Özgür gardaş yaşını falan yazki sana hitapda büyüksen yanlış yapmayak birde kapıda ödemen varsa dedim yazmamışın

02.Aralık.2013, 07:06
Özgür bey bu tasmanın bir tanıtım cd varmı acaba görebilrmiyiz bir arkadaşımda canicom marka var onda cd izlemiştik çoğu kişi bu tasmanın ne işe yardığını bilmiyor olabilir..iyi formlar

ibrahim uysal
02.Aralık.2013, 07:06
Sevgili Özgür,yaşını profil bilgilerinde güncelle kardeşim...Daha sonraki konularda da yaşın profilinde görünmüş olur...Açılmış olan satış konularına da iletişim bilgileri şarttır...Arkadaşımız o yüzden uyarmış...İyi forumlar kardeşim..

ozka1903
02.Aralık.2013, 07:07
Tekrar yazıyorum yaşım 27 :) Kapıda ödeme ile ilgili hiç çalışmadım bununla ilgili ptt ile görüşür size dönerim. Yurtdışı sevkiyatımız var bunu beklemekteyiz.Dediğim gibi bu ürünle ilgili gümrükte sıkıntılar yaşamaktayız.

gsahiner
02.Aralık.2013, 07:09
İbrahim bey ben size mail gönderdim ulaşmadı sanırım. Foruma müdahele edecek bi durum varmı anlamadım. Bilgilendirme için herzaman burdayım yetişebildiğim kadar. Tasmayı bizzat kendim kullanmaktayım. Buraya konu açmamdaki amaç yurtdışı sevkiyatımız var taleplere göre ürün getirtcez. Çünkü ürünle ilgili gümrükte çok sıkıntılar yaşamaktayız. Bu fiyatlar tanıtım amaçlıdır. Türkiyede satılan fahiş tasma fiyatları bilmekteyiz. Sınırlı sayıda bu fiyatlardan teslimat olacak. İlgilenen kişiler bana özelden msj yazarsa hertürlü bilgi veririm.

Bu arada yaşım 27 onu sormuştunuz.

Mail adresim: ozka@ttmail.com

Özgür bey Telefon numaralarınızı mail adreslerinizi imza kısmınızı düzenlemeniz bir satıcı olarak sizin için iyi olacaktır ürünün detaylarını öğrenmek için sizi aramak isteyenler olacaktır bu yüzden konu müdahelesinden bahsediyorum yoksa herhangi müdahele edecek bir durum yok sadece iletişim açısından genel iletişim bilgilerinizi girmeniz daha faydalı olacaktır. Yaşınız konusunda konuya değil hesap ayarlarından imza bilgilerine yazınız diyor arkadaşlar konuya tekrar yazmanıza gerek yok :)

ozka1903
02.Aralık.2013, 07:14
Tamam anladım :) sorunlu bi forum üyesi oldum sanırım. Ürün videosu ne yazıkki yok çünkü dünyada bu ürün istenmeyen ve kullanılması tavsiye edilmeyen bir üründür. Ben ilk msj ımdada bahsettim gerekli yerlerde ve bilinçli kullanıma uygundur die. Köpeğinize zarar vermeyecek şekilde eğitmenizde herzaman yardımcı olabilirim. Bu konuda şüpheniz olmasın

Burhan KESKİN
02.Aralık.2013, 07:30
Ben canicom 200 kullanıyorum ve çok köpeğide adam etti gayet memnunum.. yanlız fiyatı çok pahalı 500 tl civarında sizin tasmanın fiyatı çok uygun sizin oem marka dediğiniz tasmayı ben internette araştırdım bu markada bir tasma bulamadım sadece bu tasmaya benzeyen satış opsiyonu olan Shenzhen Jiayiyang Electronics Co., Ltd. tedarikçisi var fakat bu markayı bir türlü bulamadım Özgür bey eğer bu tasma ile ilgili link sayfasını buraya kopyalarsanız almak isteyen arkadaşlarım var inceleyip karar verecekler..selamlar

gsahiner
02.Aralık.2013, 07:33
Tamam anladım :) sorunlu bi forum üyesi oldum sanırım. Ürün videosu ne yazıkki yok çünkü dünyada bu ürün istenmeyen ve kullanılması tavsiye edilmeyen bir üründür. Ben ilk msj ımdada bahsettim gerekli yerlerde ve bilinçli kullanıma uygundur die. Köpeğinize zarar vermeyecek şekilde eğitmenizde herzaman yardımcı olabilirim. Bu konuda şüpheniz olmasın

yok dostum neden sorunlu olasın sana yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü genelde bu tür ilanlara bakıyorlar ve hiç bir bilgi göremeyince tercih etmiyorlar bu yüzden senide uyardık yoksa bizim için bir problem yok :)

ozka1903
02.Aralık.2013, 07:44
OEM demek markasız yada sizin adınızı alıp bu tür ürünler üzerine eklenip sizin markanız olması demek.
Temsili çalışma videosu ekliyorum.Almak istediğiniz bilgiyi bana sorabilirsiniz.

Köpek şok tasması (http://www.youtube.com/watch?v=ldMC07oPasE#ws)

Farklı ürünler mevcuttur. Burdaki iki tasmalı model.Çalışma mantığı aynıdır.

" Tek kumanda ile iki tasma kontrollü, Şarjlı ve şarj üniteli"

Kumanda 2 adet 4LR44 çalışmaktadır.
Kumanda boyutu: 12.5 * 4.9 * 2.8cm
Kumanda ağırlığı: 44g
Tasma 2 adet AAA pil ile çalışmaktadır
Tasma boyutu: 7.1 * 3.2 * 3.8cm
Tasma ağırlığı: 50g

Kutu içeriği:
1 adet kumanda,
1 adet tasma,
2 adet AAA pil,
2 adet 4LR44 pil,
Tasma şok test neon lamba.

Yıldıray İNCE
02.Aralık.2013, 17:00
Bilğilendirme için teşekkürler Özgür kardeşim........