Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizde Böylemiyiz Acaba....
Burhan KESKİN
01.Aralık.2013, 20:23
Ne dersiniz avcı arkadaşlar bizde böylemeyiz acaba ???
http://i43.tinypic.com/281vk3m.jpg
ibrahim ozel
01.Aralık.2013, 22:08
Valla gardaş oğlum doğdu, hanımı oğlumu gördüm ava gittim ona göre düşün dünya evinden çıktım ertesi gün ava gittim 3 gün sonra geldim hanım sordu benmi avmı diye tabiki av sen çantada kekliksin önemli olan dağdaki kekliği avlamak dedim 3 gün konuşmadı ya la benle, benim suçum varmı Allah için deyin la dostlar :D :D
ibrahim uysal
02.Aralık.2013, 04:33
Asla... :D :D :D :D :D :D :D :D
gsahiner
02.Aralık.2013, 05:35
Tamamen olmasada kısmen bu var :) içimizde av haricinde ne yaparsanız yapın bi akıl hep avda :) ama gebe kadınıda bırakıp gidecek kadar değil hani :)
Yıldıray İNCE
02.Aralık.2013, 06:51
Usta naptın sen biz Ege çocuğuyuz be yav hayt dedikmi okadar .......... ;)
Hiç olmak istemem doğrusu :D :D :D :D :D :D :D
Onur ÇELİKOĞLU
02.Aralık.2013, 07:56
Usta naptın sen biz Ege çocuğuyuz be yav hayt dedikmi okadar .......... ;)
O kadar... Nokta :) :) :)
Burhan KESKİN
02.Aralık.2013, 08:30
O kadar... Nokta :) :) :)
Bak bak evlenmiş bir De nokta koymuş çömez avcı :D :D :D :D :D :D
Abi aynen bu şekilde ama taktiği buldum artık ben. Yinemi ava gidiyorsun dediği zaman hiç konuşmasına fırsat vermeden başlıyorum. Ben bir hafta boyunca o dağın başında yapayalnız çalışıyorum bunalıyorum stres atmam lazım hem gidip sanki gelmiyorum eve şurda hepsi ava gittiğim 3 ay sonra zaten sezon kapanıyor. Bu kadar konuşup dırdır ediyorsunuz ban bir uğursuzluk getireceksin başıma bak valla tüfek kendisi patlar kolumu bacamı koparttıracan sonunca dırdır ede ede. Dedikten sonra uğurlar olsun lafı geliyor ve ben bıyık altından güle güle çıkıyorum evden :D :D :D :D :D
gsahiner
02.Aralık.2013, 08:43
Abi aynen bu şekilde ama taktiği buldum artık ben. Yinemi ava gidiyorsun dediği zaman hiç konuşmasına fırsat vermeden başlıyorum. Ben bir hafta boyunca o dağın başında yapayalnız çalışıyorum bunalıyorum stres atmam lazım hem gidip sanki gelmiyorum eve şurda hepsi ava gittiğim 3 ay sonra zaten sezon kapanıyor. Bu kadar konuşup dırdır ediyorsunuz ban bir uğursuzluk getireceksin başıma bak valla tüfek kendisi patlar kolumu bacamı koparttıracan sonunca dırdır ede ede. Dedikten sonra uğurlar olsun lafı geliyor ve ben bıyık altından güle güle çıkıyorum evden :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.