Orijinalini görmek için tıklayınız : BALIK TUTAMAYAN BALIKCININ BAŞINA GELENLER(Y.İNCE)
Yıldıray İNCE
03.Aralık.2013, 15:58
http://i41.tinypic.com/28v3gnq.jpg
Hehehehe tutamadığım zaman ben işte abi. Eline sağlık.
Yıldıray İNCE
03.Aralık.2013, 17:08
Hehehehe tutamadığım zaman ben işte abi. Eline sağlık.
Teşekürler Ali kardeşim........
ibrahim ozel
03.Aralık.2013, 19:10
Ben giderim tutarım abi tutmadığım zaman yok desem sanırım yalan olmaz en kötü tavam dolar olmadı balıkçı çarliye uğrarım oltayla tutulanlardan alır eve giderim asla eve elim boş dönmem :D :D
Burhan KESKİN
03.Aralık.2013, 19:39
Tutamadığım gün yoktur evvel Allah her zaman tutarım hiç kaçırmam :D :D :D :D :D :D
gsahiner
04.Aralık.2013, 05:48
Tutamadığım gün yoktur evvel Allah her zaman tutarım hiç kaçırmam :D :D :D :D :D :D
Burhan abi Geçen seneki yapılan etkinlikte bol bol tavuk budu çıkmıştı gölden :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
04.Aralık.2013, 06:53
Ben giderim tutarım abi tutmadığım zaman yok desem sanırım yalan olmaz en kötü tavam dolar olmadı balıkçı çarliye uğrarım oltayla tutulanlardan alır eve giderim asla eve elim boş dönmem :D :D
Aynen İbo bende boş dönmem kılış balıkçılığa uğrarım.......... :)
Yıldıray İNCE
04.Aralık.2013, 06:55
Usta yapma kan kardeşiyiz............. :D
Onur ÇELİKOĞLU
04.Aralık.2013, 07:48
Balığa gidip geldiğim zaman yazanların hepsini yaşıyorum , kim yazmışsa çok güzel yazmış :)
ibrahim uysal
05.Aralık.2013, 04:44
Ben de severim balık avını ama biraz da sabır olsa.... ;)
gsahiner
05.Aralık.2013, 06:49
Aynen abi sabır yok bizde :)
Yıldıray İNCE
05.Aralık.2013, 07:09
-
Halil Ustam sen yazın bu taraflara gelde balıkları tutunca bir daha nezaman gidecez diye sorarsın......... :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.