PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BEKLENTİLERİNİZ,ÖNERİLERİNİZ, ( M.ÇİL )

Mustafa ÇİL
05.Aralık.2013, 06:26
AVKIF federasyonun dan beklentilerinizi avcılık ve köpeklerimiz konusunda yazarsanız ,federasyon yetkililerine ulaştırılacak ve değerlendirmelere alınacaktır,samimi olarak düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

Burhan KESKİN
05.Aralık.2013, 07:06
Aslında bu konu biz avcıları ilgilendirdiği için burada tartışmakta yarar var Çünkü paylaşım sitelerinde resmi federasyon yeni kurulan federasyona savaş açmış durumda ve bir çok yazılanlar çizilenler oluyor avcının kafası karışmaya başladı.. benim bu konuyla ilgili sorularım olacak...! soru-1 Avkıf federasyonun kuruluş amacı nedir neye hizmet edecek misyonu nedir ? soru-2 Avkıf fedrerasyon kurumunun vereceği avkıf belgeleri ile FCI kıf federasyon kurumunun verdiği kıf belgeleri aynı statüde sayılacakmı? soru-3 avkıf federasyonunda sadece av köpeklerimi kayıt yapılacak yoksa başka ırklarda kayıt olacakmı? verilecek cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Mustafa ÇİL
05.Aralık.2013, 07:50
teşekkürler dostum

önce kimin bu kuruluşa savaş açtığına bi bakınız,sonra kaale alan varmı yokmu ona bakınız,fcı bu kuruluşu tanısın veya tanımasın bu benim memleketimin meselesidr,ülkem kendi standartlarını ortaya zamanla koyacaktır,hiç bir ülkenin diğer ülkeye standartlar konusunda bağlı olduğunu zannetmiyorumki bu üretilen hayvanlardan zaten bellidir.
amaçlarına gelince tüm türkiye av köpeklerini bir çatı altında toplayarak,ilersi için bir soy kütüğü oluşturmak,hangisinin doğru ve düzgün emeller için kurulduğuna zamanla av camiası karar verecektir.Çünki bu yeni kurulan federasyon daha besmele bile çekmemeiştir,sebebi rahvan yürüyeceksin ki diğerleri tökezlemeni beklemeyecek,ne demişler hızlı koşan atın b...u seyrek düşermiş.başkanla konuşur gerekirse amaçları doğrultusunda tüzüğü olduğu gibi yayınlarız,ve sadece av köpekleri kayıt altına alınacaktır,çünki av camiasının diğer köpekler ile bir işi yoktur..maksat eleştirmek olsaydı bunu benden daha güzel yapacak bir adam yoktu,av camiası adına yanlış giden birşey olursa açıklar ve kurucu üyelikden derneğimle beraber istifa edeceğimi söylemiştim,ilk toplantıda böyle bir şey cereyan etmedi,sonraki toplantılarda av camiasının ve köpek üreten yetiştiren veya avlanan arkadaşlara zarar geleceğini gördüğüm anda bende kılıcımı kınından çekerim bunu bilirsiniz,ilk kayıtlar ücretsizdir,,çip yerine numaratör kullanılarak dövme şeklinde yapılacaktır,bilinki dostlar,neler yapılacak sonra ortaya neler çıkacak sizlerde greceksinizz,,açıklamalarıma zaman zaman devam edeceğim selam ve saygılar,beklentiler nelerdir ben onları duymak isterim demiştim

Burhan KESKİN
05.Aralık.2013, 08:18
Anladım usta açıklama için teşekkürler.. Arkadaşlar ben kafamdaki soruları sordum cevabımı aldım sizlerde kafanızdaki soruları sorun hiç bir işaret kalmasın üstad burada cevaplasın sonradan paylaşım sitelerinde başka yazıp burada başka yazılmasın lütfen

ibrahim uysal
05.Aralık.2013, 08:31
Benim sorum yok...Sadece oluşuma olan desteğimiz sonuna kadar... ;D ;D ;D ;D Hepsi kendini ve avcılığı,av köpeklerini bilen isimler...Tekrardan hayırlı olsun camiaya...

Mustafa ÇİL
05.Aralık.2013, 09:16
Benim sorum yok...Sadece oluşuma olan desteğimiz sonuna kadar... ;D ;D ;D ;D Hepsi kendini ve avcılığı,av köpeklerini bilen isimler...Tekrardan hayırlı olsun camiaya...

teşekkürler abimm..... görün bakın neler olacak neler yapacak bu federasyon,,yinede sizlerinde öenri ve görüşlerinizi almak istedim çünki,bu kuruluş bir av camiası kuruluşudur,tohum avcıdır,yoksa ne arpa olur ne buğday

05.Aralık.2013, 09:21
Av köpeklerimiz kayıt altındamı olacak ?

Yıldıray İNCE
05.Aralık.2013, 09:55

ismail aksu
05.Aralık.2013, 10:38
derler mustafa abi derler bak abi:Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır..
Eeee!.. Söylenti o ki, sandalına binen hiçbir kadının elinden
kurtulma şansı yoktur.
Bunu duyan zamanın biraz da feministi, dişli bir kadın:
— Olur mu canım öyle şey. Ben bindiğim gibi inerim.
O hırsla gider bulur sandalı ve biner:
— Çek Göksu'ya!
Çekmeye başlamış sandalcı, kürekleri..
Kadın da sandalcıyı incelemeye almış tabii..
Sandalcı kadına hiç bakmadan kürek çekerken, kendi kendine de mırıldanıyormuş..
— Derler, derler, derler!
Bir, üç, beş.. Kadın dayanamamış:
— Ne derler be adam? Ne derler?
Sandalcı kadına bakmış, bıyığını burmuş ve gülmüş:
— Valla güzelim, sen bu kayığa bindin ya! Vermesen de, verdi derler!
şimdi muhakkak okadar çok çamur atacak olacakki çünki birilerinin çıkarlarına çomak sokacak eminim bu çamur atanlar daha mustafa çil ne yapmaya çalıştığını bilmeden kulaktan dolma laflarla karalama kampanyasına başlamışlar ya abiler arkadaşlar bi durun bi konuşun bu adamlar av camiasını ii günleremi kötü günleremi anlamadan dinlemeden yargılanmamalı diye düşünüyorum bunu en azından birileri birilerine yalakalık olsun diye karalama kampanyası yapmamaalı diye söylüyorum ben burda mustafa çil i savunmuyorum kimse babamın oğlu diil sadece bence biraz zaman verip izlenmeli önyargılı olunmamalı kanaatindeyim FCİ secerelebi köpeği mera yarışmasına sokuyorlar bizimkiler e buköpeğin boyu kısa diye eliyorlar bizim daha çokçok çok öğreneceğimiz şeyler var bu işin başını italya yunanistan başta olmak üzere almanyası fıransa sı vs vs hepsi farklı standartlar belirlemiş boy kulak çene bacak vsvsv şimdi burada yapılma çalışılan daha ilerliyen zaman larda göreceğiz inşallah adamın köpeği melez senin FCİ köpeğin den de üstünmü merada adamı hiçe saymışlar yarışmaya almamışlar bitaneside bizim ekipte 3 bin tl lik 5 tl köpek sahipleri ooo diyor vs vs bunun gibi bazende bükemediğin bileği öpmesini bileceksin diye düşünüyorum herkese selamlar zaman herşeyin ilacıdır

05.Aralık.2013, 10:50
camiamız için hayırlı uğurlu olmasını dileriz.. İnşallah önümüzdeki yıllarda ses getirecek bir oluşum içinde başarılar dilerim..

Mustafa ÇİL
05.Aralık.2013, 12:11
Av köpeklerimiz kayıt altındamı olacak ?

derler mustafa abi derler bak abi:Sandalcının birinin ünü tüm İstanbul'a "Çapkın" diye yayılır..
Eeee!.. Söylenti o ki, sandalına binen hiçbir kadının elinden
kurtulma şansı yoktur.
Bunu duyan zamanın biraz da feministi, dişli bir kadın:
— Olur mu canım öyle şey. Ben bindiğim gibi inerim.
O hırsla gider bulur sandalı ve biner:
— Çek Göksu'ya!
Çekmeye başlamış sandalcı, kürekleri..
Kadın da sandalcıyı incelemeye almış tabii..
Sandalcı kadına hiç bakmadan kürek çekerken, kendi kendine de mırıldanıyormuş..
— Derler, derler, derler!
Bir, üç, beş.. Kadın dayanamamış:
— Ne derler be adam? Ne derler?
Sandalcı kadına bakmış, bıyığını burmuş ve gülmüş:
— Valla güzelim, sen bu kayığa bindin ya! Vermesen de, verdi derler!
şimdi muhakkak okadar çok çamur atacak olacakki çünki birilerinin çıkarlarına çomak sokacak eminim bu çamur atanlar daha mustafa çil ne yapmaya çalıştığını bilmeden kulaktan dolma laflarla karalama kampanyasına başlamışlar ya abiler arkadaşlar bi durun bi konuşun bu adamlar av camiasını ii günleremi kötü günleremi anlamadan dinlemeden yargılanmamalı diye düşünüyorum bunu en azından birileri birilerine yalakalık olsun diye karalama kampanyası yapmamaalı diye söylüyorum ben burda mustafa çil i savunmuyorum kimse babamın oğlu diil sadece bence biraz zaman verip izlenmeli önyargılı olunmamalı kanaatindeyim FCİ secerelebi köpeği mera yarışmasına sokuyorlar bizimkiler e buköpeğin boyu kısa diye eliyorlar bizim daha çokçok çok öğreneceğimiz şeyler var bu işin başını italya yunanistan başta olmak üzere almanyası fıransa sı vs vs hepsi farklı standartlar belirlemiş boy kulak çene bacak vsvsv şimdi burada yapılma çalışılan daha ilerliyen zaman larda göreceğiz inşallah adamın köpeği melez senin FCİ köpeğin den de üstünmü merada adamı hiçe saymışlar yarışmaya almamışlar bitaneside bizim ekipte 3 bin tl lik 5 tl köpek sahipleri ooo diyor vs vs bunun gibi bazende bükemediğin bileği öpmesini bileceksin diye düşünüyorum herkese selamlar zaman herşeyin ilacıdır

camiamız için hayırlı uğurlu olmasını dileriz.. İnşallah önümüzdeki yıllarda ses getirecek bir oluşum içinde başarılar dilerim..

ismail anlatım baya iyi olmuş dostumm,,sana bir sorum olucak ismail

bir kedi durduk yere avazı çıktığı kadar niye bağrırr ?? :)))

ya mart ayıdır yada .......?

neyse dostum ve can dostlar teşekkür ederim hepinize sağolun varolun