PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostlar....

gsahiner
06.Aralık.2013, 08:16
Abilerim, kardeşlerim , dostlarım son 1 haftadır pek fazla aktif olamıyorum. 15 gün felan daha böyle olacak... İş yerimiz taşınıyor bir orası bir burası helak olduk arada. Öyleki ayazı yemekten kış ortasında dükkan taşımaktan sesim komple kısıldı tek bir kelime dahi çıkmıyor ağzımdan. Fısss dedik söndük anlayacağınız :) . Bu dönem içerisinde fazla aktif bulunamazsam bana gücenmeyin darılmayın. 15 gün felan idare etmenizi istiyorum elimden geldiği kadarıyla aranızda olacağım ancak dediğim gibi kısıtlı bir zaman olduğu için aranızda da kısıtlı bulunuyorum o yüzden herkezin affını rica ediyorum bol selam....

ibrahim uysal
06.Aralık.2013, 08:19
Kolay gelsin kardeşim...Kış günü zor iş ama yapılacak birşey de yok...

gsahiner
06.Aralık.2013, 08:21

Sağolasın abicim teşekkür ederim valla bu patronlar bi rahat durmuyor arkadaş kışın ortasında rezil etti bizi :( Bende tabi yine hastalandım...

Onur ÇELİKOĞLU
06.Aralık.2013, 08:50
Abicim sen merak etme bizler buradayız. Sen kendine dikkat et, hastalığı atlat işleri yerine koy. Biz hep buradayız seni bekleriz :)

06.Aralık.2013, 08:52
Angaranın bağlarını söyle gültekin kardeşim sesin açılır :D :D :D Kolay Gelsin.

Burhan KESKİN
06.Aralık.2013, 08:55
Hayırlısı çırak önce iş haş sonra avkolik :) geçmiş olsun kendine iyi bak hastalanma..

gsahiner
06.Aralık.2013, 08:57
Sağolun yaw valla şaştık kaldık... Ankaranın bağlarını ah bi söyleyebilsem bu sesle söylesem ancak başka ortamlara gider :) :D :D :D

Mustafa ÇİL
06.Aralık.2013, 09:01
elin değmişken banada uğra taşınacak eşyalar var paşam :)

gsahiner
06.Aralık.2013, 09:05
elin değmişken banada uğra taşınacak eşyalar var paşam :)

Ah abim keşke herşey eşya taşımak kadar basit olsa....

Söz konusu şirket olunca işler eşşeğe aman muhasebeciye kalıyor...

Yeni firma kuruluşları, adres değişiklikleri, vergi dairesi değişikliği ssk değişikliği, ticaret odaları , sanayi odaları, bankaların değişikliği, telefonların nakli, elektrik su abonelikleri, İş yeri açma çalıştırma izinleri, hafta tatili resmi tatil çalışma izni, yeni yerin internet ağ sistemini kurma, telefon santrali oluşturma, doğalgaz hattı döşettirme, inşaatı tadilatı daha var oğlu var bunlar bizim üstümüzde ha dersenki gel sen eşyayı taşı ben bunları yapayım. Emrin olur akşama yola çıkıyorum... :) :) :)

Mustafa ÇİL
06.Aralık.2013, 09:08
ben kendi eşyamı taşıyayım ozaman paşamm :)

gsahiner
06.Aralık.2013, 09:19
ben kendi eşyamı taşıyayım ozaman paşamm :)

Valla geleydin iyiydi abi :)

Yıldıray İNCE
06.Aralık.2013, 09:48

ibrahim ozel
06.Aralık.2013, 10:11
Koçum benim sen bu dediklerini haledersin gençsin taşırsın sen bu dertleri.
Hadi hadi durmak yok olim yola devam bitiriver bi an öncede yine aynı hızla dön aramıza.
Yardıma ihtiyacın varmı diyecem ama hepsi angarada halledilecek işler sanırım.
Kolay gelsin. Bu arada acil şifalar paşama...

gsahiner
06.Aralık.2013, 10:15
Koçum benim sen bu dediklerini haledersin gençsin taşırsın sen bu dertleri.
Hadi hadi durmak yok olim yola devam bitiriver bi an öncede yine aynı hızla dön aramıza.
Yardıma ihtiyacın varmı diyecem ama hepsi angarada halledilecek işler sanırım.
Kolay gelsin. Bu arada acil şifalar paşama...

sağolasın abi teşekkür ederim işte hallediyoruz ancak burayı istemeden de olsa ihmal ediyorum ama geçici bir süre kusura bakmayın sağolasın hastalık fena ama yıkamaz bizi hastalıklar ... :) :)