Orijinalini görmek için tıklayınız : Av köpeklerini yiyen canavar paniği....!
Burhan KESKİN
06.Aralık.2013, 12:12
http://www.haber11.net/haberlergos-7778-bilecikte_yaratik_korkusu.html
ibrahim uysal
06.Aralık.2013, 12:16
Şimdi ben de merak ettim bu yaratığı...İnsanlara zarar vermez inşallah...
Onur ÇELİKOĞLU
06.Aralık.2013, 12:31
Büyük ihtimal kurt veya sırtlan
Yıldıray İNCE
06.Aralık.2013, 12:43
Şimdi ben de merak ettim bu yaratığı...İnsanlara zarar vermez inşallah...
gsahiner
06.Aralık.2013, 13:28
Aynı bölgeye dadanmış yavrulu bir kurtdur diye düşünüyorum başka birşey olma ihtimali düşük sırtlanda olabilir... Ancak büyük ihtimal devletin bıraktığı yemlenmeye alışmış bir kurt. öyle uzaylı felan değildir :)
veyselll
06.Aralık.2013, 14:31
sozu gecen hayvan, bılecık, osmanelı, ıznık arasındakı ucgende gezıyor. Burda elmalı koyunde 5 kopek goturmus. Aglan da kopegın zıncırını kopartıp goturmus. Yanı tahmınım kurt degıl. Kurt olsa ılla koyun da yer. Cunkı yaratıgın zarar yaptıgı bolgelerde hayvancılık yaygın. Hatta elmalıda hayvanları, etrafı cıtle cevrılı cayıra salarlar.
Burhan KESKİN
06.Aralık.2013, 14:44
Bilecik çevresinde 2 yıldır bu panik var kimisi sırtlan gördük diyor daha çok tavşan kopoyları kayboluyor Bilecik'te yaklaşık 20 adet köpek kaybolmuştur kimisinin dedikleri gibi vücudun tamamı yok kimisinin başı yok.. bu bana göre kurt işi değil kurt muhakkak iz bırakır yetkililer gizliyor ama söylentilere göre marmara bölgesine çizgili Anadolu sırtlanı salınmış...
http://i43.tinypic.com/30vgfvq.jpg
ibrahim ozel
06.Aralık.2013, 15:54
Olma ihtimali var ama bu durumda ne yapılmalı bilemiyorum bulunursa vurulmalımı kararlı değilim sonucunda soyu tükenen bir hayvan.
Burhan KESKİN
06.Aralık.2013, 16:41
Olma ihtimali var ama bu durumda ne yapılmalı bilemiyorum bulunursa vurulmalımı kararlı değilim sonucunda soyu tükenen bir hayvan.
komutan olurda bu sırtlanı vurmamız gerekirse cezası varmı ne kadar? diğer avı yasak olan hayvanların cezası bellide bunu bulamadım ben varmıki...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.