PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PALA ADAY ADAYI :)))

veyselll
07.Aralık.2013, 21:25
oktay abidekiler bıyık da bizdeki fırça kılı mı kardeşşiiiimmmmm :D :D :D :D :D

http://i44.tinypic.com/2n1esxx.jpg

Onur ÇELİKOĞLU
07.Aralık.2013, 21:27
Yakışır abim :) Oktay abiye söz hakkı doğdu :)

Burhan KESKİN
07.Aralık.2013, 21:31
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim uysal
08.Aralık.2013, 05:46
Az daha Veysel'im ,az daha... Pala olur mu bilmem ama yakıştığı kesin...

samet bereket
08.Aralık.2013, 15:43
Yakışır kardeşime marmara birlik palanın adı süper olmuş...

ibrahim ozel
08.Aralık.2013, 17:36
süper olmuş paşam süper...

gsahiner
09.Aralık.2013, 05:48
valla sakal bıyık iyi ama marmara birlikten pala çıktığını bilmiyorum :D :D :D

Yıldıray İNCE
09.Aralık.2013, 07:15

Oktay AKÇAKMAK
09.Aralık.2013, 08:40
HADİ LEN ORDAAANNN...FARE KUYRUĞU GİBİ ÜÇ TANE TÜY ÇIKMIŞ ORDA ONADA BIYIKMI DİYON SEN..O.OLSA OLSA KAYTAN OLUR..PALA OLMAN İÇİN DAHA ÇOOOOOKKK EKMEK YEMEN LAZIM YEĞEN..SEN BENCE GÜNDE ÜÇ DEFA TIRAŞ OL BELKİ BAKARSIN İLERDE BİRAZ BIYIKLAR GÜRLEŞİRDE BİŞEYE BENZER BENİM BIYIĞIN Bİ TARAFI SENİNKİNİN TOPU EDER BEEE...OLMADI BE YİĞEN BUDA GOL OLMADI..HA HA HAYYYYYYYYYYYYYYYY

ibrahim ozel
09.Aralık.2013, 10:23
HADİ LEN ORDAAANNN...FARE KUYRUĞU GİBİ ÜÇ TANE TÜY ÇIKMIŞ ORDA ONADA BIYIKMI DİYON SEN..O.OLSA OLSA KAYTAN OLUR..PALA OLMAN İÇİN DAHA ÇOOOOOKKK EKMEK YEMEN LAZIM YEĞEN..SEN BENCE GÜNDE ÜÇ DEFA TIRAŞ OL BELKİ BAKARSIN İLERDE BİRAZ BIYIKLAR GÜRLEŞİRDE BİŞEYE BENZER BENİM BIYIĞIN Bİ TARAFI SENİNKİNİN TOPU EDER BEEE...OLMADI BE YİĞEN BUDA GOL OLMADI..HA HA HAYYYYYYYYYYYYYYYY

Adam haklı birader :D :D :D :D :D

ismail aksu
09.Aralık.2013, 16:58

Oktay AKÇAKMAK
09.Aralık.2013, 17:45
ulan bendeki bıyıktan senin gibi üç kişiye daha bıyık birinede sakal cıkar çömezzzzzzz....bence sen saçından biraz takvıye yap belk i kurtarır ha ha haaaaayyyyyy

veyselll
09.Aralık.2013, 18:38

ulan bendeki bıyıktan senin gibi üç kişiye daha bıyık birinede sakal cıkar çömezzzzzzz....bence sen saçından biraz takvıye yap belk i kurtarır ha ha haaaaayyyyyy

abi ben palayım demedim ki. pala aday adayıyım dedim :D 20 seneye kadar aday, bi 40 sene sonra senin yasına gelince pala olacam. daha yolun basındayım abi :) he bu arada karsı cıns biraz daha seyrek bıyıkla daha cok ilgileniyo benden de sana tiyo :D :D :D :D :D nası gülüyoduk hahahahayyyyttttttt :D :D :D :D :D

veyselll
09.Aralık.2013, 18:40
Yakışır abim :) Oktay abiye söz hakkı doğdu :)

zaten sırf onun için attım fotoyuour. teşekkür ederim

valla sakal bıyık iyi ama marmara birlikten pala çıktığını bilmiyorum :D :D :D

gültekin bizden neleri cıkarda sen bilmezsin.bilsende bilmek istemezsın :D :D :D :D

süper olmuş paşam süper...

saol abim bi sen anlarsın beni zaten :)

Yakışır kardeşime marmara birlik palanın adı süper olmuş...

saol sametim

Az daha Veysel'im ,az daha... Pala olur mu bilmem ama yakıştığı kesin...

yakısıklı adama ne yazkısmazkı abiiiii :D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
09.Aralık.2013, 19:32
ula oğlimm muhteşem yuzyıldan treklif geldi malkocoglunu sen oyna dedilerde parada anlaşamadık...hem bu ara bu modeller revacta kocum rahatına bak sen kocummmm

ibrahim ozel
09.Aralık.2013, 19:45
ula oğlimm muhteşem yuzyıldan treklif geldi malkocoglunu sen oyna dedilerde parada anlaşamadık...hem bu ara bu modeller revacta kocum rahatına bak sen kocummmm

Yav delikanlıyı neden kırıyon abi sen pala değilim adayım diyor yakışır koçuma desene nasıl abisin sen ya :D :D

veyselll
09.Aralık.2013, 19:54
Yav delikanlıyı neden kırıyon abi sen pala değilim adayım diyor yakışır koçuma desene nasıl abisin sen ya :D :D

Aynen abı sevkım kırıldı yav. Sokerım bu bıyıklarıı :D :D :D :D

ibrahim ozel
09.Aralık.2013, 20:01
Gerek yok yakında ben vuracam nasılsa onu avda kazayla siteye pala sen kalacan :D

veyselll
09.Aralık.2013, 20:04
rasgele abım :D :D :D :D

ibrahim ozel
09.Aralık.2013, 20:12
rasgele abım :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
10.Aralık.2013, 06:48
ula bu rasgele.ler benim üzerime dönuyor sanırım ...ula çömezler yaşlı kurt kolay ölmez guneydoğuda 6 sene yapamadılar o işi burda sizin gibi çömezlere tufekmi attıracam ben ortadoğu ve balkanların en hızlı kovboyu benim la....ayrıca ben uzakdoğunun en uzak sporlarını yapmış bi adamım sağım öldürür solum süründürü,,,,okadarrrrrrr

Yıldıray İNCE
10.Aralık.2013, 06:53
ula bu rasgele.ler benim üzerime dönuyor sanırım ...ula çömezler yaşlı kurt kolay ölmez guneydoğuda 6 sene yapamadılar o işi burda sizin gibi çömezlere tufekmi attıracam ben ortadoğu ve balkanların en hızlı kovboyu benim la....ayrıca ben uzakdoğunun en uzak sporlarını yapmış bi adamım sağım öldürür solum süründürü,,,,okadarrrrrrr

Aynen Komutanım okadarrrrrr........... ;)

ibrahim uysal
10.Aralık.2013, 06:55

"Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" komutanım...Boşver... :D :D :D :D :D

veyselll
10.Aralık.2013, 09:26

Abı kolay olmeyecegını bızde bılıyoruz. O yuzden kararsız kaldık. Acaba rıfled slug kursun mu kullansak yoksa dırek yıvlı mı kullansak dıye. Sen ne dersın?

Oktay AKÇAKMAK
10.Aralık.2013, 10:04
uçaksavar olsa ne yazar be koçum bizim iman dolu göğsümüz var kurşun işlemez...okadarrrrrrrrrr

ibrahim ozel
10.Aralık.2013, 11:05
ya sen geç bunları omurlik soğanına bi toplu iğne batırmam yeterli çömezini küçümseme 11 senede benim istihbatar ve terörde çalışmışlığım var. Uzak doğunun en ince en kolay adam öldürme tekniklerine uzak doğu tekniğide olsa yakınım . Ben hala vuralım gitsin diyorum :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
10.Aralık.2013, 11:31
biz o soğandan samırsaktan salata yapar yeriz evlaaaattt....bu dağ çok fırtınalar gödüde üstünden sadece toz kaldırabildiler.....okadarrrrrrrrrrrrrrrr

ibrahim ozel
10.Aralık.2013, 16:11
biz o soğandan samırsaktan salata yapar yeriz evlaaaattt....bu dağ çok fırtınalar gödüde üstünden sadece toz kaldırabildiler.....okadarrrrrrrrrrrrrrrr

ya sende hiç anarya vitesi yokmu çocuğu kırmasana Allah'ın adanalısı yakışmış yeğenim desene :D :D

veyselll
10.Aralık.2013, 16:17
ya sende hiç anarya vitesi yokmu çocuğu kırmasana Allah'ın adanalısı yakışmış yeğenim desene :D :D

Ya abı hıc dermı. Baksana catırtı seslerıne, benden yakısıklı olmus dıye catır catır catlıyo. Bı ucuna nazar boncugu mu taksam ne yapsam :D :D :D :D

Abı bu arada sogan arpacık mı :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
11.Aralık.2013, 07:40
alemler delikanlı görsün olim kıskanmayın üçtane kılınızla konuşup durmayın...bendeki bıyık kellere saç ektirir okadarrrrrr

ibrahim uysal
11.Aralık.2013, 08:11
alemler delikanlı görsün olim kıskanmayın üçtane kılınızla konuşup durmayın...bendeki bıyık kellere saç ektirir okadarrrrrr

O kadar...Helal.... ;D ;D ;D ;D

veyselll
11.Aralık.2013, 10:00
abı sendekı bıyık aıle boyu o zman. Baksana halka arza baslamıssın :D :D :D bızımkı kendımıze kadar fazlası zarar hesabı :)

11.Aralık.2013, 15:43
Yok Veysel kardeş Oktay komutanımın bıyıklar kadar olmaz uğraşma boşuna :)