PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SELAM AİLEM MİNİK BİR AVCI DAHA DÜNYAYA GELDİİİ....(S.BEREKET)

samet bereket
09.Aralık.2013, 13:09
http://i41.tinypic.com/2a9tfeh.jpg Sevgili abilerim kardeşlerim dün gece saat 03:05 itibariyle oğlum dünyaya gözlerini açmış bulunmaktadır bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim..

Onur ÇELİKOĞLU
09.Aralık.2013, 13:28
Abicim allah uzun ömürler versin, sizlere hayırlı bir evlat olmasını dilerim. İnşallah babası gibi av hastalığına oda kapılır :)

Burhan KESKİN
09.Aralık.2013, 13:29
Hay maşallah Allah uzun ömürler versin kardeşim hayırlı olsun yeni avcı adayını öpüyorum...

ibrahim uysal
09.Aralık.2013, 13:43
Allah'ım analı ve babalı büyütsün...Ömrü uzun,bahtı açık olsun...Rabbim;vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olarak büyütsün inşallah...Gözünüz aydın Samet'im...

samet bereket
09.Aralık.2013, 14:08
Abicim allah uzun ömürler versin, sizlere hayırlı bir evlat olmasını dilerim. İnşallah babası gibi av hastalığına oda kapılır :)
Sağol onur allah razı olsun kardeşim av hastası kesin olur DNA'sında var çünki... :)

Hay maşallah Allah uzun ömürler versin kardeşim hayırlı olsun yeni avcı adayını öpüyorum...
Sağol burhan abi allah razı olsun teşekkür ederim..

Allah'ım analı ve babalı büyütsün...Ömrü uzun,bahtı açık olsun...Rabbim;vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olarak büyütsün inşallah...Gözünüz aydın Samet'im...
Sağol ibrahim abim allah razı olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Yıldıray İNCE
09.Aralık.2013, 15:18

samet bereket
09.Aralık.2013, 15:45
Sağol yıldıray abi teşekkür ederim...

ismail aksu
09.Aralık.2013, 16:54

Niyazi UYANIK
09.Aralık.2013, 17:22
allah analı bobalı buyumeyı nasp etsın ınsallah

veyselll
09.Aralık.2013, 18:45
vay kardeşim benim baba olmuş. allah analı babalı büyütsün kardeşim. yeğenimi öp benim için misler gibide kokar şimdi o

ibrahim ozel
09.Aralık.2013, 19:52
Melek kokusu var şimdi onda. Yav valla şaka değil niyeti bozup şu saygıdeğer başbakanın ilk ve son sözünü dinleyip üçüncüye niyetlenmiyor değilim :D :D
Yarabbim analı babalı vatanına milletine faydalı hayırlı evlat olarak büyütmek nasip etsin, ömrü uzun bahtı açık başarılarla dolu olsun inşallah....

samet bereket
10.Aralık.2013, 06:58
sağol ismail allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim..

samet bereket
10.Aralık.2013, 07:03
allah analı bobalı buyumeyı nasp etsın ınsallah
Sağol niyazi abim teşekkür ederim allah razı olsun..

vay kardeşim benim baba olmuş. allah analı babalı büyütsün kardeşim. yeğenimi öp benim için misler gibide kokar şimdi o
Sağol veysel'im allah razı olsun kardeşim öperim tabi ne demek..

Melek kokusu var şimdi onda. Yav valla şaka değil niyeti bozup şu saygıdeğer başbakanın ilk ve son sözünü dinleyip üçüncüye niyetlenmiyor değilim :D :D
Yarabbim analı babalı vatanına milletine faydalı hayırlı evlat olarak büyütmek nasip etsin, ömrü uzun bahtı açık başarılarla dolu olsun inşallah....
Sağol komutanım allah razı olsun darısı başına diyelim ozaman komutanım.... ;)

Burak SEZER
10.Aralık.2013, 09:32
Gözün aydın kardeşim...
Allah analı babalı büyütsün..
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah...

samet bereket
10.Aralık.2013, 15:43
Gözün aydın kardeşim...
Allah analı babalı büyütsün..
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah...
Sağol burak kardeşim teşekkür ederim...

11.Aralık.2013, 06:33
Allah'ım analı ve babalı büyütsün gardaşım

11.Aralık.2013, 06:36
RABBİM vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olarak büyütsün inşallah. gözünüz aydın.

Osman KARATEPE
11.Aralık.2013, 15:23
Kardeşim allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Oğlunla tüfek atmak nasip olsun inşallah.

samet bereket
11.Aralık.2013, 17:38
Allah'ım analı ve babalı büyütsün gardaşım
Sağol ali allah razı olsun gardaşım..

RABBİM vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olarak büyütsün inşallah. gözünüz aydın.
Sağol alim abi allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..

Kardeşim allah analı babalı büyütmek nasip etsin.Oğlunla tüfek atmak nasip olsun inşallah.
Sağol osman abi allah razı olsun inşallah abim teşekkür ederim..

gsahiner
12.Aralık.2013, 06:41
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah kardeşim

samet bereket
12.Aralık.2013, 06:51
Vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah kardeşim
Sağol gültekin allah razı olsun kardeşim amin inşallah...