Orijinalini görmek için tıklayınız : MUSTAFA ÖZKAN 3. DEFA MERKEZ AV KOMİSYONU ÜYESİ
ismail talay
29.Nisan.2008, 07:36
MUSTAFA ÖZKAN 3. DEFA MERKEZ AV KOMİSYONU ÜYESİ
4915sayılı Kara Avcılığı Kanununun 3. maddesine dayanılarak kurulan Merkez Av Komisyonu’nda Ege Bölgesini temsil edecek avcı üyenin seçimi 26 Nisan 2008Cumartesi günü saat 11,00 de İzmir Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda DKMP Ege Bölgesi Şube Müdürü Osman Avcı Başkanlığında yapıldı.
Ege Bölgesinden yedi ilin temsilcilerinin katıldığı toplantıda Merkez Av Komisyonuna katılacak avcı üye seçiminde Muğla İlini temsilen Milas Avcılar Derneği Başkanı Mustafa Özkan , İzmir ilini temsilen Ege Yaban Hayatı ve Avcılık Federasyonu Başkanı ve Avlak.com sahibi Mustafa Helalpara aday oldular.
Aydın – Balıkesir- Çanakkale- İzmir- Manisa – Muğla ve Uşak illerinin temsilcilerinin katıldığı oylamada Balıkesir , Çanakkale ve Uşak İl temsilcilerinin oyları ile rakibine 4 / 3 lük üstünlük sağlayan Mustafa Özkan , 2006-2007 ve 2007-2008 Merkez Av Komisyonu toplantılarından sonra bu yıl Mayıs ayı sonlarında toplanacak olan 2008-2009 Merkez Av Komisyonu toplantısında 3. kez Ege Bölgesini temsil etmeye hak kazandı.
Sn Mustafa ÖZKAN sevgili ağabeyim; işallah üçüncü kez secildin otuzuncu kezde secilirsin . BAŞARILAR DİLİYORUM. HAYIRLI OLSUN
SAYIN MUSTAFA ABİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI CANI GÖNÜLDEN DİLERİM LAYIK OLDUĞUN YERDESİN YALNIZ SİZDEN RİCAM MAK LA İLGİLİ GELİŞMELERDEN SİZİ TESTEKLEYEN AVKOLİK ÜYELERİNİ HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM ÇALIŞMALIRINIZDA BAŞARILAR
MEHMET KANDAK
29.Nisan.2008, 08:45
TEBRİKLER....
İsmail ÇIKRIKÇI
29.Nisan.2008, 08:53
Hayırlı olsun tebrik ederim, Bizleri layıkıyla temsil edeceğinize inanıyor başarılar diliyorum.
Hepinize teşekkür ederim sevgili dostlarım. Elbette alınan kararlardan ilk sizlerin haberi olacak.
Yalnız sizlerden bir ricam var ,benimde avcılar lehine yapılmasını istediğim bazı projelerim var Bunları MAK toplantısında
sunacağım ama bilmediğim veya unuttuğum bir şeyler olabilir ondandır hangi bölgeden olursa olsun avcı dostlarım
yapılmasını istedikleri önerileri burada yazabilir ve ya Milas Avcılar Derneğinin 0 252 513 0964 nolu Faksına
gönderebilirler. Bekliyorum
Saygılarıml
Mustafa Abicim yeni dönem Ege Bölge Temsilciliğin hayırlı uğurlu olsun.Sen bu göreve layık bir insansın.Türk avcılığı adına teşekkür ediyorum
fatih demircan
29.Nisan.2008, 09:59
tebrikler mustafa abi çalışmalarında başarılar dilerim
Mustafa HELALPARA
29.Nisan.2008, 10:12
Değerli avkolik sitesi üyeleri merhaba
Ege bölgesi mak. temsilciliğine seçilen sayın Mustafa Özkanı tebrik ediyorum.
Bölgemizin sorunlarını ankaraya en iyi şekilde ulaştıracağından kuşku duymuyorum .
Temsilci seçiminin yapıldığı gün seçilen sekreterya sayesinde MAK temsilcimizin verceği bilgiler dahilinde (İZMİR MANİSA MUĞLA ÇANAKKALE AYDIN UŞAK BALIKESİR )yedi ilimizin temsilcisi her konuda bilgi sahibi olacaktır .
Avcılığın birlik beraberlik içinde laf değil iş üreten yöneticilerle dahada ileriye gideceğini düşünüyorum.
Sanıyorum Ege bölgesi olarak biz bunu başardık .
ege bölgesi mak temsilcimize
Başarılar diliyorum.
MUSTAFA HELALPARA
EYHAF YÖN.KUR.BŞK.
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ,SAĞOLUN SEVGİLİ DOSTLARIM
Sayın Mustafa Helalpara tebrik ve başarı dileklerin için bende size teşekkür ediyorum.
Bu günlerde dernek beyannamelerin verilme zamanı olduğu için bunlarla uğraşıyoruz.
en geç Mayıs ayı ortalarına kadar bizlere gönderilecek bilgiler dahilinde yazacağımız MAK önerileri tarafınıza
bildirilecektir.
"Avcılığın birlik beraberlik içinde laf değil iş üreten yöneticilerle dahada ileriye gideceğini düşünüyorum. "
Sizi tebrik ediyorum Mustafa bey bu cümlenizle adeta bunu en iyi başaracak Sayın Mustafa ÖZKAN Başkanımızı anlatmışsınız...
Mustafa bey tebrikler.Antalyada ilk tanışmamızda samimiyetinle içimizden biri gibi davrandın, zaten öylesinde Akhisar olarak arkandayız. Selamlar.
optikci97
29.Nisan.2008, 17:23
Sayın Mustafa ÖZKAN siz ne yaparsanız avcılarlehine yapılacağından şüphem yok bu görevi hakkıyla yerine getireceğinizede şüphe yok allah kolaylık verin umarım avcılar lehine daha iyi sonuçlar alınır bu yıl
BAŞARILAR
cemalreis
29.Nisan.2008, 19:58
hayırlı olsun mustafa kardeşim....
Avbeyi
29.Nisan.2008, 20:04
Mustafa Abi Hayırlı Olsun.
bülent erdem
29.Nisan.2008, 23:17
çok güzel bir haber, mustafa abi sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.....AVKOLİK sitesi olarak yanındayız ve hertürlü desteğe hazırız.
Destek ve Başarı dilekleriniz beni çok mutlu etti, bende sizlere teşekkür ederim sevgili avcı kardeşlerim.
Sevgili Orçun kardeşim Denizli'nin Ege bölgesinde olmamasının sebebi 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu : Merkez Av Komisyonu kurulurken ,9 Bölgenin avcı temsilcisi ,1 özel avlak temsilcisi, 1 Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu temsilcisi , 1 Jandarma Genel Kom.temsilcisi , diğer kalanlar Bakanlıklardan olmak üzere toplam 21 kişi ile toplanır. Demekte.
Bu böyle olunca Bölge sayısı 7 ilden 9 çıkıyor. örnek verecek olursak Doğu Akdeniz Bölgesinde bulunan Adana ilimizin iklimsel koşulu ile Batı Akdeniz Bölgesindeki Burdur veya Denizli illerimizin ikliminin bir olmayacağı gibi. Bu Karadeniz Bölgesinde de aynıdır şimdi bir Artvin ili ile Zonguldak ilinin ikliminin bir olmayacağı muhakkak . Burada yaşayan av hayvanlarımızında yaşama ve üreme pozisyonları bu iklimsel koşullara endeksli olduğu için 2003 yılı 11 Temmuz'da Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu çıkaran büyüklerimiz böyle düşünmüşler ve bu şekilde uyarlanmış. Sevgiler ve Selamlarım sizinle olsun.
osman seyfeli
30.Nisan.2008, 05:27
mustafa abi başarılarının devamanı dilerim hayırlı uğurlu olsun abi.
SAĞOLASIN OSMAN KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM.
develili
30.Nisan.2008, 07:19
mustafa abicim daha nice seçimleri senin lehine hayırla olmasını ve yeni göreviyinde hayırlı olmasını dilerim allahım utandırmasın inş.
Sayın, MUSTAFA ÖZKAN
Hemşehrim, Kardeşim, Av Yoldaşım ....
Böyle bir önemli konuda yazmamazlık edemedim. Seni tüm kalbimle kutluyor, göreve gelebilmen için sana güvenen ve oy veren tüm il temsilcilerine de ayrıyeten teşekkür ediyorum. ( Oy vermeyenlerinin de canı sağ olsun )
Gerek bundan önce gerekse bundan sonra av, avcılık, doğa ve sürdürülebilirlik adına katkı sağlayacağından hiç şüphem yoktur.
Bu yol uzun ince ve meşekkatli bir yoldur.
Kavgadan ve bölünmüşlükten uzak birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir sezon dileklerimle,
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın ...
Saygılarımla ....
Bülent Ural
Sevgili Metin ve Sevgili Bülent
Avcı Dostlarım , bende sizlere teşekkür ederim.
Cümlenizden Allah Razı Olsun.
Sayın Başkanım, sizi tekrar tebrik ediyorum.Bu insanların sizi niçin başkanlığa seçtikleri gün gibi ortadadır.Yaptığınız icraatları kimse görmezden gelemez.Ege bölgesi ve avcılık adına yaptıklarınızı takdir ile karşılıyor.Başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum.Bizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden hiç kuşkumuz bulunmamaktadır.
Teşekkürler sevgili Yağız , elimden geleni yapacağım, bundan kuşkunuz olmasın.
hakan09
01.Mayıs.2008, 06:02
MUSTAFA abi hayırlı olsun.çalışmalarınızda başarılar abi.
Teşekkür ederim Hakan kardeşim, sağolasın
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.