PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mak kararına istinaden lütfen konu hakkında yardım

vahdet kahraman
09.Aralık.2013, 18:28
arkadaşlar mak kararlarında şöyle bir şey yazıyor devlet memurlarının resmi izinli olduklarında izin belgesi yanında olduğu zaman haftanın (7) yedi günü avlana bilirler diye bir ibare var

konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim. parantez içinde idari tatiller diyor

(2) Tablo-1’de belirtilen avlanma süreleri içinde ve avlanma günlerinde çarşamba, cumartesi, pazar ve resmi tatillerde (idari tatiller de dahil) avlanmak serbesttir. Ayrıca, yaban domuzu bıldırcın ve üveyik avı bu avlanma günlerine ek olarak salı gününde de yapılabilecektir

ibrahim ozel
09.Aralık.2013, 19:53
Valla ben nasıl duymadım görmedim bunu, memurluk bitti yav benim birde, olmadı bu eğer böyle bişi varsa, benim bilgim yok paşam valla...

Yıldıray İNCE
10.Aralık.2013, 08:40
Bilğisi olan Arkadaşlarım yardımcı olacaktır Vahtantin bey benimde bilğim yok.......

ibrahim uysal
10.Aralık.2013, 08:53
Evet MAK kararlarında böyle bir izin mevcut ve;"657 Sayılı Devlet memurları kanununda belirlenen İdari izin, özetle söylenmesi gerekirse kişinin bağlı olduğu idarenin kişiye veya çalışanlara vereceği izindir. Anlaşılacağı üzere çalıştığı idari birimin insiyatifine bağlı olarak izinli sayılabilmektedir." Bu da memur arkadaşların izinli oldukları günlerde avlanabileceği anlamına geliyor...

Burak SEZER
10.Aralık.2013, 09:20
Bende ilk defa duydum..Memura neden iltimas geçiliyor ki ??
Haftanın 7 günü dükkanından çıkamayan esnaflar var...Onların ki can değil mi :)

ibrahim ozel
10.Aralık.2013, 11:17
Yav bunu neden söylemediniz ki bana o zaman valla canım sıkıldı şimdi. Tabi kanunları okumassak çok önemli olan konularıda bilmediğimizden uygulayamıyoruz.

Burhan KESKİN
10.Aralık.2013, 11:29
Hayret bende bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler

10.Aralık.2013, 11:33
Bende ilk defa duyuyorum pazar günü yetiyor bana

Osman KARATEPE
10.Aralık.2013, 14:56
Allaaahhh ben yaşadım desenize ;)