PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : avcılar kulupleri yöneticilerinin dikkatine

ismail talay
29.Nisan.2008, 08:48
sevgili arkadaşlar son günlerde , balıkesir/bigadiç avcılar kulubunden sayın raif şengör, balıkesir maltepe avcılar kulubunden sayın ismail çıkrıkcı , akhisar avcılar kulubu başkanı sayın mehmet sucu ve ismini sayamadığım diğer kulup yöneticilerinin de katılımı ile sitemizde kulup yönetici ve üyelerinin coğalıyor olması sevindirici. bunun yanında sayın mustafa özkan abimizinde MAK ege temsilciliğine secilmesi de kuluplerimiz için bir fırsattır.

bu demek oluyor ki ; sitemiz vasıtası ile kulupler ve MAK temsilcimiz iletişimde bulunarak bir cok sorunu yada cözümü gündeme getirebilecek, ayrıca çok yakında sitemizde ,bir özel avlak girişimcisi de bulunacak , avcılık adına güzel şeyler yapacağız arkadaşlar ..

kulup yöneticileri sizlerden kuluplerinizi AVCILAR KULUPLERİ isimli bölümümüzde tanıtmanızı istirham ediyorum.

hepinize saygılarımla..

ismail talay
29.Nisan.2008, 15:27
arkadaşlar üstteki yazımın son satırında yanlış bir kelime kullanmısım .. KULUPLERİNİZİ TANITMANIZI yazmak yerine , tanıtmamanızı yazmısım . bu talihsiz kelimeyi de bigadiç avcılar kulubu adına sn. raif sengör ün uyarısıyla düzelttim .

bu kelime hatası için hepinizden özür dilerim.ISRARLA KULUPLERİMİZİ TANITMANIZI İSTİRHAM EDİYORUM ..

saygılarımla

raif sengör
29.Nisan.2008, 15:37
İsmail kardeşim bu dileklerine yürekten katılıyorum. kulubüzle ilgili tanıtımı en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.
bigadiçten selamlar.....

ismail talay
29.Nisan.2008, 15:45
o aslan dayılar, kırcalı memetler , alddinoğlu gibi eski avcılardan da bahsedersin işallah . teşekkürler

bülent erdem
29.Nisan.2008, 23:56
evet raif abi, ismail abimin dediği gibi paylaşımlarınızı bekliyoruz.. eski bigadiç avcılarının yaptığı keklik avının fotoları hala gözümün önünde...varsa devamını bekliyoruz.... bu arada bütün kulüp ve dernek başkanlarına başarılar dilerim..