Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : YASAKLARI NASIL ONEMSEMIYORLAR DIYE BI ANIM

Niyazi UYANIK
11.Aralık.2013, 22:18
bundan 8 sene once bızım eskı sehırde avlandımız bı bolge keklık avına 2 yıl kapanmıstı acıldında cok guzel umutlarla oraya gıttık tabıykı buyuk bı hayal kırıklıyla karsılastık 2 yılboyunca keklık uremesı gerekırken tam tersı bolgede keklın neslı tukenmıs gıbıydı sıcaktan bunaLmıstım artık kampa gıdıyordum bır tırakturlu tarlasını suruyordu yanına gıttım selam verdım adam 55-60 -yaslarında bırıydı selamımı adı motoru ıstop ettı ve hos geldın delıkanlı dedı cok sıcak kanlıydı suyun varmı dedım roman altında var ıstedın kadar al dedı ve roman atında oturup muhabet etmeye basladık av yokmu dedı hayır hıc gormedım kı dedım guldu burası yasaktı 2 yıldır hıc urememıs hatta keklık bıtmıs amca dedım oda bana ne yasa olum 2 senedır burda yaz kıs tufek susmadıkı dedı sasırdım nasıl olur bu bolge yasaktı dedım oda bana olum normal ınsanlara yasak tı kalbur ustu kendını bılmez ınsanlar oldu surece yerel avcıya koyluye bısey kalmaz olum dedı amca kalbur ustu derken kımler bunlar dedım olum arkasında dayısı olan parası olan hatta subay hakımı savcısı yanı kanunda sozu gecen ınsanlar bunu cok rahat bı sekılde yapıyor sen normal ınsansın sana bana yasak anladınmı sımdı dedı arkanda dayın varsa bu memlekette herseyı yaparsın yoksa dayın boyle dağlarda susuzluktan yanarsın dedı durdum dusundum sende haklısın dedım dıyecsınız bu ne sımdı bende yasadım bı anımı anlatmak ıstedım eyer sıktıysam ozur dılerım

12.Aralık.2013, 06:19
NE sıkması niyazi abi gerçekler bu işte.belgesi tüfeği olmayan bile ( filan kişiyi arıyor ) ben ava gidecem kardeşim bir sıkıntı olmaz değilmi diyor. Oda yok kardeş gelen olursa beni ara diyor. Şahit olduğum olayda.

samet bereket
12.Aralık.2013, 07:02
Durumu bütün netliğiyle anlatmışsın niyazi abi olay aynen böyle malesef sana bana yasak....

Yıldıray İNCE
12.Aralık.2013, 07:15
Durumu bütün netliğiyle anlatmışsın niyazi abi olay aynen böyle malesef sana bana yasak....

Sana katılıyorum Samet kardeşim..........

ibrahim uysal
12.Aralık.2013, 07:32
Yasaklar sana bana!!!!!

ibrahim ozel
12.Aralık.2013, 09:15
Dayın yokmu be paşam senin :D
Böyle adaletsiz bir memleketteyiz işte...

gsahiner
12.Aralık.2013, 09:32
ülkede yasak diye olmaz diye hiç birşey yok parası olana herşey var

Burhan KESKİN
12.Aralık.2013, 13:02
ülkede yasak diye olmaz diye hiç birşey yok parası olana herşey var

Mesut BÜLBÜL
15.Aralık.2013, 18:07
Eeeee bu dünya etme bulma dünyası dayın gerçekleri söylemiş