Orijinalini görmek için tıklayınız : PAZAR AVI 4 ÇULLUK 3 ÖRDEKLE SONUÇLANDI (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
16.Aralık.2013, 20:14
Pazar sabahı arkadaşları aradım ava gitmişler bile geç kalktık tabi ama hiç tadı yok kuş çekmiş kendini dağa karlar eridi dediler. Bende kara kızan aresi aldım gezintiye çıktım bu sefer dahada sık çalı olan bölgeye gittim ama malesef 2 km yürümeden yine limiti doldurdum arkadaşları bölgeye yönlendirdim ama o çalılara köpekmi girer abi dediler :D Onlarda haklı kendi çaplarında ne diyeyim ki :D Eve döndüm ahali uyanmış sıcak simitler elimde prensesim aslan babam demesi ile kapıda bütün yorgunluk uykusuzluk bitti. Akşam üzeri dere kenarı gezdim azıcık ve sadece karaya doğru uçan 3 ördek yakalayabildim onlarda torbada zaten. Diğerlerine sıkı atmaya gerek yok kurzhaarı almamıştım yanıma yazık olacaklardı. Pazar günüde 4 çulluk 3 ördekle avı bitirdik diyeyim. Köpek artık şubatta 3 yaşında olacak tam keyiflik zamanım başlıyor nasılsa kimse alamıyor :) Alışık olduğum gemlik grubu olmayınca aslında avın tadıda çok olmuyor. Kızdıracak kimsede yok. Zaten burda rakip yok. Hanım yer yok kuş yemeği yapalım bu gidişle ördek çulluk bol geleceğe benziyor bari tavşan yada bıldırcınları eritelim dedi napalım emir büyük yerden bu gecede bıldırcın güveç yemek zorunda kaldık :D Herkese rastgele.
http://i44.tinypic.com/149mtg6.jpg
Bıldırcınlarda yağlıymış be birader eller yağ içinde kaldı :D :D
http://i40.tinypic.com/xf0v39.jpg
ibrahim uysal
17.Aralık.2013, 04:15
Güzel av olmuş yine kardeşim...Daim olsun,rastgele...
Oktay AKÇAKMAK
17.Aralık.2013, 04:27
aferim başcavuşş liderini takipet gerisine garışmaaa bendeee...ama senyinede şu alman denen profesorleri yanından eksik etme bak işte gene sukenarından bakakaldın...suya giren pointer aranıyorrrrr...
Afiyet olsun ibrahim abi. Alman paznerinin eksikliği belli oluyor gibi :)
gsahiner
17.Aralık.2013, 06:29
güzel av tebrikler ibrahim abi :)
Yıldıray İNCE
17.Aralık.2013, 07:02
Komutan Rastgele bol avlar...........[size=12pt]
rastgele adaş bıldırcınlar stoktanmı....
ismail aksu
17.Aralık.2013, 07:41
maşallah komutanım ares varsa gerisi teferruattır selamlar rastgele
Rasgeleyin komutanım inşallah aresin kanından bizede nasip olur :)
ibrahim ozel
17.Aralık.2013, 09:07
Güzel av olmuş yine kardeşim...Daim olsun,rastgele...
Sağol abim ama yine biraz ara vermem gerekiyor ava...
Rasgeleyin komutanım inşallah aresin kanından bizede nasip olur :)
Sağol paşam zor artık sadece dostlar için belki çekerim aresi ama inşallah diyeyim.
maşallah komutanım ares varsa gerisi teferruattır selamlar rastgele
Sağol paşam aynen öyle :D :D
rastgele adaş bıldırcınlar stoktanmı....
Evet ustam bıldırcınlar geçen aydan stokdan
Komutan Rastgele bol avlar...........[size=12pt]
Sağol abim varol...
güzel av tebrikler ibrahim abi :)
Sağol canım benim darısı başına...
Afiyet olsun ibrahim abi. Alman paznerinin eksikliği belli oluyor gibi :)
Valla ördekde arıyorum bazen ama o itlerde bana zevk vermiyor be paşam :D :D
aferim başcavuşş liderini takipet gerisine garışmaaa bendeee...ama senyinede şu alman denen profesorleri yanından eksik etme bak işte gene sukenarından bakakaldın...suya giren pointer aranıyorrrrr...
Abi bana suya giren pointer lazım değil ki :D :D Sen zaten pirimsin biliyosun seni takip ederim her zaman yarının yarısı olayım bana yeter. ;D ;D ;D ;D
Onur ÇELİKOĞLU
17.Aralık.2013, 16:13
Maşallah İbrahim abicim, bu hafta senin hafta sonun oldu vallahi. :) :) Avların ardı arkası kesilmiyor :)
ibrahim ozel
17.Aralık.2013, 18:52
Maşallah İbrahim abicim, bu hafta senin hafta sonun oldu vallahi. :) :) Avların ardı arkası kesilmiyor :)
La bende iş yok, it sağlam, yoksa o sık çalılarda benden bi .ok olmazdı :D :D
samet bereket
17.Aralık.2013, 18:56
Maşallah komutanım avın bereketli ve daim olsun bu hafta senin haftan oldu resmen allah bozmasın rastgele..
ibrahim ozel
17.Aralık.2013, 19:50
Maşallah komutanım avın bereketli ve daim olsun bu hafta senin haftan oldu resmen allah bozmasın rastgele..
Ava gidebilsem her hafta benim olacakda iş malum ayrılamıyorum çokda mütavaziyimdir :D :D
Osman KARATEPE
19.Aralık.2013, 06:56
Maşallah maşallah emeklilik yaradı mı ne ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.