Orijinalini görmek için tıklayınız : Şahin vurduğum kekliği köpekten önce aportladı beaa :) :) :)
Burhan KESKİN
21.Aralık.2013, 07:58
Gitti Güzelim keklik.... :'( :'( :'( :'(
http://i41.tinypic.com/20p6jhs.jpg
ibrahim uysal
21.Aralık.2013, 08:03
Bu olayın aynısı sezon açılışında başımıza geldi abi...Mehmet Tevfik Doğan ustamın vurduğu ve yere düşmek üzere olan kekliği şahin kaptı...O da onun nasibiymiş dedik..:)
Yıldıray İNCE
21.Aralık.2013, 08:15
Vay çakal vay Usta Şahin senden hızlı çıkmış beyav.......... :D :D
ibrahim ozel
21.Aralık.2013, 15:55
Her sene yani 6 senedir Karacabey'in Sarıbey köyündeki bıldırcın avlarımda mutlaka başıma geliyor. Köpek fermalıyor ben vuruyorum ama aportu atmaca yapıyor. Her seferindede gülüyorum bu olaya ve vay çakal yine beni aldattın der geçerim. Sanırım bu bir çok avcının başına gelen bir olay. Sarıbey meralarında çok atmaca var ve halende çoğalıyorlar ama hiç bir köylünün daha fişek attığını görmedim. Avcı avcıya silah çekmez kanunu orada geçerli.
Yıldıray İNCE
21.Aralık.2013, 16:43
Her sene yani 6 senedir Karacabey'in Sarıbey köyündeki bıldırcın avlarımda mutlaka başıma geliyor. Köpek fermalıyor ben vuruyorum ama aportu atmaca yapıyor. Her seferindede gülüyorum bu olaya ve vay çakal yine beni aldattın der geçerim. Sanırım bu bir çok avcının başına gelen bir olay. Sarıbey meralarında çok atmaca var ve halende çoğalıyorlar ama hiç bir köylünün daha fişek attığını görmedim. Avcı avcıya silah çekmez kanunu orada geçerli.
Haklısın İbo....
samet bereket
21.Aralık.2013, 19:31
Vay çakal vay Usta Şahin senden hızlı çıkmış beyav.......... :D :D
gsahiner
23.Aralık.2013, 08:11
kısılmış kalmış yaw bu hayvanları tarayasım geliyor keklikleri aldıkça
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.