Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Zamanlar Ben de Bıyıklıydım..:)))
ibrahim uysal
24.Aralık.2013, 05:15
Birkaç yıl önce,nasıl duracak acaba diye ben de bıyık bırakmıştım...Pala komutanıma rakip olamaz ama yakışmış mı bakın bakalım... :D :D :D :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/419198_317247211667846_1456825449_n.jpg
Oktay AKÇAKMAK
24.Aralık.2013, 05:41
eh işte yağmasada gürlemiş en azından halilim...ama buda gol deyil gardaşım...bıyık dediğin pala olur okadarrrrrrr
ibrahim uysal
24.Aralık.2013, 05:55
eh işte yağmasada gürlemiş en azından halilim...ama buda gol deyil gardaşım...bıyık dediğin pala olur okadarrrrrrr
Aynen öyle abi... ;)
Yıldıray İNCE
24.Aralık.2013, 06:04
Okadarrrrrr........
veyselll
24.Aralık.2013, 06:23
yav halıl abı hıc ugrasma bız bu oktay komtana bıyık begendıremıycez. Ama yakısmıs. Iffet fılmındekı cemıl gıbı olmussun
ibrahim uysal
24.Aralık.2013, 06:31
yav halıl abı hıc ugrasma bız bu oktay komtana bıyık begendıremıycez. Ama yakısmıs. Iffet fılmındekı cemıl gıbı olmussun
Yani film artisti gibi mi Veysel... :D :D :D :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
24.Aralık.2013, 06:33
Valla mahallede kedi kalmamıştır herhalde :D :D :D :D :D :D :D :D
imported_avkolik
24.Aralık.2013, 06:45
Ya bıyık filan değilde duruşa bakarmısınız :)
ibrahim uysal
24.Aralık.2013, 06:49
Ya bıyık filan değilde duruşa bakarmısınız :)
Aliiiiiiiiiiiii...Ne var duruşta yavrum?... :D :D :D :D
Burak SEZER
24.Aralık.2013, 12:02
Hahahah :)
ibrahim ozel
24.Aralık.2013, 12:54
Halil paşam sana yakışmış bence yine bırakmalısın.
Pala dayı kılda keramet olsa kıçta çıkmazdı :D :D
Oktay AKÇAKMAK
24.Aralık.2013, 13:12
ula bıyığınız yok diye mazeret bulmayın palalarıma..üç tel kılınız var sıkıyorsa bırakında görelim oy birliğine sunalım kimin bıyığı daha karizma diye...varmı ula şu sitede böyle bıyığı olan çıksın meydane..öyle çamurda atma başçavuşşşşşşş kıçyta çıkar başta çıkar ama erkek adamda çıkar köselerde deyil hhaaaha hayyyy
ibrahim uysal
24.Aralık.2013, 13:17
ula bıyığınız yok diye mazeret bulmayın palalarıma..üç tel kılınız var sıkıyorsa bırakında görelim oy birliğine sunalım kimin bıyığı daha karizma diye...varmı ula şu sitede böyle bıyığı olan çıksın meydane..öyle çamurda atma başçavuşşşşşşş kıçyta çıkar başta çıkar ama erkek adamda çıkar köselerde deyil hhaaaha hayyyy
Son nokta... :D :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
24.Aralık.2013, 13:19
Valla kapak oldu konuşamıyom sözün bittiği yer eyvallah komutanım büyüksün :D :D
Burhan KESKİN
24.Aralık.2013, 13:48
Tamamdır maho ağam bende bırakirim o pıyıktan low.... 8):D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
24.Aralık.2013, 13:54
ha ha hayyyy başka yerimle guluyorum sana burhan ula daha senin sakalların tamamlanmamış araları boşluklu bıyık senin neyine sende veysel gibi kaşınma orda üç tel fare kuyruğu uzatıpta karşıma çıkmayın ....bu bıyığı buraraktan heeeeyyyytttt dağılın uleeyyyynnnn demem yeter size.......okadarrrrrr
Burhan KESKİN
24.Aralık.2013, 14:01
ha ha hayyyy başka yerimle guluyorum sana burhan ula daha senin sakalların tamamlanmamış araları boşluklu bıyık senin neyine sende veysel gibi kaşınma orda üç tel fare kuyruğu uzatıpta karşıma çıkmayın ....bu bıyığı buraraktan heeeeyyyytttt dağılın uleeyyyynnnn demem yeter size.......okadarrrrrr
Aha görürsün bırakamda gör sen pıyık nasıl olurmuş haayyyyyyttttt...
Oktay AKÇAKMAK
24.Aralık.2013, 14:04
eminim kıçıma kaş göz yapsam ondan güzel olur.....ha ha haaayyyy
Burhan KESKİN
24.Aralık.2013, 14:06
eminim kıçıma kaş göz yapsam ondan güzel olur.....ha ha haaayyyy
Pala ayıp oluyo bak benim pıyıklarıma laf etme benim pıyıklı halimi görmedin sen hiç aha birazdan buraya paylaşcam resmi arıyorum dur bekle :D :D :D :D :D
samet bereket
24.Aralık.2013, 15:39
Yakışmış ibrahim abi artist gibi olmuşsun...
ibrahim uysal
24.Aralık.2013, 15:41
Yakışmış ibrahim abi artist gibi olmuşsun...
Bana gaz vermeyin,bıraktırmayın bıyıkları.... :D :D :D :D
ibrahim ozel
24.Aralık.2013, 16:18
Haaalil bıyık bıııırrraaakkkkk haaalil bıyık bıııırraaakkk
Nasıl tezarühat ama :D :D :D :D
veyselll
24.Aralık.2013, 16:29
Halil paşam sana yakışmış bence yine bırakmalısın.
Pala dayı kılda keramet olsa kıçta çıkmazdı :D :D
:D :D :D :D
:D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
25.Aralık.2013, 05:44
ulan çok kızdırdınız beni kesiyorum palaları...nazarınız deyecek köse kalacaz anasını satayım...kıskançlıktan çatladınız işte olim kabul edin..sitede bi tane bu bıyıktan çıksın bıyığımı kesecem lan okadarrrrrrrr
veyselll
25.Aralık.2013, 06:13
ulan çok kızdırdınız beni kesiyorum palaları...nazarınız deyecek köse kalacaz anasını satayım...kıskançlıktan çatladınız işte olim kabul edin..sitede bi tane bu bıyıktan çıksın bıyığımı kesecem lan okadarrrrrrrr
Ya abı anlamadıgım su. Senınkı dudagında cıkıyoda bızımkı baska yerımızdemı cıkıyo. Oda bıyık buda bıyık ıste.
Oktay AKÇAKMAK
25.Aralık.2013, 07:07
oda bıyık buda bıyıkk ammmaaaaaaa.....bu pala bıyık ötekiler kedi tüyü... namı yeter son osmanlı yandım aliden sonra tek geçerim bu bıyığı..
gsahiner
25.Aralık.2013, 15:25
abi o nasıl bir bıyık yaw sadri alışık gibi :D :D :D :D
veyselll
25.Aralık.2013, 16:52
abı cemıl ıpekcı de pala. Hemde ne pala :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
26.Aralık.2013, 07:11
ULA KIZDIRDINIZ BENİ KESTİM LA BIYIĞI....YAHU BENİM AYAKKABI KUTUSUNDAN FAZLA KONUŞULDU BEEEE....BİRAZ DAHA UZATIP ARASINA DOLAR SAKLAYAMAZMIYDIK Kİ
Nihat BALTACI
31.Aralık.2013, 16:14
:D :D :D :D Sadıcım göbek Yokken daha Yakışıklıymışsın be...
ibrahim uysal
01.Ocak.2014, 09:39
:D :D :D :D Sadıcım göbek Yokken daha Yakışıklıymışsın be...
Yine yok göbek sadıcım... :D :D :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.