PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ VERSİYON DİŞCİLİK(Y.İNCE)

Yıldıray İNCE
25.Aralık.2013, 16:44
Hindistan'da Diş Tedavisi! (http://www.youtube.com/watch?v=VI2rRGu-H8c#ws)

gsahiner
25.Aralık.2013, 16:46
demiri bağladı çimentoyuda atacak dedim yaw :D :D :D :D :D :D

ibrahim uysal
26.Aralık.2013, 04:48
Yok böyle birşey... :o Adam da kuzu gibi oturuyor... :D :D :D Teşekkürler Ustam...

Osman KARATEPE
26.Aralık.2013, 06:11
Adamlar o kadar fakir ki o yüzden Guru'luk diye bişey icat etmişler zaten hepsi guru bunların :D :D Ancak dünyanın en pis ülkelerinden birisi Hindistan yer gök çöp sokaklar lağım gene iyi yaşıyorlar o kadar pisliğin içinde ...Ayrıca tapınaklarında fareler kutsal farelerin içtiği sütleri tekrar içiyor insanlar sokaklar ineklere ait ve binlerce tanrıları var...Yani bu şekilde bir dişçinin olması pek garip değil ;)

Yıldıray İNCE
26.Aralık.2013, 09:34
Adamlar o kadar fakir ki o yüzden Guru'luk diye bişey icat etmişler zaten hepsi guru bunların :D :D Ancak dünyanın en pis ülkelerinden birisi Hindistan yer gök çöp sokaklar lağım gene iyi yaşıyorlar o kadar pisliğin içinde ...Ayrıca tapınaklarında fareler kutsal farelerin içtiği sütleri tekrar içiyor insanlar sokaklar ineklere ait ve binlerce tanrıları var...Yani bu şekilde bir dişçinin olması pek garip değil ;)
:D :D :D :D :D :D :D

Burhan KESKİN
26.Aralık.2013, 11:35
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
26.Aralık.2013, 20:23
Tırsmadım dersem yalan olur. Bu nasıl bir şey yav :-\ :-\ :-\

samet bereket
27.Aralık.2013, 06:28
Abi görüntü olarak tamamda bence iş görmez bu adam bişey ısırdığında diş orda kalır sadece görsel olmuş eline sağlık yıldıray abi...

Yıldıray İNCE
31.Aralık.2013, 11:35
Tırsmadım dersem yalan olur. Bu nasıl bir şey yav :-\ :-\ :-\

Bu yeni versiyon dişçilik İbo....... :D :D :D :D