PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanasçı Avcılar Yakalandı

ismail aksu
07.Ocak.2014, 16:34
http://i41.tinypic.com/2z7g8e9.jpgNiğde’de kaçak yaban keçisi avlayan 3 kişi Orman Muhafaza memurları tarafından yakalandı.

Avda kullanılan 'dürbünlü kanas' diye tabir edilen tüfek ve mermiler de ele geçirildi.

Orman ve Su İşleri Niğde Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge müdürlüğüne bağlı Adana Şube Müdürlüğü ve Niğde Şube Müdürlüğü av koruma ekipleri ve Jandarma Komutanlığı ekipleri iş birliği ile gerçekleştirilen operasyonda, kaçak yaban keçisi avlayan 3 kişi yakalandı. Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Horoz köyü yakınlarında Merkez Av Komisyonu kararları ile ava kapatılan sahada korunan türlerden olan yaban keçisi avı yapan M.A., M.G. ve K.U. isimli şahıslar gözaltına alındı” denildi

Açıklamada, "Yakalanan şahıslara 2 bin 718 TL idari para cezası kesilirken, ele geçirilen 2 tüfek ile 16 adet 7,62 mm çapında mermiler jandarma tarafından Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi"

Yıldıray İNCE
07.Ocak.2014, 16:49
Allah islah etsin başka diyecek bir şey bulamıyorum cezada yerinde olmuş ..........

ibrahim uysal
07.Ocak.2014, 17:13
Bunlar aşmış abi...Kanasla dağkeçisi avı... :o Yetkilileri tebrik ederim...

ismail aksu
07.Ocak.2014, 19:07
aynen abii galip abiden bitane daha kopyalamak lazımm kacakcıların korkulu rüyası adam gece 3. 5 hiç farketmiyor

Burhan KESKİN
07.Ocak.2014, 21:49
hayret bi şey uzak mesafeden atıyorlar belli... bu tüfeği kullanan hakkettiği cezayıda öder iyi olmuş yetkililere tebrikler..

Oktay AKÇAKMAK
08.Ocak.2014, 05:54
ULAN KANAS GÖRMESEK BUNLARDA BİZİ KANDİRACAK YANİ...6 SENE TAŞIDIM BEN KANASI BUNUNLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK...RESİMDEKİ SİLAHLARDAN BİRİSİ ALMAN STEYR 7.7 YİVLİSİ...DİGERİDE MAUSSER 7.9 WİN MAGNUM...KANASLA YAKALANAN ADAMI ÖPERLER ARAYADA KARBON KAĞIDI KOYARLAR...OKADARRRR

08.Ocak.2014, 07:05
hakkettikleri cezayı bulmuşlar iyi olmuş..

Burhan KESKİN
08.Ocak.2014, 09:07
ULAN KANAS GÖRMESEK BUNLARDA BİZİ KANDİRACAK YANİ...6 SENE TAŞIDIM BEN KANASI BUNUNLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK...RESİMDEKİ SİLAHLARDAN BİRİSİ ALMAN STEYR 7.7 YİVLİSİ...DİGERİDE MAUSSER 7.9 WİN MAGNUM...KANASLA YAKALANAN ADAMI ÖPERLER ARAYADA KARBON KAĞIDI KOYARLAR...OKADARRRR

Vala ilk etapta bende kanasmı diye şaşırdım son noktayı pala koydu İsmail eğer isim hakkıyla üretilmiş başka bir silah değilse silahların modellerini değiştir kardeş bu silahı askeri dışında kullananlar terör suçuna girer ;) bir kanasın fiyatı yaklaşık 25 bin avro civarında toplam ağırlığı 50+80kg olan bu silah taşımak her baba yiğidin harcı değildir.. :)

http://i39.tinypic.com/25jjgvd.jpg

Oktay AKÇAKMAK
08.Ocak.2014, 10:48
ula hepiniz kanascı oldunuz başıma arkadaş yawww...NE ALAKASI VAR 6 SENE TAŞIDIM DİYORUM BU SİLAH 5 KİLO 400 GR DIR..ONLU ŞARJÖRÜ VARDIR 800 METREYE KADAR ETKİLİ ATIŞ YAPAR ÜÇGEN ARTİKILLIDIR..VE ÇOK PAHALIDA DEYİLDİR GUNEYDOĞUDA 4000 TL.YE ALINACAK BİR SİLAHTIR RESİMLERİMİDE ATACAM YAKINDA BU SİLAHLA GÖRURSUNUZ OZAMAN

Burhan KESKİN
08.Ocak.2014, 10:54
ula hepiniz kanascı oldunuz başıma arkadaş yawww...NE ALAKASI VAR 6 SENE TAŞIDIM DİYORUM BU SİLAH 5 KİLO 400 GR DIR..ONLU ŞARJÖRÜ VARDIR 800 METREYE KADAR ETKİLİ ATIŞ YAPAR ÜÇGEN ARTİKILLIDIR..VE ÇOK PAHALIDA DEYİLDİR GUNEYDOĞUDA 4000 TL.YE ALINACAK BİR SİLAHTIR RESİMLERİMİDE ATACAM YAKINDA BU SİLAHLA GÖRURSUNUZ OZAMAN

Dolarım koluma bıyıklarını coştu bi kere pala analat usta bu silah hakkında bilgi ver bize merak ettim şimdi :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
08.Ocak.2014, 12:36
Dolarım koluma bıyıklarını coştu bi kere pala analat usta bu silah hakkında bilgi ver bize merak ettim şimdi :D :D :D :D :D

Usta gaz verme etrafı yaktıracan yine.......... :D

ismail aksu
08.Ocak.2014, 15:55
komutanım fotolar yanıltmış olabilirsin tüfekler remigton dur

veyselll
08.Ocak.2014, 17:22
dragunov kanas. Rus yapısı pıstonlu bır sılahtır. Calısma sıstemı azıcık kalasnıkof a benzer. kundagın ortasındakı bosluktan ve namlusundan hemen tanınır. dıger keskın nısancı tuffeklerıne gore etkısız kalsada hafıflıgı ve kolay kullanımı sayesınde askerı envanterde yerını almıstır

Ayıptır soylemesı bızde tımcı adamız

Niyazi UYANIK
08.Ocak.2014, 21:49
oha oldu olcak mege3 le avlansınlar bune ya mıllet sapıttı

Mesut BÜLBÜL
10.Ocak.2014, 07:36
Oh olsun güzel olmuş ellerine sağlık