PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sitemiz hakkında...

imported_avkolik
24.Ocak.2014, 18:11
Değerli arkadaşlar,

nerdeyse 6-7 yıldır yayın hayatını sürdürmekte olan, pekçok dostlukların kurulmasında ilk sebep olan sitemiz, geçtiğimiz dönemlerde bu siteye çok emekler vermiş, menfaatleri olmadığı halde çok sıkışık dönemlerinde dahi sitede olmuş, muhabbetten geri kalmamış arkadaşlarımızın, büyüklerimizin siteden ayrılması ile üzülmüştük. Fakat geçen zaman bize gösterdi ki biz Avkolik.Net' e boşuna DOSTKOLİK dememişiz.Site bu kavramı söke söke kendi almış. İnşallahta bu aldığı DOSTKOLİK kavramını bundan sonra her ne olursa kaybetmez ve şu anda yazacağım olay bunu kaybetmiyeceğinin en büyük kanıtı...
Arkadaşlar uzun lafın kısası geçtiğimiz günlerde sitemizden ayrılan yöneticilerimiz İbrahim Dayı, Çetin ustam ve emekli Kıdemli Bçvş İbrahim komutan Recep Dönmez yeniden bizlerle. Avkolik işte bunun için dostkolik. Kendilerine hoşgeldin diyorum ve böyle olayların tekrar yaşanmaması için elimden ne gelirse yapacağım diyorum.

Hoşgeldiniz dostlar...

Burhan KESKİN
24.Ocak.2014, 19:45
Eski dostların tekrardan aramıza dönmesi bizleri çok sevindirdi Bundan sonra küskünlükleri,kırgınlıkları geride bıraktığımız yılda kalması dileğiyle Bu yeni yılda daha güçlü daha kararlı adımlarla Avkolik&avcininyeri netti. birlikte layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyor hepinize tekrardan arımıza katıldığınız için Bir yönetici olarak değil bir avcı olarak teşekkür eder hoş geldiniz diyorum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

veyselll
24.Ocak.2014, 20:54
ailem uzak bir yolculuga cıkmış ve tekrar geri gelmiş gibi bir his var içimde. sanaldan öte devamlı görüştüğüm ve sevip saydığım komutanım, çetin abim, dayım aileye tekrar tekrar hoşgeldiniz demek isterdim ama siz hep bizimleydiniz zaten...

ibrahim uysal
25.Ocak.2014, 04:55
Hayatta üzüldüğümüz ve sevindiğimiz olaylar oluyor...Kısa bir süre önce çok üzüldüğümüz olayların,büyük bir sevince dönüşmesi harika...İnşallah hiçbir zaman büyük üzüntüler yaşamayız...Hoşgeldiniz sevgili dostlar...

mehmet.
25.Ocak.2014, 05:02
Hoşgeldiniz dostlar ;D ;D

Oktay AKÇAKMAK
25.Ocak.2014, 05:20
ARKADAŞLAR ARTIK TANTATANA OLMASIN HERKES ŞURDA DOST ARKADAŞŞSA GARDAŞ GARDAŞ İŞİMİZE BAKALIM ZETEN HERBİRİMİZ AYRI İLLERDE PAYLAŞAMADIĞIMIZ NE VARKİ ONU ANLAMIŞ DEYİLİM..BU VESİLEYLE ESKİ DOSTLARA HOŞGELDİN DER SELAM EDERİM

Yıldıray İNCE
25.Ocak.2014, 06:49
Eski dostların tekrardan aramıza dönmesi bizleri çok sevindirdi Bundan sonra küskünlükleri,kırgınlıkları geride bıraktığımız yılda kalması dileğiyle Bu yeni yılda daha güçlü daha kararlı adımlarla Avkolik&avcininyeri netti. birlikte layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyor hepinize tekrardan arımıza katıldığınız için Bir yönetici olarak değil bir avcı olarak teşekkür eder hoş geldiniz diyorum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gsahiner
25.Ocak.2014, 07:03
herkeze merhabalar olsun hoş geldiniz

25.Ocak.2014, 08:49
7 yıl omuş bu sitenin çatısı altına gireli...
iyisiyle,kötüsüyle 7 yıl...işin aslına bakarsanız ne yazacağımıda bilmiyorum...
biz bu siteyi her zaman kendimizin bildik(biz derken ben demekten hoşlanmadığım için,yanlış anlaşılmasın) ağlanılacağında ağladık,gülüneceğinde güldük...
aramıza yeni dostlar katıldı,aramızdan sevdiğimiz dostlar ayrıldı...ama bunların tanınmasına dost denilmesine bu isim vesile oldu AVKOLİK-DOSTKOLİK biz herzaman dost dediklerimizi ölümüne dost bildik...
burada attığımız her adımda avkoliğin faydasını düşündük,zararından çekindik...hiçbir menfaat gözetmeden yaptık bunu...çünkü burası bizim dedik...
şimdi tekrar burada olmak güzel,ama şunu belirtmeden geçmek istemiyorum...bizi dost bilip dönmemiz için sürekli hassas davranıp burada görmek isteyen ve gururu bir kenara bırakıp dostluğu seçen arkadaşlara teşekkür ederim...bizde bu aile için üstümüze düşeni herzamanki gibi yapmaya devam edeceğiz...
dünden beri bakıyorumda bayağı iş birikmiş...şu bizim görevli arkadaşlarla yakında bir toplantı yapmamız gerekiyor...burası avkolik ve hakettiği yerde olması gerekli...bu kadar uyku yeter... :) hep beraber gerekli düzenlemeler yapılıp herşeyi yerli yerine koyacaz...
son olarak burada olmak güzel HOŞBULDUK DOSTLAR....

Burhan KESKİN
25.Ocak.2014, 09:13
7 yıl omuş bu sitenin çatısı altına gireli...
iyisiyle,kötüsüyle 7 yıl...işin aslına bakarsanız ne yazacağımıda bilmiyorum...
biz bu siteyi her zaman kendimizin bildik(biz derken ben demekten hoşlanmadığım için,yanlış anlaşılmasın) ağlanılacağında ağladık,gülüneceğinde güldük...
aramıza yeni dostlar katıldı,aramızdan sevdiğimiz dostlar ayrıldı...ama bunların tanınmasına dost denilmesine bu isim vesile oldu AVKOLİK-DOSTKOLİK biz herzaman dost dediklerimizi ölümüne dost bildik...
burada attığımız her adımda avkoliğin faydasını düşündük,zararından çekindik...hiçbir menfaat gözetmeden yaptık bunu...çünkü burası bizim dedik...
şimdi tekrar burada olmak güzel,ama şunu belirtmeden geçmek istemiyorum...bizi dost bilip dönmemiz için sürekli hassas davranıp burada görmek isteyen ve gururu bir kenara bırakıp dostluğu seçen arkadaşlara teşekkür ederim...bizde bu aile için üstümüze düşeni herzamanki gibi yapmaya devam edeceğiz...
dünden beri bakıyorumda bayağı iş birikmiş...şu bizim görevli arkadaşlarla yakında bir toplantı yapmamız gerekiyor...burası avkolik ve hakettiği yerde olması gerekli...bu kadar uyku yeter... :) hep beraber gerekli düzenlemeler yapılıp herşeyi yerli yerine koyacaz...
son olarak burada olmak güzel HOŞBULDUK DOSTLAR....

İşte gerçek dostluk ve arkadaşlık budur ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

25.Ocak.2014, 09:15
Beni almamışlar sanırım napalım öle olsun :D :D
Bu arada kemalin bubacazı yazdı ona göre :D :D

ismail aksu
25.Ocak.2014, 09:21
herkese hoşgeldin der birlik ve beraberlik içersinde nice güzel paylaşım ve dostluklara diyorum

25.Ocak.2014, 09:26
facenden gönderdim bilgilerini bak bakalım...ibo....

ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 09:38
Malum ben zaten uzak durmamıştım siteye. Amaç yine hep beraber olmakdı olduda. Dostluk bazen taviz vermeyi anlayış göstermeyi gerektirir. Bizlerde yıllardır dost isek bu sayede. Hepinizi çok seviyorum. Kaldığımız yerden devam yarın av var...

25.Ocak.2014, 10:51
İbrahim dayı, Çetin abi, İbrahim komutanım tekrardan hoşgeldiniz sevindirdiniz bizleri. Yalnız birşey dikkatimi çekti kimse ayrı kalmadı siteden İbrahim dayım hasip aracılığı ile, İbrahim komutanımda Kemal yeğenimiz aracılığı ile yine sitedelerdi kimse bu aileden ayrı kalamaz :)

25.Ocak.2014, 10:55
Yalnız Recep abi ile Yücel komutanım yoklar.

Yıldıray İNCE
25.Ocak.2014, 11:57
Dostlar bu sitede cok Dostum oldu kardeşden öteye Dostluklarımız oldu ben bu siteyi cok seviyorum ve bu siteden kimsenin kopabileceğini düşün müyorum bu sitede bir Aile olduk Aileler de muhakkakki ufak tartışmalar olacak tabiki önemli olan Dostluklarımızın her daim baki kalması Allah Dostluklarımızı hep Daim bozmasın.........

İBRAHİM AKKAYA
25.Ocak.2014, 13:08
İbrahim dayı, Çetin abi, İbrahim komutanım tekrardan hoşgeldiniz sevindirdiniz bizleri. Yalnız birşey dikkatimi çekti kimse ayrı kalmadı siteden İbrahim dayım hasip aracılığı ile, İbrahim komutanımda Kemal yeğenimiz aracılığı ile yine sitedelerdi kimse bu aileden ayrı kalamaz :)
Ali Kardeşim Ben Hasipin Nikiyle Hiç Girmedim Başklarıyla karıştırma İşim olmaz Öyle Olmak için Memleket Çift olmalı Övünmek gibi Olmasın Manisalıyız % 50 Deliyiz. :D :D :D :D
Herkese Merhaba Diyerekten Hayırlısıyla Geldik Bizim Kimseyle Kavgamız olmadı olmazda.
Yıllardır Birçok Dost Tanıdık Dost Edindik Kimiyle Yüz yüze Kimiyle Telefonla Kapıları Açık Kapımız açık .
Öyle Dostlar Ölümüne Dost oldu Ama Yaramazıda çıktı Karşımıza onlar elendi Kalanlar Kalbur üstü Haydi Daha iyi günlere Yeğenlerim. ;D ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
25.Ocak.2014, 13:46
Ali Kardeşim Ben Hasipin Nikiyle Hiç Girmedim Başklarıyla karıştırma İşim olmaz Öyle Olmak için Memleket Çift olmalı Övünmek gibi Olmasın Manisalıyız % 50 Deliyiz. :D :D :D :D
Herkese Merhaba Diyerekten Hayırlısıyla Geldik Bizim Kimseyle Kavgamız olmadı olmazda.
Yıllardır Birçok Dost Tanıdık Dost Edindik Kimiyle Yüz yüze Kimiyle Telefonla Kapıları Açık Kapımız açık .
Öyle Dostlar Ölümüne Dost oldu Ama Yaramazıda çıktı Karşımıza onlar elendi Kalanlar Kalbur üstü Haydi Daha iyi günlere Yeğenlerim. ;D ;D ;D ;D

Hoş geldin dayı ;D ;D ;D ;D ;D

samet bereket
25.Ocak.2014, 21:05
Hepiniz hoş geldiniz ha şöyle sitenin tadı çıkmaya başladı allah beraberliğimizi bozmasın inşallah..

Yıldıray İNCE
26.Ocak.2014, 08:27
Hepiniz hoş geldiniz ha şöyle sitenin tadı çıkmaya başladı allah beraberliğimizi bozmasın inşallah..

Amin............

hasip45p
26.Ocak.2014, 10:39
hepiniz hoş geldiniz

hasip45p
26.Ocak.2014, 10:40
ali abicim öyle bişey yok