Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ DAMIZLIĞIM USTA AVCI KUPALI MADALYALI OSCAR... (İ.ÖZEL)
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 10:10
Ares kızlarına ve yeni dişilerime ayrı kan gerekiyordu. Uzun araştırmalarım sonucu Oscar'ın bana uygun olduğuna karar verdim. Atladım arabaya doğru Didim. Ordan Yıldıray abimide ziyaret ettim. Bir baktık Osman kardeşimin kümesinden çıkan Şans Oscarı görünce tava geliverdi Eh napalım madem kız erkeği beğenmiş bizde gereğini yaptık. Osman kardeşimede bunu 1 resimle kanıtlayıverdim Ama burda o resmi atmayayım :D :D İnşallah hayırlısı ile ülkem avcılarına hizmet etmeye devam....
http://i43.tinypic.com/vmvvvs.jpg
http://i40.tinypic.com/9bk8yr.jpg
Burhan KESKİN
25.Ocak.2014, 10:13
Hayırlı olsun güzel köpek..
veyselll
25.Ocak.2014, 10:24
bursada 1. Gelen, beraber begenerek baktıgımız kopek degılmı bu
ibrahim uysal
25.Ocak.2014, 10:29
Hayırlı olsun paşam...
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 10:48
Hayırlı olsun güzel köpek..
Sağol paşam daha iyisi sana inşallah...
Hayırlı olsun paşam...
Sağol abim it beslesen halledecezde sendede yer sorunu olunca bişi yapamıyoz...
bursada 1. Gelen, beraber begenerek baktıgımız kopek degılmı bu
Evet hem bursa hem tavşanlıdaki birinci bu veysel...
veyselll
25.Ocak.2014, 11:07
abı hanı olurda dısı bulamazsın, zor durumda kalırsın, burda dısın hazır :D :D :D buna kendımde ınanmadım ama umut dunyası. Yersen :D :D :D
Saka bı yana avını takıp ettıgım kopeklerden. Tekrardan hayırlı olsun
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 11:34
abı hanı olurda dısı bulamazsın, zor durumda kalırsın, burda dısın hazır :D :D :D buna kendımde ınanmadım ama umut dunyası. Yersen :D :D :D
Saka bı yana avını takıp ettıgım kopeklerden. Tekrardan hayırlı olsun
Sana hayır denirmi olim sen dostsun cansın hele zeytin yağı dostluğu pekiştirdimi tadından yenmez senin :D :D :D
Yıldıray İNCE
25.Ocak.2014, 11:42
Hayırlı olsun İbrahim kardeşim........
veyselll
25.Ocak.2014, 11:57
Sana hayır denirmi olim sen dostsun cansın hele zeytin yağı dostluğu pekiştirdimi tadından yenmez senin :D :D :D
istediğin zeytinyağı olsun. ama şu söz verdiğin ziyarete geldiğin zaman :)
ulan sen nasıl bir (.....) oldun çıktın... :D
zeytinyağı ha zeytinyağı...pekiştirmek ha...
ne diyim ben sana bilmiyorum ki...
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 12:23
ulan sen nasıl bir (.....) oldun çıktın... :D
zeytinyağı ha zeytinyağı...pekiştirmek ha...
ne diyim ben sana bilmiyorum ki...
olim artık sivilim parayı 5 kuruş 5 kuruş kazanıyorum devir bu devir yapacak bişi yok :D :D
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 12:24
Siz geleceksiniz paşam mekanı kapatamam :D :D
olim artık sivilim parayı 5 kuruş 5 kuruş kazanıyorum devir bu devir yapacak bişi yok :D :D
e bakki ne çekiyormuşuz anla...
kolay değil para kazanmak...
veyselll
25.Ocak.2014, 12:27
:D :D :D :D :D çetin abi yapacak bişi yok. de ibrahim abi bizim bi ÇUVAL vardı ???
:D :D :D :D :D çetin abi yapacak bişi yok. de ibrahim abi bizim bi ÇUVAL vardı ???
al işte o ne çuvalmış be kardeşim...
o çuvaldan banada gelecekti... hem vallahi hem billahi... :D :D
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 12:35
O dediğiniz askerkendi şimdi bana bile yok la çorap bile bitti parayla alıyom :D :D
ismail aksu
25.Ocak.2014, 13:07
hayırlı olsun abi artık bol bol videolarını izleriz inşallah selamlar bir dişi de bende var abi cansın can :D :D :D
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 13:21
hayırlı olsun abi artık bol bol videolarını izleriz inşallah selamlar bir dişi de bende var abi cansın can :D :D :D
Ne demek gardaşım dostluğu patateslemi pekiştirsek napsak diyom hani niğde olunca memleket, bu günlerde birazda pahalı biliyonmu? :D :D
ismail aksu
25.Ocak.2014, 13:25
Ne demek gardaşım dostluğu patateslemi pekiştirsek napsak diyom hani niğde olunca memleket, bu günlerde birazda pahalı biliyonmu? :D :D
hahahah dedim ya komutanım cansın can diye nedemek alo demen yeterli 0532 652 26 41 :D :D
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 13:30
hahahah dedim ya komutanım cansın can diye nedemek alo demen yeterli 0532 652 26 41 :D :D
Eyvallah paşam sağol varol bizimkisi latife...
veyselll
25.Ocak.2014, 13:36
kışlık erzağı çıkartmak için; acil olarak secereli erkek köpek lazım :D :D :D :D
irtibat no 0900 :D :D :D :D
veyselll
25.Ocak.2014, 13:38
dimi abi. ondan sonra faceye yaz. havası sert insanları mert memleket diye. :D :D :D :D
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 13:57
dimi abi. ondan sonra faceye yaz. havası sert insanları mert memleket diye. :D :D :D :D
Olim hesap işine girersek altta kalmam bilirsin çingeneliğimi baktım olmadı sıralarım yalanları görürsünüz bu arada veysel noldu olim hani bana traktör tekeri verecektin :D :D Ben sana dedim demi :D :D
veyselll
25.Ocak.2014, 14:00
arka mı lazım önmü. lastikler yeni değiştı. eskıler depomda duruyo. :D :D :D :D :D :D :D
İBRAHİM AKKAYA
25.Ocak.2014, 14:39
Komutan O İsmini Verdiğin Esmer Vatandaşlar Bile Senden Daha Kipar la oğlum. :D :D :D
İstediğini Almadan Uyuyamıyorsun Çetodan Bal Tanit Veyselden Yağ Başka Kimde ne varsa La Anını Babanı Görmesem Şüpeleneçem. :D :D :D :D
İtlerin Hayırlı Olsun Nice Avlara ;D ;D ;D ;D
Sende Varsa Bizim sayılır. :D :D :D
ibrahim ozel
25.Ocak.2014, 14:49
Komutan O İsmini Verdiğin Esmer Vatandaşlar Bile Senden Daha Kipar la oğlum. :D :D :D
İstediğini Almadan Uyuyamıyorsun Çetodan Bal Tanit Veyselden Yağ Başka Kimde ne varsa La Anını Babanı Görmesem Şüpeleneçem. :D :D :D :D
Eyvallah dayım :D :D
Tabiki bendeki senindir ;D ;D
Yıldıray İNCE
25.Ocak.2014, 14:57
Dayım hoş geldin sen İbiram kardeşime neden öyle dedinki.......... :D
Eyvallah paşam sağol varol bizimkisi latife...
valla ne yalan söyliyim pek inanmıyom ama latife olduğuna.... :D :D
hani olsada yok demeyiz...
samet bereket
25.Ocak.2014, 21:01
Hayırlı olsun komutanım beraber doyumsuz avlar dilerim..
mehmet.
26.Ocak.2014, 15:25
Hayırlı olsun komutan...:)))
ibrahim ozel
28.Ocak.2014, 08:33
Tüm dostlarımdan Allah razı olsun...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.