Orijinalini görmek için tıklayınız : ARKADAŞLAR MERHABA
ahmet tan
25.Ocak.2014, 20:56
ARKADAŞLAR MERHABALAR KÜTAHYA GEDİZ İLÇESİNDE İKAMET ETMEKTEYİM. ÖZEL BİR KARGO FİRMASINDA YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM. AVCILIĞA MERAKIM DOĞUŞTAN OLMAKLA BİRLİKTE 5 YILDIR AKTİF OLARAK AVLANMAKTAYIM. KÖPEK KONUSUNDA HERHANGİ BİR TRAKINTIM OLMAMAKLA BİRLİKTE 5 YILDA 4 KÖPEK DEĞİŞTİRDİM.:)
samet bereket
25.Ocak.2014, 21:08
Aleyküm selam Ahmet bey aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim trakya'dan selamlar...
Burhan KESKİN
25.Ocak.2014, 23:27
Aramıza hoş geldiniz Ahmet Kardeşim keyifli paylaşımlar dileriz..
ibrahim uysal
26.Ocak.2014, 05:10
Hoşgeldin kardeşim...Keyfli paylaşımlar,güzel dostluklar diliyorum...
Ahmet kardeşim aileye hoşgeldin..
eminim burda aradığını bulacaksın...en azından 5 yılda 4 köpekten sonra kendine bir ırkta karar verebileceksin...
sitemizin büyük çoğunluğu pointercidir...
köpeklerinizi neden değiştirme gereksinimi duydunuz,sizce artı veya eksi yönleri nelerdi...bizimle paylaşırsanız hem ırklar hakkında fikir alışverişinde bulunuruz hemde dediğim gibi belki bir ırkta karar vermenize yardımcı olabiliriz...
Yıldıray İNCE
26.Ocak.2014, 08:24
Ahmet kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim............
ibrahim ozel
26.Ocak.2014, 10:16
Dostum aileye hoş geldin. Hangi köpek cinslerini besledin hangileri beklentilerine cevap verdi. Bu arada av paylaşımlarını bekliyorum...
İBRAHİM AKKAYA
26.Ocak.2014, 10:24
Ahmet Kardeşim Aramıza Hoşgeldin Sefalar getirdin.
Beş yılda 4 Köpek Değiştirmen Avcılıktan Soğutur Köpeğin Hası Sizin Yörenizde.
Bir Bilene Danış ona Göre Hareket et derim. :) :)
imported_avkolik
26.Ocak.2014, 12:51
Vay hemşerim hoşgeldin sefalar getirdin. Muhabbetten eksik kalma hic çekinme muhabbete dal kardesim. Yolun düşerse Emet e beklerim. Selamlar
ahmet tan
26.Ocak.2014, 13:49
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM HOŞ KARŞILAMA İÇİN KÖPEK KONUSUNDA ŞÖYLE İZAH EDEYİM SANIRIM BİRAZ TALİHSİZLİK VARDI.İLK KÖPEĞİM SETERDİ ÇALINDI. 2. KÖPEĞİM SARI KAFA POİNTERDİ KOKUSU KISA OLDUĞU İÇİN BİR YAKINIMIN BABASINA HEDİYE EETTİM. BİR KURTZAAR VARDI BENİM BEKLEDİĞİM BİR KÖPEK ÇIKMADI ONUDA VERDİM.BU YIL BİR DRAHTARIM VARDI BAĞINDAN KAÇMIŞ TASMASINI BIRAKIP BAŞINA GELENİ SÖYLEMEK İSTEMİYORUM. ŞİMDİ BOR- BELLE ORJİNLİ 25 AYLIK DİŞİ BİR POİNTERİM VAR BAKALIM HAYIRLISIYLA :)
mehmet.
26.Ocak.2014, 14:01
Hoşgeldin kardeşim...Keyfli paylaşımlar,güzel dostluklar diliyorum...
drahtarınız sanırım dişiydi...
benim anladığım o... :)
ahmet tan
26.Ocak.2014, 20:45
YOK ÇETİN BEY ÖYLE BİR PROBLEM DEĞİL KÖPEĞİM MALESEF ÖLDÜ. BU ARADA KÖPEK KONUSUNDA EN ÇOK HANGİSİ SİZİ TATMİN ETTİ DERSENİZ HİÇ ŞÜPHESİZ DRAHTAR DERİM. BİZİM BURALAR İÇİN BİREBİR BENCE AYRICA BEN BİRAZ KOCAKULAK HASTASIYIMDIR.:)
aslında drahthaar gerçekten güzel bir ırk..
sadece sıcak havalarda sıkıntı yaşıyor yanılmıyorsam...ama inşallah elinizdeki kan size aradığınızı verecek bir kandır...
Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.