PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Katliam Yapan Bohçacılara 28 bin TL Ceza

ismail aksu
28.Ocak.2014, 05:59
Menderes Deltasında Katliam yapan bohçacılar yakalandı.49 ördeği katletmişler.
http://file.yabantv.com/haber/1/6/0/7/8/16078.jpg Orman ve Su İşleri Bakanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Dilek Yarımadası ve B. Menderes Deltası Milli Park Müdürlüğü Av koruma kontrol ekipleri tarafından, Milli Park sahasında Büyük Menderes Deltası Mevkiinde yapılan av kontrollerinde, 3 bohçacı suçüstü yakalandı.
Yakalanan 3 bohçacı ile birlikte vurdukları 49 adet ördek ele geçirildi.
Bohçacılara ait 3 yivsiz av tüfeği, 1 akü, 1 projektör ve silahla vurulmuş vaziyetteki fiyu, kaşıkgaga, bozördek, çamurcun ve suna türü toplam 49 adet ördeğe el konuldu.
Yasa dışı avlanan bu kişilere, Özel Kanunlarla avlanmanın yasaklandığı sahalarda avlanma, avlanma miktarları dışında avlanma, koruma altındaki yaban hayvanları avlama, avcılık belgesi olmadan avlanmak, otomatik takozsuz yivsiz av tüfeğiyle avlanmaları, avlanma zamanı dışında avlanma filleri nedeniyle 8.756 TL. idari para cezası ve yaban hayatına verdikleri zarar nedeniyle 19.750 TL tazminat olmak üzere toplam 28.506 TL ceza uygulandı. http://i40.tinypic.com/2w5ssqd.jpg kaynak:yaban tv

ibrahim uysal
28.Ocak.2014, 06:02
Yabanın haberlerine pek inanasım gelmiyor ama!!! İnşallah bu ceza yeterli gelir de bir daha yapmazlar ve örnek olur....

Yıldıray İNCE
28.Ocak.2014, 06:03
Yabanın haberlerine pek inanasım gelmiyor ama!!! İnşallah bu ceza yeterli gelir de bir daha yapmazlar ve örnek olur....

ismail aksu
28.Ocak.2014, 06:38
elçiye zeval olmaz abii:) :D :D

Burhan KESKİN
28.Ocak.2014, 07:23
İnşallah bu kontroller tüm illerde ivedilikle yapılır cezalar caydırıcı olur paylaşım için teşekkürler İsmail

gsahiner
28.Ocak.2014, 07:27
Yahu vurduktan sonra değil vurmadan önce kontrol şart

Mesut BÜLBÜL
28.Ocak.2014, 08:55
oh olsun canım değsin güzel olmuş ellerine sağlık

28.Ocak.2014, 09:16
bu konuda anlamadığım birşey var...
yakalanan kişilere bakıyorum çoğu kalender çevresi olmayan kişiler...bunları hemen ifşaa ediyorlarda bu yasak yerde yasak av yapan bazı isimleri neden ifşaa etmiyorlar onu anlamıyorum...
kalenden ve çevresi olmaması elbetteki yaptığı işin doğru olduğu anlamına gelmez ama...iş yapıyoruz görün demek içinde vurun abalıya metoduda bence yanlış...
eğer bu kanunsa herkese aynı eşitlikte olması gerek...onun ismi açıklanıyorsa,diğerinin ismini de açıklamak zorundasın...
yada hiçbirinin...
bu nasıl bir düzen yaw anlamadım gitti...oysa ismini açıklamadığın kişi,yukarıdan bir yerden yaptırdığı baskıyla yaptığı eylemin kat kat fazlasını yapmaya devam ediyor ve işin aksi durumu herkeste bu isimleri namuslu vatandaş zannedip her gittiği yerde kucak açıyor...

ibrahim ozel
28.Ocak.2014, 09:17
Hakeden herkes ayırım yapmadan cezalandırılmalı...

ismail aksu
28.Ocak.2014, 18:42
bu konuda anlamadığım birşey var...
yakalanan kişilere bakıyorum çoğu kalender çevresi olmayan kişiler...bunları hemen ifşaa ediyorlarda bu yasak yerde yasak av yapan bazı isimleri neden ifşaa etmiyorlar onu anlamıyorum...
kalenden ve çevresi olmaması elbetteki yaptığı işin doğru olduğu anlamına gelmez ama...iş yapıyoruz görün demek içinde vurun abalıya metoduda bence yanlış...
eğer bu kanunsa herkese aynı eşitlikte olması gerek...onun ismi açıklanıyorsa,diğerinin ismini de açıklamak zorundasın...
yada hiçbirinin...
bu nasıl bir düzen yaw anlamadım gitti...oysa ismini açıklamadığın kişi,yukarıdan bir yerden yaptırdığı baskıyla yaptığı eylemin kat kat fazlasını yapmaya devam ediyor ve işin aksi durumu herkeste bu isimleri namuslu vatandaş zannedip her gittiği yerde kucak açıyor...

çok güzel bir konuya değinmişin abim bana bu geçen 2 sene önce bir m.vekili. gece ramazan ayında önese avında yakaladığımız bir sarhoş içiyorsada kendine ama ramazan ayında? yakalayıp gerekli ceza kesilince tüfeği alınınca gece 2 de bşk arayıp bişey yapılamazmı o sevdimiz bi abimizn yakını demesini getrdi aklıma ama tutulan tutanak var geri adım atılmadı

samet bereket
28.Ocak.2014, 20:02
Eline sağlık ismail inşallah doğru haberdir bassınlar cezayı biz kerizmiyiz her sene bir sürü para ödeyip yatıyoruz daha beter olsunlar....