PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İngilizcesi kuvvetli olanlar bi bakın hele :)

imported_avkolik
04.Şubat.2014, 17:31
Friends do not let fabebook more than 5,000 friends. Pardon me for not responding to requests to add. If you press the button, follow me as a friend to see my share contact. Thank you for your interest ...

Arkadaşlar facede gezerken duvarımda bu yazı gözüme çarptı :) Telefon ekranından fazlada okunmuyor ama zorladım zorladım ingilizce olduğu için hiç bişi anlamadım. Bu yazıyı yazan kuvvetli ingilizceli eski genelkurmay mensubu arkadaş çok değişik bir üslupla yazmış ki ben anlayamadım...Rica ediyorum ingilazcası kuvvetli bir arkadaş bizlere yardımcı olsun yoksa öleceğiz meraktan ne bu diye :D :D

imported_avkolik
04.Şubat.2014, 17:33
Heee bu arada google translate şunu bi çevirsin hele dedim kafam bin beşyüz oldu. Google amca dahi kendi çevirdiği şeyi karıştırmış saçmalıyor :D Bakın hele :

Arkadaşlar fabebook fazla 5,000 'den arkadaş izin vermeyin. Eklemek için isteklerine yanıt için beni bağışlayın. Eğer düğmesine basarsanız, benim hisse temas görmek için bir arkadaş olarak beni izleyin. İlginiz için teşekkür ederiz ...

Tansu TiRAKi
04.Şubat.2014, 18:48
Ali ekber abi. Ustam'i iyi yakalamissin walla. Google amca bile temel altı enkazda kalmis :)

Burhan KESKİN
04.Şubat.2014, 18:52
Ula Aliiiii Kellen gidecek diye soluğu nasıl burada aldın dimi helal olsun komutana sonunda çıktın piyasaya bizde bu Ali nerelerde diyorduk :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
04.Şubat.2014, 18:55
Friends of the fabebook does not allow more than 5,000 friends. Sorry I didn't answer to the demands of the insertion. If you press the button as a friend sees you follow, you can contact me shares. Thank you for your interest.

Friends do not let fabebook more than 5,000 friends. Pardon me for not responding to requests to add. If you press the button, follow me as a friend to see my share contact. Thank you for your interest ...

Ulen karabatak sen benimle uğraşacağına sitenle ilgilen biraz. Zaten ceza vereceğiz sana yönetim olarak siteyle ilgisiz alakasız tutumun nedeniyle haberin olsun Bak diğer bi cümle çeviricide denedim bunu yazdı. Ben bu Google çeviricinin varya taa...... Google gibi bir yer yanlış yazıyosa ben napayım senin gibi bilgisayarcıların kurduğu bir yer sonucunda. Zamanın bilgisayarcıları nolacak :D :D

veyselll
04.Şubat.2014, 19:31
abı ben de telden cevırem dedım, ERROR dedı. Ozet gectı herhalde :D :D :D

Burhan KESKİN
05.Şubat.2014, 09:19
Komutanın ingilizcesi Soru. What is your name ? Cevap. Yatıpta horlayam'mı şeklinde olmuş :D :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
05.Şubat.2014, 09:48
Ula Aliiiii Kellen gidecek diye soluğu nasıl burada aldın dimi helal olsun komutana sonunda çıktın piyasaya bizde bu Ali nerelerde diyorduk :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
05.Şubat.2014, 09:49
Usta ben anlamam İngilizceden bende Ege şivesi var başka bişi bilmem gari ............

05.Şubat.2014, 11:32
ingilazcamı... :D :D :D

adam ingiliz pointerden anlıyor ne yapsın...
ama ingilizce bu kadar...

ibrahim ozel
05.Şubat.2014, 12:42
Buldunuz gırgırı vurun garibana yazanları not ediyom elbet bir gün :D :D

gsahiner
05.Şubat.2014, 16:35
abi liste dolmuş zorlama beni diyor :)