Orijinalini görmek için tıklayınız : AVCININ KARNESİ.....!
Burhan KESKİN
05.Şubat.2014, 08:35
Arkadaşlar 2013/2014 Sezonun geride bıraktığımız şu günlerde ne umduk ne bulduk mantığıyla sezon da vurduğumuz avları ben bir yere not almıştım bu sezon benim için sönük geçti sınıfta kaldık sizler için nasıl geçti diye sormadan edemedim Karnelerinizi görelim.. İşte benim bu sezon ki karnem.. :)
AVCININ KARNESİ
Ad Soyad : Burhan KESKİN
Av Statüsü : Amatör Resmi belgeli evrakları tam..
Avlandığı Bölge: Marmara iç Anadolu bölgesi
Kullandığı Silah: Yarı otomatik/ Süper poze
Avlandığı Köpek Cinsi : Alayına Poınter
LİMİTLER DAHİLİNDE AVLADIĞI KUŞ SAYISI
Bıldırcın: 77 adet
Üveyik: 23 adet
Kara bakkal: 2 adet
Keklik: 6 adet
Tavşan: 3 adet
Tahtalı: 0 adet
Ördek: 5 adet
Çulluk: 17 adet
Domuz: 1 Adet
TOPLAM: 134 adet
Bunada şükür diyelim... :)
ibrahim uysal
05.Şubat.2014, 09:05
Benim karne çok zayıf usta... ;)
Burhan KESKİN
05.Şubat.2014, 09:11
Benim karne çok zayıf usta... ;)
Yok ya o sarı taksi filan ne oluyo paylaş karneyi paylaş görelim not verelim.. :D :D :D
AVCININ KARNESİ
Ad Soyad : ALİM ÖZGÖRÜ
Avlandığı Bölge: Akdeniz bölgesi
Avlandığı Köpek Cinsi : Alayına drahthaar
Bıldırcın: 183 adet
Üveyik: 2 adet
Keklik: 15 adet
Tavşan: 4 adet
Tahtalı: 5 adet
Ördek: 4 adet
Çulluk: 27 adet
TOPLAM: 240 adet
notlarım bu skoru gösteriyor. geçen sezona göre daha iyiymişim:)) saygılar.
ersin kasap
05.Şubat.2014, 09:36
abi ben not tutmadım ama kaba taslak şöyle diyebilirim çok bereketliydi çok gerisini sen tahmin edersin
Yıldıray İNCE
05.Şubat.2014, 09:46
Usta ben bu sene sınıfta kaldım maalesef karnede zayıf cok........... :D
Burhan KESKİN
05.Şubat.2014, 11:07
abi ben not tutmadım ama kaba taslak şöyle diyebilirim çok bereketliydi çok gerisini sen tahmin edersin
Tahmin etmemmi kardeşim ekip sağlam olunca köpeklerde poınter oldumu avda güzel oluyor doyumsuz avlar dilerim.. :)
Burhan KESKİN
05.Şubat.2014, 11:09
AVCININ KARNESİ
Ad Soyad : ALİM ÖZGÖRÜ
Avlandığı Bölge: Akdeniz bölgesi
Avlandığı Köpek Cinsi : Alayına drahthaar
Bıldırcın: 183 adet
Üveyik: 2 adet
Keklik: 15 adet
Tavşan: 4 adet
Tahtalı: 5 adet
Ördek: 4 adet
Çulluk: 27 adet
TOPLAM: 240 adet
notlarım bu skoru gösteriyor. geçen sezona göre daha iyiymişim:)) saygılar.
Vay Alayına Drathaar.. karnen güzelmiş Alim kardeşim benden tam not. :)
Oktay AKÇAKMAK
05.Şubat.2014, 11:23
ben şimdi rakamları yazsam ayıp olur o yuzden uveyik bıldırcın ve ördekte 3-4 haneli rakamlar yazmak abes olur arkadaşlara...resimler anlatsın ben konuşmayım en iyisi
benim karnede zayıftır...
:)
ibrahim ozel
05.Şubat.2014, 12:42
Keklik ve tavşanda bu sene sınıfta kaldım. Keklik 4-5 tavşan 2 . Ucundan çift rakamlı ördek bol miktarda 3 rakamlı bıldırcın 50 üzeri çulluk 10-15 tahtalı yani sınıfta kaldık bir önceki sezonun yarısı diyeyim...
gsahiner
05.Şubat.2014, 16:36
abi azmı yaw :) yeter önümüzdeki senelerde o tablolar da 1i gören sevinecek
Osman KARATEPE
06.Şubat.2014, 05:55
abi azmı yaw :) yeter önümüzdeki senelerde o tablolar da 1i gören sevinecek
Gültekin ne diyo bunlar yaa 3lü 5li rakamlardan bahsediyolar :D :D ağlayasım geldi bilader ;)
samet bereket
06.Şubat.2014, 07:13
Benim adıma sezon pek iyi geçmedi ördek hariç genede allaha şükür rabbim bu günlerimiz aratmasın herkese rastgele..
ibrahim ozel
06.Şubat.2014, 07:32
Gültekin ne diyo bunlar yaa 3lü 5li rakamlardan bahsediyolar :D :D ağlayasım geldi bilader ;)
Olim çoluk çocuk aç evde ağızlarına et değiyor la hem sıkma canını gel aç dolabı ne istiyosan al git bak geçen sezondanda bi resim atacam :D
http://i61.tinypic.com/2i7u5jp.jpg
Geçen sezona göre neden sınıfta kaldığım sanırım bu resimle anlaşılıyordur :D
Vay Alayına Drathaar.. karnen güzelmiş Alim kardeşim benden tam not. :)
teşekkürler abi. bıldırcın hariç 8 av günü karnemdir. aslında ismi yanlış yazmışım. isim: ATEŞ olması lazım diye düşünüyorum. o olmasa bunun kaçını vurup kaçını bulabileceğimde meçhul. saygılar.
Osman KARATEPE
06.Şubat.2014, 09:47
Olim çoluk çocuk aç evde ağızlarına et değiyor la hem sıkma canını gel aç dolabı ne istiyosan al git bak geçen sezondanda bi resim atacam :D
http://i61.tinypic.com/2i7u5jp.jpg
Geçen sezona göre neden sınıfta kaldığım sanırım bu resimle anlaşılıyordur :D
Vay anam vayy erzak dolabı sağlam abi desene :)
ibrahim ozel
06.Şubat.2014, 11:39
Yav av vuramıyon diyenlere kapak olsun işte :D :D
Yıldıray İNCE
06.Şubat.2014, 14:07
Yav av vuramıyon diyenlere kapak olsun işte :D :D
Usta bu erzak dolabını patlatmak lazım........... :D
ibrahim ozel
06.Şubat.2014, 16:02
Yıldıray abi bişi yoktu o zaman dolapta tavşan çulluk keklik bıldırcın üveyk halkalı sülün türü bi kuş falan filan işte abartılacak bişi yoktu yani :D :D
Yıldıray İNCE
06.Şubat.2014, 16:35
Yıldıray abi bişi yoktu o zaman dolapta tavşan çulluk keklik bıldırcın üveyk halkalı sülün türü bi kuş falan filan işte abartılacak bişi yoktu yani :D :D
Hiç bir şey yokmuş beyavvvvv.......... :D :D
ibrahim ozel
07.Şubat.2014, 13:59
Ya abi buzdolabın üst yeri bu kadar alıyor.
Ne yani şimdi difriz resminimi atalım :D :D
Burhan KESKİN
07.Şubat.2014, 16:21
mumyalanmışlar sanki :D :D :D :D
ibrahim ozel
07.Şubat.2014, 16:46
mumyalanmışlar sanki :D :D :D :D
-18 de sende kalsan sanırım sende mumyalanmış gibi olursun :D :D :D :D
kuşları yolmaya fırsatmı yok yoksa böyle muhafaza etmek dahamı iyi komutanım.
ibrahim ozel
08.Şubat.2014, 14:53
Böyle muhafaza edeceksin paşam tazeliği asla kaybolmuyor.
İBRAHİM AKKAYA
08.Şubat.2014, 15:11
Yav Yalandan Kim ölmüş yazayımmı........ :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
08.Şubat.2014, 17:18
Yav Yalandan Kim ölmüş yazayımmı........ :D :D :D :D :D
Babadan öyle gördük dayı, bende yanlış yok, ama gerçekden tazeliğini koruyor...
Oktay AKÇAKMAK
08.Şubat.2014, 18:31
ibonun yaptıgı dogrurdur yıllardır avcıların kullandıgı yontemdir...bizde boyle gorduk
ibrahim ozel
08.Şubat.2014, 19:54
Oktay abime bir + benden :D
İBRAHİM AKKAYA
09.Şubat.2014, 08:34
Babadan öyle gördük dayı, bende yanlış yok, ama gerçekden tazeliğini koruyor...
Yav Komutan Ben Saklanmasaına Demedim TabikiDerin Donduruçuda saklanaçk.
Ben Vurulan Sayılar için dedim :) :) :) :)
Oktay Başçavuş Hariç. :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
09.Şubat.2014, 17:28
Yav Komutan Ben Saklanmasaına Demedim TabikiDerin Donduruçuda saklanaçk.
Ben Vurulan Sayılar için dedim :) :) :) :)
Oktay Başçavuş Hariç. :D :D :D :D
Dayı bizim difrizdede kışlıklar var napalım sayıda yanlış yok Vallaha ............. :D
Oktay AKÇAKMAK
09.Şubat.2014, 19:44
BEN KISACA ŞOYLE ANLATAYIMO TAKDİRDE AMA KIZMAK YOK KISKANMAKTA YOK....SEBEBİDE HER YIL TEPTİGİM BİNLERCE KM. YOL...
AÇILIŞTA BOLU KONYA ANTEP ADANA VE MERSİN VE ANTEPTE BILDIRCIN AVLARI YAPTIM
BILDIRCIN....1000 CİVARI
UVEYİKTE ANTEP URFA VE MARAŞTA AV YAPTIM
UVEYİK...1500 CİVARI
KEKLİKTE POULASYONDA AZALMA OLDUGU İÇİN VE SAYISI AZALDIGI İÇİN ANTEP E3LAZIG VE MARAŞTA AV YAPTIM
KEKLİK ....25 CİVARI
TAVŞAN....6 ADET
ÇULLUK ...5 ADET
ÖRDEKTE YİNE TURKİİYEYİDOLAŞTIM..İPSALA SİLİFKE ANTEP KOCAELİ İSTANBUL VE URFADA AV YAPTIM
ÖRDEK...500 CİVARI
DOMUZ ...2 ADET
AYRICADA BURAYA YAZILMAYAN AV HAYVANLARIDA VAR ÇUKUROVAYA ÖZGÜ AVLAR YANİKISACA BU SEZONDA HERZAMAN OLDUGU GİBİ MUKEMMEL AVLARA İMZA ATTIK DARISI GELECEK SEZONA ARTIK..
AVINIZ HERDEİM RASGELSİN DOSTLAR
NOT.....RAKAMLARA DİKKAT EDERSENİZ HEPSİ GÖCMEN KUŞLARDA YUKSEKTİR...SEBEBİDE ELİN GAVURUNA SERBEST OLAN BANAMI YASAK GARDAŞIM..OKADARRRR
Burhan KESKİN
09.Şubat.2014, 21:09
BEN KISACA ŞOYLE ANLATAYIMO TAKDİRDE AMA KIZMAK YOK KISKANMAKTA YOK....SEBEBİDE HER YIL TEPTİGİM BİNLERCE KM. YOL...
BILDIRCIN....1000 CİVARI
UVEYİK...1500 CİVARI
KEKLİKTE POULASYONDA AZALMA OLDUGU İÇİN VE SAYISI AZALDIGI İÇİN ANTEP E3LAZIG VE MARAŞTA AV YAPTIM
KEKLİK ....25 CİVARI
TAVŞAN....6 ADET
ÇULLUK ...5 ADET
ÖRDEKTE YİNE TURKİİYEYİDOLAŞTIM..İPSALA SİLİFKE ANTEP KOCAELİ İSTANBUL VE URFADA AV YAPTIM
ÖRDEK...500 CİVARI
DOMUZ ...2 ADET
AYRICADA BURAYA YAZILMAYAN AV HAYVANLARIDA VAR ÇUKUROVAYA ÖZGÜ AVLAR YANİKISACA BU SEZONDA HERZAMAN OLDUGU GİBİ MUKEMMEL AVLARA İMZA ATTIK DARISI GELECEK SEZONA ARTIK..
NOT.....RAKAMLARA DİKKAT EDERSENİZ HEPSİ GÖCMEN KUŞLARDA YUKSEKTİR...SEBEBİDE ELİN GAVURUNA SERBEST OLAN BANAMI YASAK GARDAŞIM..OKADARRRR
Usta ne yaptın beaa sen bu karneye not verilmez çerçeveyle asılır :)
Oktay AKÇAKMAK
10.Şubat.2014, 06:26
ULA SAKIN HAAA KOMUTAN HAVA ATIYOR FİLAN DEMEYİN..RESİMLER ZATEN GÖSTERİYOR NEYİN NE OLDUGUNU AMA..BUKADAR YOL TEPTİKTEN SONRADA TIURKİYENİN EN BAKİR MERALARINDA BU AVI VURAMAZSAK YAZIK OLSUN BİZE........
Yıldıray İNCE
10.Şubat.2014, 07:41
ULA SAKIN HAAA KOMUTAN HAVA ATIYOR FİLAN DEMEYİN..RESİMLER ZATEN GÖSTERİYOR NEYİN NE OLDUGUNU AMA..BUKADAR YOL TEPTİKTEN SONRADA TIURKİYENİN EN BAKİR MERALARINDA BU AVI VURAMAZSAK YAZIK OLSUN BİZE........
Haklısın Komutanım......... :)
ibrahim ozel
10.Şubat.2014, 07:58
BILDIRCIN....1000 CİVARI
UVEYİK...1500 CİVARI
KEKLİK ....25 CİVARI
TAVŞAN....6 ADET
ÇULLUK ...5 ADET
ÖRDEK...500 CİVARI
DOMUZ ...2 ADET
Attttt attttttt kalede çift tetik burhan var sallllaaaaa :D :D :D
Diyecem de bazılarına şahit olduğum için diyemiyorum :D :D
Oktay AKÇAKMAK
10.Şubat.2014, 08:13
ULA GALLEŞ HERİF SADECE BOLU AVINDA AHTIRLARSAN 98 BILDIRCIN VURULDU..HATTA ÇETOYLA RECOYA UNUTAMAYACAKLARI BİR ANI YAŞATMAK İÇİN ADLARINI YAZMIŞTIK ..ARDINDAN BURHANLA KONYADA AV YAPTIK 128 ORDA VURULDU BU SADECE 2 AV DİĞERLERİNİDE RESİM OLARAK ATSAM KAFAYI YERSİN DUR BENİ GAZA GETİRME ŞİMDİ
Burhan KESKİN
11.Şubat.2014, 06:18
ULA GALLEŞ HERİF SADECE BOLU AVINDA AHTIRLARSAN 98 BILDIRCIN VURULDU..HATTA ÇETOYLA RECOYA UNUTAMAYACAKLARI BİR ANI YAŞATMAK İÇİN ADLARINI YAZMIŞTIK ..ARDINDAN BURHANLA KONYADA AV YAPTIK 128 ORDA VURULDU BU SADECE 2 AV DİĞERLERİNİDE RESİM OLARAK ATSAM KAFAYI YERSİN DUR BENİ GAZA GETİRME ŞİMDİ
Yok usta Konya avı 168 adetti :)
ibrahim ozel
11.Şubat.2014, 07:53
Ya ben ne dedim ki futbolla karıştırdım sen penaltı atıyon burhan abide kaleci. Hani dediklerini genelde o yiyor ya :D :D Şey yani eee şeyyyy :D :D Bişide bulamadım ki anasını satayım. Neyse ya evet abi maşallah güzel avlar yapmışsın :D :D
Mesut BÜLBÜL
11.Şubat.2014, 13:04
EEEEEE İşi bilenler başka maşşallah oralarda av var buraları gibi diyil
bence bu karnelerde oynama sanırım rakamlarda.
bıldırcın 15
üveyk 3
çulluk 15 çullukta çok kuş kaçırdım.
gördüğüm avlar bunlar. diğer avlardan muğaf olmuşum.
herkese kazasız belasız avlar. çocuklarımızıda düşünelim yarın onlarla avlanalım.
http://i59.tinypic.com/2j4q6f4.jpg
Burhan KESKİN
11.Şubat.2014, 14:33
Ya ben ne dedim ki futbolla karıştırdım sen penaltı atıyon burhan abide kaleci. Hani dediklerini genelde o yiyor ya :D :D Şey yani eee şeyyyy :D :D Bişide bulamadım ki anasını satayım. Neyse ya evet abi maşallah güzel avlar yapmışsın :D :D
Hadi la ordan ben hayatımda hiç kalecilik yapmadım hep orta saha oynadım :)
Burak SEZER
11.Şubat.2014, 15:00
Ben sınıfta kaldım..
Bütünleme yada telafi dersleri var mı acaba :D :D
Burhan KESKİN
11.Şubat.2014, 19:42
Ben sınıfta kaldım..
Bütünleme yada telafi dersleri var mı acaba :D :D
eee görüyoz çırak faceede sınıf atladığını sınıfta kalanlara sen hocalık yap en iyisi :D :D :D :D
Rahmetli amcamın bir sözünü hatırlarım. Hiçbir şey vuramadığımız, hatta tek kuş göremediğimiz bir gün avdan dönüyoruz. Arabada şunu söylemişti. "Bu gün en güzel avı yaptık." Ben de dedim ki "Amca hiçbir şey vuramadık ki..." O da cevaben "Temiz hava aldık, spor yaptık, köpeklerimizi gezdirdik,doğada yemek yedik ama en önemlisi avdan sağ salim döndük. Bundan güzel av mı olur? Bu gün şu güneşin batışını göremeden ölen nice avcı var. En iyi av, çok kuş vurduğun av değildir. Eve sağ salim döndüğün avdır..." dedi.
En kötü karne benim olsun. Fazla hırsa gerek yok.
1 üveyik
1 keklik
1 tavşan
1 bıldırcın
1 lökeşe
En güzel avlar sizlerle olsun... ;)
Burhan KESKİN
14.Şubat.2014, 12:14
Rahmetli amcamın bir sözünü hatırlarım. Hiçbir şey vuramadığımız, hatta tek kuş göremediğimiz bir gün avdan dönüyoruz. Arabada şunu söylemişti. "Bu gün en güzel avı yaptık." Ben de dedim ki "Amca hiçbir şey vuramadık ki..." O da cevaben "Temiz hava aldık, spor yaptık, köpeklerimizi gezdirdik,doğada yemek yedik ama en önemlisi avdan sağ salim döndük. Bundan güzel av mı olur? Bu gün şu güneşin batışını göremeden ölen nice avcı var. En iyi av, çok kuş vurduğun av değildir. Eve sağ salim döndüğün avdır..." dedi.
En kötü karne benim olsun. Fazla hırsa gerek yok.
1 üveyik
1 keklik
1 tavşan
1 bıldırcın
1 lökeşe
En güzel avlar sizlerle olsun... ;)
Hocam benden 100 puan ;D ;D ;D ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.