Orijinalini görmek için tıklayınız : YEŞİL GÖNEN AVCILIK DERNEĞİ 2.GELENEKSEL FERMALI AV KÖPEKLERİ MERA YARIŞMASI
http://img257.imageshack.us/img257/3217/adsz1yg8.png
ARKADAŞLAR BURAYA KONUYU AÇMAKTA BİRAZ GEÇ KALDIM... ŞU AN AŞAĞI YUKARI 50 KATILIMCI OLDU... SANIRIM 75-80 KATILIMCI OLARAK.. HERKEZİ BEKLİYORUZ... SAYGILAR...
ersin kardeş bol şanşlar gelmeyi istiyordum ama işler
Ersin abicim bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler.
İnşallah sorun olmazsa ben gelmeyi istiyorum bakalım hayırlısı
nihat baltacı
30.Nisan.2008, 21:47
ersim kardeşim 3 ay önceden biligimiz var.aytekin çetin le beraber gelmeyi düşünüyoruz....sevgiler bigadiçten.
bülent erdem
30.Nisan.2008, 22:39
ersin merhaba,yarışmanın gönen e hayırlı olmasını dilerim,biz fatih le işlerimizden dolayı gelemiyeceğiz,fakat alanyadan katılımcı arkadaşlarımız olacak inşallah..... tüm katılanlara ve organizasyon sahiplerine şimdiden başarılar... Gönen e geldiğimizde bize göstermiş olduğunuz misafir perverliği unutmuş deyiliz, en kısa zamanda sizleride akdeniz sahillerine bekliyoruz. ahmet karazeybek kardeşimede çok çok slm
Adil Karakus
01.Mayıs.2008, 08:12
Sevgili Ersin organisazyonunuzun başarılı ve verimli olacağına inanıyorum,bu tür etkinliklerin yurt genelinde artmasını ümit ediyoruz hep beraber.
canı gönülden başarılar
Fatih HACIABBASOĞLU
01.Mayıs.2008, 10:21
Ersin İnşallah Güzel Bir organizasyon olacağına eminim..şimdiden emeği geçecek tüm arkadaşlara tşk ler...sonucları merak ile bekliyoruz..
Sevgili Ersin başarılar sizinle olsun
İNŞALLAH.. TÜMGÖNÜL DOSTLARIMIZI BEKLİYORUZ.. KÖPEĞİ OLAN OLMAYAN HERKEZİ :) MAKSAT BİR ARADA AYNI HAVAYI TENEFFÜS EDEBİLMEK...
AKINCIM... VOLKANIDA HABERDAR ET.. PANÇOYUDA GETİRSİN.. YOKSA KARIŞMAM ONA GÖRE X:)
ismail talay
01.Mayıs.2008, 19:28
sevgili ersin , hayırlısı olsun sizler bu işi iyi yapıyorsunuz , hayırlısıyla balıkesir merkez ve bigadiç en azından sizlerin yanında olmak için gelecek umarım sitemizden katılımcı olarakta gelecekler olacaktır. başarılar diliyorum . her tür yardıma hazırız . kolay gelsin
TALAY HERŞEYİN GÜZEL HOŞTA PAZARDAN ALMA BALIKLARLA VİTRİN YAPMAN ÖLDÜRÜYOR BENİ HEEY CEMAAT TALAY KENDİ EMEĞİYLE BALIK TUTUPTA ÇAĞIRACAKTI LAFTA BİZ YEDİK KARNIMIZ TOK TEŞEKKÜRLER TALAY
ismail talay
02.Mayıs.2008, 10:51
pes sana kadir sarı ; bu balıklar gecen senden .. ne zaman isterseniz gelin dedik sna mubarek . davete ne hacet
yarısmanızda basarılarr
daha konusmadım ama mugla uladan LENA adlı kopeğimizde gelecek
bakalım 2,kupayı lablıecek mı:)
selamlar
http://img387.imageshack.us/img387/5532/s6300925vw1.jpgsiz gönenliler çok faul ve işe yarar etkinlikler yapıyorsunuz saygılarımı vede tebriklerimi sunarım harika avcı dostlarımsınız
fatih demircan
02.Mayıs.2008, 14:00
yarışmaya hamile köpeklerde katılabiliyormu ki:))
Helal olsun 1 tane fotoğraf yok
çetin ekren
12.Ocak.2011, 12:07
aleyküm selam Cihangir bey sitemize hoşgeldiniz...
konu 2008 e ait bir konu...olduğundan resimler arşive kaldırılmış olmalı....
yani güncel bir konu değil...
aleyküm selam Cihangir bey sitemize hoşgeldiniz...
konu 2008 e ait bir konu...olduğundan resimler arşive kaldırılmış olmalı....
yani güncel bir konu değil...
:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.