PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OLTA BAĞLAYAMAM AMA SARARIM İ AKKAYA

İBRAHİM AKKAYA
23.Şubat.2014, 20:09
Av Sezonu Kapandı Balık sezonu Başlıyor Siz Amatörçe Yapıyorsunuz Biz Tiçari. :) :) :)
Sezonluk 3-4 bin Kasnak Hazırlamam Lazım.
Kimseye Olta Bağlayverin Dememek için Hazır olta alan çok oluyor. :D :D :D :D
Hediyesi 5 tl bilginize sunulur. :D :D :D :D
Balık malzemesi Yapan Arkadaş Sipariş Verim 100 Tanesini Bonçuklu Malzemsi ondan 7.5 Liraya sarıp Gönderiyor Onbin Tane Göndermiş .
Hazırlıklar Başladı Hanım Mangalı yakmış Sarıyor Hazırlıoyrum.
Dayınız Yoruluyor ama yapaçak Birşeyyok. :D :D :D :D
İşte Kenfi İmaletim Sarma Makinası.
http://i61.tinypic.com/vhqji0.jpg
Sardığım Kasnaklar 55 mt
http://i60.tinypic.com/2cfqzcx.jpg
http://i58.tinypic.com/1g65xw.jpg

http://i59.tinypic.com/330fc0g.jpg
Zor benim işim ama yapaçak birşey arkadaşlar :D :D :D :D
Kalın sağlıçala.

ibrahim uysal
24.Şubat.2014, 05:02
Kolay gelsin abi...Mangal yanmasa ve yeni rakı olmasa,o iş çekilmez be abim... :D :D :D :D

"Kurda, 'Neden boynun (ensen) kalın?' demişler; 'İşimi kendim görürüm de ondan' demiş " ;D ;D ;D

Osman KARATEPE
24.Şubat.2014, 05:50
İşin zor dayı ama yardımcıyı koymuşsun yanına ;) Dikiş makinası motorundan sarma makinası yapmak süper fikir :)

imported_avkolik
24.Şubat.2014, 05:54
Aha valla bunlar tam benlik :D İbrahim abi bunlar benim gibi olta bağlanayi cok iyi bilenler icin dimi abi :D :D

Kolay gelsin, valla düzenekte super olmus bu arada

24.Şubat.2014, 07:14
vallaha bele iyi...
bin tane on bin tane sarılır bu keyifle...

Burhan KESKİN
24.Şubat.2014, 09:08
Valla dayı böyle işe can kurban kolay gelsin.-Afiyet olsun. :)

gsahiner
24.Şubat.2014, 10:29
yaw dayı ben senin yanında işe başlasam bunların hepsini sararken bende takım hazırlarım deli satış yaparız :)

İBRAHİM AKKAYA
24.Şubat.2014, 13:21
Yav Buyurun gelşn Beraber Sararız Yakarız mangalı :D :D :D

24.Şubat.2014, 14:06
Ooohh olay süper. Seri imalatta lazım tabi. Bir de güzel olan aletin metreyi de ölçmesi. Ben pek güzel olta bağlarım ama seriye bağlayamam sıkılırım. Yanında bir şeyler gerek. Sanırım senin rakı şişesi de bu yüzden dolu değil... :D :D :D

Yıldıray İNCE
24.Şubat.2014, 14:29
Valla dayı böyle işe can kurban kolay gelsin.-Afiyet olsun. :)

gsahiner
24.Şubat.2014, 15:03
Yav Buyurun gelşn Beraber Sararız Yakarız mangalı :D :D :D

yaw dayı mesefaler olmasa ben herhafta balık için gelirim ama mesafeler :(

İBRAHİM AKKAYA
24.Şubat.2014, 15:08
yaw dayı mesefaler olmasa ben herhafta balık için gelirim ama mesafeler :(

Evet yollar uzak Gönüller bir olsun

Ooohh olay süper. Seri imalatta lazım tabi. Bir de güzel olan aletin metreyi de ölçmesi. Ben pek güzel olta bağlarım ama seriye bağlayamam sıkılırım. Yanında bir şeyler gerek. Sanırım senin rakı şişesi de bu yüzden dolu değil... :D :D :D

Açın Koynunda Bazlama Durmazmış Hocam. :D :D :D

samet bereket
25.Şubat.2014, 20:02
Dayı sen işin kolayını bulmuşsun maşallah iyi taktik kolay gelsin...

İBRAHİM AKKAYA
26.Şubat.2014, 15:32
Dayı sen işin kolayını bulmuşsun maşallah iyi taktik kolay gelsin...

Samet Yaz Geldimi Balık işi Hızlanıyor Hazırların ne çıkaçağını bilmiyoruz El Emeği Güz Nuru Bunlar :D :D :D

Mesut BÜLBÜL
26.Şubat.2014, 19:44
dayı sen orada otur dur kasnak sar dur yıldıray bursada osmanla muhabbetin belini kırsın ben milasta bekçi olayım gelde üğzülme yeyim işmi bu sen sar bakalım al gel o voltaları ben bi deneyeyim cekecekmi olmazmı T.S Yapalım bülbül tescillidir diye satarsınız düşün kaşın haber ver beklerim

ibrahim ozel
27.Şubat.2014, 10:52
Anaaaa bak dayıma 2 dubleden fazla içirme evin her tarafını sarar o misinalarla haberin olsun :D :D
Kolay gelsin dayım eğlenceli bişi sanırım sen çabuk sıkılırsın ama hoşuna gitmiş gibi duruyor...

İBRAHİM AKKAYA
27.Şubat.2014, 16:56
dayı sen orada otur dur kasnak sar dur yıldıray bursada osmanla muhabbetin belini kırsın ben milasta bekçi olayım gelde üğzülme yeyim işmi bu sen sar bakalım al gel o voltaları ben bi deneyeyim cekecekmi olmazmı T.S Yapalım bülbül tescillidir diye satarsınız düşün kaşın haber ver beklerim

Bübül Kardeşim Senden TSE Alırız . :D :D :D :D

Anaaaa bak dayıma 2 dubleden fazla içirme evin her tarafını sarar o misinalarla haberin olsun :D :D
Kolay gelsin dayım eğlenceli bişi sanırım sen çabuk sıkılırsın ama hoşuna gitmiş gibi duruyor...

Komutan 2 yıldır Kendim sarıyorum sezonluk 3-4 Bin tane sıkıçı değil Yengen Çalışıyorum Diye Bak nasıl İlgileniyor. :D :D :D :D