PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OKTAY BAŞÇAVUŞ MÜHRE ÖRDEKLERLE HAVA YAPIYOR...(İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
05.Mart.2014, 11:03
http://i61.tinypic.com/2zroxut.jpg

Yav bari gerçek yabani ördeklerle yap havanı bulmuş 2 mühre ördek almış eline neymiş ben bunları vurdum :D :D :D :D
He canım heeee bizde yedik :D :D :D :D Bakalım kim bana ne laf söyleyecek haydi bekliyorum :D :D :D :D

ibrahim uysal
05.Mart.2014, 11:06
Oktay komutan ne dediyse o Takavüt... :D :D :D :D Bir de seni görelim ördeklerle.... 8)

ibrahim ozel
05.Mart.2014, 11:20
Dakika bir gol bir hadi bakalım kim benden yana kim oktay abiden diyecemde benden yana olan varmıdır ki? :D :D

Oktay AKÇAKMAK
05.Mart.2014, 11:26
ULA ÇÖMEZ BU AVIN VİDEOSUNUDA İZLERSEN O ÖRDEĞİN DOST TARFINDAN CANLI OLARAK YAKALNIP GETİRİLDİĞİNİDE GÖRURSUN..AYRICA RESİMLERE İİ BAK KANAT ALTINDAKİ SAÇMA VE KAN İZİNİ GÖRURSUN ÇÖMEZZZZZZZ

Burhan KESKİN
05.Mart.2014, 11:26
Artist ne olacak :D :D :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
05.Mart.2014, 11:33
ULA ÇÖMEZ BU AVIN VİDEOSUNUDA İZLERSEN O ÖRDEĞİN DOST TARFINDAN CANLI OLARAK YAKALNIP GETİRİLDİĞİNİDE GÖRURSUN..AYRICA RESİMLERE İİ BAK KANAT ALTINDAKİ SAÇMA VE KAN İZİNİ GÖRURSUN ÇÖMEZZZZZZZ

Ben bilmem ustam bilir :D :D

ibrahim ozel
05.Mart.2014, 11:33

Aynen Abi adam sırf artis olsun diye anası doğurmuş :D :D

Oktay AKÇAKMAK
05.Mart.2014, 11:38
ULA BURHAN AL BENİM SAYFADAN ŞU YEŞİLLERİN YAKALANMA ANINIDA ANLASIN BU ÇÖMEZ....HERALDE MUHRE ÖRDEĞİDE KÖPEĞE TOPLATACAK KADAR ACEMİ DEYİLİZ GIRIK İTCİLEEEERRR....AYRICA BEN CANLI MUHRE HAYATIMDA KULLANMADIM ONUN DIŞINDA HER YOL MUBAHTIR DİYENLERDENİM

Burhan KESKİN
05.Mart.2014, 11:45
ULA BURHAN AL BENİM SAYFADAN ŞU YEŞİLLERİN YAKALANMA ANINIDA ANLASIN BU ÇÖMEZ....HERALDE MUHRE ÖRDEĞİDE KÖPEĞE TOPLATACAK KADAR ACEMİ DEYİLİZ GIRIK İTCİLEEEERRR....AYRICA BEN CANLI MUHRE HAYATIMDA KULLANMADIM ONUN DIŞINDA HER YOL MUBAHTIR DİYENLERDENİM

Usta acilen baktım sayfana hiç bi b...k yok bulamadım :-* sadece senin itin canlı mühüreleri kovaladığı video var atayımmı onu :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
05.Mart.2014, 11:50
AT LA O VİDEOLARIN İKİSİNİDE

Burhan KESKİN
05.Mart.2014, 11:54
AT LA O VİDEOLARIN İKİSİNİDE

Olmaz artist ustam rezil olursun sana gıyamam ben :-*

Oktay AKÇAKMAK
05.Mart.2014, 12:10
NOLDUUUUU.......GALLLEŞ HERİFLER İSPATLARIM DİYE TIRSTINIZ DİMİ....YOK OLUM ÖYLE YAĞMA HER TÜRLÜ ADAMI RESİMLE VİDOYLA DÖVERİM ...OKADAAAR...SEN AT HELE ATDA VİDEOLARI ONDAN SONRA SİTENİN OYLAMASINA SUNARIZ BAKALIM AK G.T GARA G..T GEÇİTTE BELLİ OLUR OZAMAN

ibrahim ozel
05.Mart.2014, 12:10
Usta acilen baktım sayfana hiç bi b...k yok bulamadım :-* sadece senin itin canlı mühüreleri kovaladığı video var atayımmı onu :D :D :D :D

Muhahahaha :D :D :D :D

Yıldıray İNCE
05.Mart.2014, 12:27

Yokla benim kardeşim artist deyildirbe........... :)

Burhan KESKİN
05.Mart.2014, 14:40
Oyun bozuldu usta sen başkalarına montaj yaptırıp attırmışsın videoları ben yokum gali ne halin varsa gör.. :P

Oktay AKÇAKMAK
05.Mart.2014, 15:32
ULA OĞLİM BUDA GOL DEYİL....BAŞKA NUMARALAR BULUN YEMEDİ HAYVAN YARALI GELDİ.........DEMEKKİ NEYMİİİŞŞŞ KANAT KIRIĞIYMIŞŞŞ...PEKİ DOST NAPARMIŞ HERTÜRLÜ ALIP GELİRMİŞŞ....İNGİLİZLER NAPARMIŞŞŞ..SUYA AYAĞINI SOKAR GİRERSEM BEN BU SUYA TOPUM DERMİİİŞŞŞŞŞ...HA HA HAYYYYY

Burhan KESKİN
05.Mart.2014, 16:04
ULA OĞLİM BUDA GOL DEYİL....BAŞKA NUMARALAR BULUN YEMEDİ HAYVAN YARALI GELDİ.........DEMEKKİ NEYMİİİŞŞŞ KANAT KIRIĞIYMIŞŞŞ...PEKİ DOST NAPARMIŞ HERTÜRLÜ ALIP GELİRMİŞŞ....İNGİLİZLER NAPARMIŞŞŞ..SUYA AYAĞINI SOKAR GİRERSEM BEN BU SUYA TOPUM DERMİİİŞŞŞŞŞ...HA HA HAYYYYY

Ula poınter kadar başına taş düşsün tırt tırt ramazan :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
05.Mart.2014, 17:57
Ula poınter kadar başına taş düşsün tırt tırt ramazan :D :D :D :D :D :D

Allah'ta sizi güldürsün hemi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

İBRAHİM AKKAYA
05.Mart.2014, 20:01
Yav Okyay Komutan Kurt Koçadımı İtin Maskarası olurmuş Onlar Ayağına Don Giymezken Biz Ördeklerle Dans Sdiyorduk. :D :D :D :D
Meyveli ağaç taşlanırmış Taşlasınlar Rüzgar Kayadan ne Koparaçak bakalım. :) :) :)

Burhan KESKİN
05.Mart.2014, 20:47
Yav Okyay Komutan Kurt Koçadımı İtin Maskarası olurmuş Onlar Ayağına Don Giymezken Biz Ördeklerle Dans Sdiyorduk. :D :D :D :D
Meyveli ağaç taşlanırmış Taşlasınlar Rüzgar Kayadan ne Koparaçak bakalım. :) :) :)

Yaw dayı bunun bir tane dost diye gırık bi almancısı var gerçi tam alman değil şekle şemaya bakarsan ??? avda millet vuruyir bu itte topliyir sonrada bize hava atıyir buralarda ama karaya gelince sı.......yır..karada bir tane fermasında kuş kalkış vuruş videosunu atsın dişimi kırıcam hep börtü böceğe veriyor ferma boooooş :P :P :P

Oktay AKÇAKMAK
06.Mart.2014, 13:05
NOLDU LEN ÇÖMEZLER BURDAN TUTTURAMADINIZ BAŞKA YOLLARAAMI GEÇTİNİZ.....ARTIK K..MLA GÜLÜYORUM SİZE ATIUN ŞU GIRIK İTLERİ KURTULUN BU DURUMDAN ACIYORUM SİZE SEVDİĞİM KARDEŞLERİMİN BÖYLE SALAK İTLERİN ARKASINDA ÖMRÜ GEÇTİ YAWWWWW...HA HA HAYYY

Burhan KESKİN
06.Mart.2014, 13:07
NOLDU LEN ÇÖMEZLER BURDAN TUTTURAMADINIZ BAŞKA YOLLARAAMI GEÇTİNİZ.....ARTIK K..MLA GÜLÜYORUM SİZE ATIUN ŞU GIRIK İTLERİ KURTULUN BU DURUMDAN ACIYORUM SİZE SEVDİĞİM KARDEŞLERİMİN BÖYLE SALAK İTLERİN ARKASINDA ÖMRÜ GEÇTİ YAWWWWW...HA HA HAYYY

Hodri meydan it suda değil karada belli olur çık karşıma amigo :D :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
06.Mart.2014, 14:04
İT SADECE SUDA DEYİL HERYERDE BELLİ OLUR BUNDADA ÇOK FENA DAYAK YİYECEKSİNİZ VE POİNTER DAVASI SONSUZA KADAR KAPANACAK O DEYİLDE ŞİMDİ SİZİ MARS EDERİM AMA EKMEĞİNİZLE OYNAMIŞ OLURUM ONA YANARIM....İYİ DÜŞÜNÜN BENCE

Burhan KESKİN
06.Mart.2014, 14:41
İT SADECE SUDA DEYİL HERYERDE BELLİ OLUR BUNDADA ÇOK FENA DAYAK YİYECEKSİNİZ VE POİNTER DAVASI SONSUZA KADAR KAPANACAK O DEYİLDE ŞİMDİ SİZİ MARS EDERİM AMA EKMEĞİNİZLE OYNAMIŞ OLURUM ONA YANARIM....İYİ DÜŞÜNÜN BENCE

usta ben köpeğime güveniyorum mars olmam sen kendine bak...sen biraz tırstın gibi geliyor bana hayyyyyyyyyyyyt :D :D

Oktay AKÇAKMAK
06.Mart.2014, 15:02
ULA OĞLİM ÇOK GAZ VERMEYİN VALLA REZİL EDERİM BAK....BEN BİLDİĞİM OLMASA KONUŞMAM YAKARIM TOPUNUZU İTLERİNİZİ VURURSUNUZ ORDA BAK YAZIKTIR HAYVANLARINIZA...AVINI YAPANALARA SORUN SONRA KONUŞUN BENCE

ibrahim ozel
07.Mart.2014, 08:05
Bende varım ares ile dost kapışsın avda bakalım. Oktay Ayçakmak sana sesleniyorum sonun başlangıcını yaşayacaksın. :D :D

Oktay AKÇAKMAK
07.Mart.2014, 08:22
BUNU SİZ İSTEDİNİZ OZAMAN ÖZEL AVLAKTA NİSAN BAŞINA ORGANİZEYİ YAPIYORUM HABERİNİZ OLA BEYLER

ibrahim ozel
07.Mart.2014, 11:13
Valla bu kadar sabır kadı efendide olmazmış abi sen kaşındın :D :D

Oktay AKÇAKMAK
07.Mart.2014, 11:46
KAŞINANI İTİNA İLE KAŞIRIZ KOÇUM BELİNİDE İNCİTMEYİZ GEEEEEELLLLL

ibrahim ozel
07.Mart.2014, 12:07
KAŞINANI İTİNA İLE KAŞIRIZ KOÇUM BELİNİDE İNCİTMEYİZ GEEEEEELLLLL

Konuş sen 3 hafta daha konuşursun :D :D

İBRAHİM AKKAYA
07.Mart.2014, 12:42
Yav Dananın Eçeli Geldimi Kasabın Bıçağını yalarmış Oktay Komutan Bunlar Kaşındı .
Kovayı Kaça Öküz Sökermiş Bilmiyorlar. :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
07.Mart.2014, 15:09
Yav Dananın Eçeli Geldimi Kasabın Bıçağını yalarmış Oktay Komutan Bunlar Kaşındı .
Kovayı Kaça Öküz Sökermiş Bilmiyorlar. :D :D :D :D :D

Dayım tamamda bizim yaşta kırka sardı geri dönüş yok onu napacaz, senin yaşına az kaldı takipdeyim ona göre :D :D