PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013-2014 AV KLİBİM - O. BABAÇOĞLU

08.Mart.2014, 09:42
2013-2014 yılında yapmış olduğum avları, her yıl yaptığım gibi bir klip haline dönüştürdüm. Avın kapalı olduğu şu zamanlarda tüm dostlara keyifli seyirler...

Önümüzdeki haftalarda anılarla devam edeceğiz. Yeni bir hikayede görüşünceye dek şimdilik, kalın sağlıcakla... ;)

Yıldıray İNCE
08.Mart.2014, 09:49
Oğuz hocam eline emeğine sağlık on numara klip olmuş siteye biraz hareket geldi sayende..............

ibrahim uysal
08.Mart.2014, 09:50
Öncelikle;Ethem Eyiler abimizi bizler de,rahmetle anıyoruz...Allah mekanını cennet eylesin...Çok güzel bir çalışma olmuş Hocam...İnşallah daha niceleri nasip olur önümüzdeki sezonlarda... ;D ;D ;D

gsahiner
08.Mart.2014, 11:02
Oğuz hocam bir insan bukadarmı güzel anlatır bir yılı gerçekten hayranlıkla izledim selamlar görüşürüz...

samet bereket
08.Mart.2014, 13:21
Oğuz hocam eline emeğine sağlık çok güzel bir klip olmuş güzel bir sezon geçirmişsiniz maşallah en kötü sezonun böyle olsun...

İBRAHİM AKKAYA
08.Mart.2014, 16:09
Hocam Kiminin Anısı Roman Olur Sidi olur Kimisi Fıkra Olur .Bizimkisi Fıkra Nisbetinde Kaldı Bu Yıl. :D :D :D
Daha Güzel Avlar MuHabetlere Rastgele. ;D ;D ;D ;D

Burhan KESKİN
08.Mart.2014, 20:05
Hocam eline sağlık çok güzel bir klip olmuş seneye daim ve bereketli avlar dilerim. ;D ;D ;D

Emre AVCI
11.Mart.2014, 12:59
oguz abi avınız bol daim ve bereketli olsun erzurumdan slm ve saygılarla
;D ;D ;D

14.Mart.2014, 05:28
Oğuz hocam eline emeğine sağlık on numara klip olmuş siteye biraz hareket geldi sayende..............

Teşekkür ederim Yıldıray artık bu tarihlerde malum üzre sitelere ilgi azalıyor. Önemli olan av açıkken değil, kapalıyken de bir şeyler yapabilmek. ;)

Öncelikle;Ethem Eyiler abimizi bizler de,rahmetle anıyoruz...Allah mekanını cennet eylesin...Çok güzel bir çalışma olmuş Hocam...İnşallah daha niceleri nasip olur önümüzdeki sezonlarda... ;D ;D ;D

Nur içinde yatsın, toprağı bol olsun abimizin... :( :( :(

Oğuz hocam bir insan bukadarmı güzel anlatır bir yılı gerçekten hayranlıkla izledim selamlar görüşürüz...

Beğendiğin için ben de teşekkür ederim Gültekin. Kendine iyi bak...

Hocam Kiminin Anısı Roman Olur Sidi olur Kimisi Fıkra Olur .Bizimkisi Fıkra Nisbetinde Kaldı Bu Yıl. :D :D :D
Daha Güzel Avlar MuHabetlere Rastgele. ;D ;D ;D ;D

İbrahim Abi bu gidişle meralara değil özel avlaklara abone olacağız. Çünkü ocak ayı vizesi 141 TL, pul 100 kağıt ... Ivırı zıvırı uzatmayalım hasılı, özel avlakta iki kez avlanma parası. İki kez gitsen sezonda vurduğun kuşun 4 katını vurursun. Görmediğin fermaların 5 katını görürsün. Böylelikle hiç olmazsa avımız da fıkra halinde kalmaz... :) :) :)

Hocam eline sağlık çok güzel bir klip olmuş seneye daim ve bereketli avlar dilerim. ;D ;D ;D

Teşekkür ederim Burhan Abi...

oguz abi avınız bol daim ve bereketli olsun erzurumdan slm ve saygılarla
;D ;D ;D

Sağolasın Emre, sana da balık avlarında rastgele... ;)