Orijinalini görmek için tıklayınız : Aport Böyle yapılır...:) :) :)
Burhan KESKİN
09.Mart.2014, 19:13
http://i59.tinypic.com/w7ed0m.jpg
Yıldıray İNCE
10.Mart.2014, 06:09
Eline sağlık Usta........ :D
ibrahim uysal
10.Mart.2014, 07:16
Sonuçta Alman ırkı.... ;) Usta biliyorsun sen bu işi.... :)
aporttan ziyade eşeği boğuyor olmasın:))
Burhan KESKİN
10.Mart.2014, 08:32
Kalpazan köpek aport yapmak için eşeğe kendini taşıtıyor :D :D :D :D :D
İBRAHİM AKKAYA
10.Mart.2014, 09:16
Akkılı Köpek Başka oluyor kardeşim Yorulmadan av yapıyor :D :D :D :D
Üstüne bir kedi bir de horoz koy, al sana bremen mızıkacıları.... :) :) :)
gsahiner
10.Mart.2014, 10:36
Sonuçta Alman ırkı.... ;) Usta biliyorsun sen bu işi.... :)
:D :D :D :D :D
şu almanlarda ingilizlerin ağzında sakız oldu. almanlarda olmasa muhabbet edecek konu kalmayacak. devam beylerrrr. sonuna kadar DRAHTHAAARRRRR.:)))))
Burhan KESKİN
11.Mart.2014, 11:03
şu almanlarda ingilizlerin ağzında sakız oldu. almanlarda olmasa muhabbet edecek konu kalmayacak. devam beylerrrr. sonuna kadar DRAHTHAAARRRRR.)))
:D :D :D :D :D :D Alayına ferma inadına poınter....
ibrahim ozel
11.Mart.2014, 11:18
Oktay abinin beygir köpeklerin e çok benziyo la :D :D
Burhan KESKİN
11.Mart.2014, 11:40
Oktay abinin beygir köpeklerin e çok benziyo la :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
:D Aportun kralı bu beya :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 09:31
HEY YAVRUM BEEEEEE....ŞU OTURUŞTEKİ ASALETE BAK SANIRSIN MALKOÇOĞLU CUNEYT FATİHİN FEDAİSI FİLMİNDE ROL KESİYOR...KÖPEĞİN DİBİ BEEEEEEEE....YAPARMI BUNU Bİ İNGİLİZ ...ANCA ALTINA YAPARRRRRRRR
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 09:46
HEY YAVRUM BEEEEEE....ŞU OTURUŞTEKİ ASALETE BAK SANIRSIN MALKOÇOĞLU CUNEYT FATİHİN FEDAİSI FİLMİNDE ROL KESİYOR...KÖPEĞİN DİBİ BEEEEEEEE....YAPARMI BUNU Bİ İNGİLİZ ...ANCA ALTINA YAPARRRRRRRR
Hahahahahahaha usta bu aport yapamaya üşenmiş Eşek götürüyor gırık it olduğu bellihttp://i59.tinypic.com/vmyd5w.gif
:D :D :D :D :D :D Alayına ferma inadına poınter....
abilerim işlerimden dolayı gelme şansım mümkün değil. şayet mümkün olsa benim gırık iti birde merada görseydiniz. av bulmayı geçtim sizinkilere ayak uyduramazsa orda bırakır gelirim DRAHTHAAR'ımı. alayına illede sonuna kadar D R A H T H A A R...
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 10:51
abilerim işlerimden dolayı gelme şansım mümkün değil. şayet mümkün olsa benim gırık iti birde merada görseydiniz. av bulmayı geçtim sizinkilere ayak uyduramazsa orda bırakır gelirim DRAHTHAAR'ımı. alayına illede sonuna kadar D R A H T H A A R...
Alim senin drathaar'e lafımız yok sen genelikle kara avı yapıyorsun biz genelikle su avı yapan arkadaşlarla işimiz ;)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Alim senin drathaar'e lafımız yok sen genelikle kara avı yapıyorsun biz genelikle su avı yapan arkadaşlarla işimiz ;)
su avı yapanla olduğunun farkındayımda yazdıklarınızı okudukça bende kendimi tutamıyorum. idare et abi. ;) Oktay komutanım yanlız olmadığını bilsin yeter.
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 19:26
Ya alimim sanada rest ne kadar almancı varsa hepsinin iti davar köpeği :D :D :D :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 19:40
la baksana sırtındaki ite eşekle kardeş sanki :D :D :D :D :D
Ya alimim sanada rest ne kadar almancı varsa hepsinin iti davar köpeği :D :D :D :D
Etme yapma komutanım. ummadık taş baş yarar. kafesimde 2 pointere daha bakacak yerim yok. oktay komutanım zaten bakmaz hediye eder. onun için onunla kapışın. :D işin şakası bir yana hiç reste rest çekecek vaktim yok. ama birgün inşallah bu atışmalar sayesindede olsa bir araya gelip av yapmayı canı gönülden isterim.
Oktay AKÇAKMAK
13.Mart.2014, 09:30
YAHU ALİM KARDEŞİM ATEİSTE DİN ANLATMAYA BENZER BU İŞ......BUNLAR ALMIŞLAR ÖNLERİNE GIRIK BİR SOSYETE İTİ YAPTIKLARIDA İKİ TANE BILDIRCIN ÜÇ TANE ÇULLUK AVI...NE KENDİ KIÇLARI YİYOR ÖRDEKTE SOĞUKTA BEKLEMEYİ NEDE İTLERİNİN KIÇI YİYOR...AMA HAKKATEN ACIYORUM BUNLAR KÖPEK GÖRMEMİŞ Bİ BOK VAR ZANNEDİYORLAR BU GIRIKLARDA
ibrahim ozel
13.Mart.2014, 12:53
YAHU ALİM KARDEŞİM ATEİSTE DİN ANLATMAYA BENZER BU İŞ......BUNLAR ALMIŞLAR ÖNLERİNE GIRIK BİR SOSYETE İTİ YAPTIKLARIDA İKİ TANE BILDIRCIN ÜÇ TANE ÇULLUK AVI...NE KENDİ KIÇLARI YİYOR ÖRDEKTE SOĞUKTA BEKLEMEYİ NEDE İTLERİNİN KIÇI YİYOR...AMA HAKKATEN ACIYORUM BUNLAR KÖPEK GÖRMEMİŞ Bİ BOK VAR ZANNEDİYORLAR BU GIRIKLARDA
Ben ördek avını sevsem elimde a secere davar köpeği var onunla yaparım :D :D
Almanında ingilizinde en kralı bende be komutanım istediğin kadar dövün :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.