Orijinalini görmek için tıklayınız : Adanalıyık tuttuğumuz öperiz haa...(Ç.Ekren)
yani bişey dediğimiz falan yokta...
siz herhalde birbirinizi çok seviyorsunuz...Allah muhabbetinizi artırsın beyler....ağzınızın tadını bozmasın...ibocum ona nasıl bir öpme şeklidir...
http://i57.tinypic.com/11watcj.jpg
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 12:45
HA HA HAYYYY...ABOWWWWWWWWWWW
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 12:46
ZATEN BEN KUŞKULANIYORDUM BU İŞİN İÇİNDE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ KARMAŞIK İLİŞKİLER OLMASIN SAKIN
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 12:46
La Çeto nerden buldun bunu şimdi onun öptüğü yerde o günden sonra hiç sakal çıkmadı :D :D :D :D seviyorum sizi amin.. kardeşim 8)
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 12:48
O kadar dedim akıllı ol öperim bak yakalarsam diye anlamadı dinlemedi. Yakalayıncada olay ortada ne diyem şimdi fotomontaj yav bu fotomontaj :D :D
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 12:52
Resmen vakumlamış yahu... :o :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 12:52
Ula gine bu iş o gırık itçinin başından çıkmıştır adam hiç rahat durmuyorki :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 12:54
HAYIR O DEYİLDE OGÜN AKŞAM BUNLAR TUTTURDU İLLAKİ BİZ AYNI ÇADIRDA KALALIM DİYEEEE....ULA BİZ MİSAFİRİZ SABAHA KADAR SOĞUKTA KIÇIMIZ DONDU BUNLAR ÇADIRDA ARTIIIKKK NEYSE YİNEDE KİMSENİN GUNAHINI ALMAYIM AMA HALVET İŞLERİ FALAN ...
YARABBİM NE GUNLERE KALDIK SEN BU İNSANOĞLUNU ISLAH EYLEEEE
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 12:56
HAYIR O DEYİLDE OGÜN AKŞAM BUNLAR TUTTURDU İLLAKİ BİZ AYNI ÇADIRDA KALALIM DİYEEEE....ULA BİZ MİSAFİRİZ SABAHA KADAR SOĞUKTA KIÇIMIZ DONDU BUNLAR ÇADIRDA ARTIIIKKK NEYSE YİNEDE KİMSENİN GUNAHINI ALMAYIM AMA HALVET İŞLERİ FALAN ...
Abi bazı şeyler özelde kalsın yapma böyle :D :D :D :D
Resmen vakumlamış yahu... :o :D :D :D :D :D
Napim abi bulmuşum parlacık bursalıyı somurdum bende dayanamadım :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 12:58
FOTOMONTAJ FİLAN ANLAMAMDA ORTADA BİR MONTAJ OLDUĞU KESİN O GECE SABAHA KADAR KİM KİME
NASIL NE ŞEKİLDE MONTAJ SONDAJ HERNEYSE
VALLA DİLİM VARMIYOR YAWWWW...
yaw ne var bunda sadece dostça bir öpücük....(laf aramızda o nasıl bir öpücükse) :D :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 13:19
Haklısın Komutanım ogün bende oradaydım bu muhabbet olduğunda........... :)
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:24
Hahahahahaha ulan varya sizin dilinize düşeceğime neyse Ula pala bçv tamam bu konuda pes daha fazla karizma sarsılmasın Şu tape olmasaydı ben sorardım sana ama öpüldüğümü kabul ediyorum ama çadır işi montaj söylem hayyyyyt :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 13:24
ARKADAŞLAR YILDIRAYLA GÜLTEKİNDE ŞAHİTTİ BUNLAR TUTTUDULAR YOK BİZ AYNI ÇADIRDA KALALIM ÜŞÜRÜZ FİLAN DEDİLER NORMAL BİR HAVAYDI VE GİYİNİK OLAN BİR ADAM O HAVADA ÜŞÜMEZDİ AMA TABİKİİİİİ EYER GİYİNİKSEEE....
ŞİMDİ BU KONU ÇOK MANİDAR BU ÖPME NASIL BİR ÖPME
BU ÖPMEDEN ÇOK EMME VEYA SOMURMA DİYE DE ADLANDIRILABİLİRMİ...
VE BÖYEL BİR ÖPÜCÜĞÜN SONU NEREYE VARIR....
BU KONULARDA KAMUOYUNUN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM ...
YOKSA BU KONU HAKKINDA MECLİSTE GENSORU AÇTIRACAM HABERİNİZ OLAAAA
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 13:27
Çok sıkıntılı bir durum...Taraflardan açıklama bekliyoruz...Montajsa diyeceğimiz birşey yok tabi.... ???
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:29
ARKADAŞLAR YILDIRAYLA GÜLTEKİNDE ŞAHİTTİ BUNLAR TUTTUDULAR YOK BİZ AYNI ÇADIRDA KALALIM ÜŞÜRÜZ FİLAN DEDİLER NORMAL BİR HAVAYDI VE GİYİNİK OLAN BİR ADAM O HAVADA ÜŞÜMEZDİ AMA TABİKİİİİİ EYER GİYİNİKSEEE....
ŞİMDİ BU KONU ÇOK MANİDAR BU ÖPME NASIL BİR ÖPME
BU ÖPMEDEN ÇOK EMME VEYA SOMURMA DİYE DE ADLANDIRILABİLİRMİ...
VE BÖYEL BİR ÖPÜCÜĞÜN SONU NEREYE VARIR....
BU KONULARDA KAMUOYUNUN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM ...
YOKSA BU KONU HAKKINDA MECLİSTE GENSORU AÇTIRACAM HABERİNİZ OLAAAA
Yalan küllüyen yalan ben arabada yattım ula gültekin şu arabada uyuduğum resim vardı onu bi atı ver sen hele hadi bakem çırak sende olması lazım görsün kamu oyu rahatlasın :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 13:34
İtiraf ediyorum sabah 4 gibi çift tetik arabadan kaçmış yanıma geldi muhahahaha :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 13:35
Benim yanım boşdu burda kim yattı acaba?......
http://i60.tinypic.com/2u6lmq8.jpg
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 13:36
AYRICA ÖPÜŞME POZUNA DİKKATLİ BAKILINCA YANAKTAN ÖPME DEYİLDE KULAK MEMESİNİ EMME GİBİ BİR ŞEKİL VAR TEKRARDAN BAKIN YALANIM VARSA NAMERDİM POZ AYNEN BİR ÖNSEVİŞME SANKİ......AMA OLMAZKİİİİİİ
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:38
İtiraf ediyorum sabah 4 gibi çift tetik arabadan kaçmış yanıma geldi muhahahaha :D :D :D :D
La sus itiraf etmişmiş sen akşam kaçtın gittin zaten yalacı gündüz geldin bi kere gece muhabbetin kralını kaçırdın..! birde Emet'ten bir arkadaş gelmişti gündüz o şahit her şeye siteye girip görürse yazacaktır buraya her şeyi bakem o zaman ne edeceniz paralelciler sizi :D :D :D :D :D
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 13:40
AYRICA ÖPÜŞME POZUNA DİKKATLİ BAKILINCA YANAKTAN ÖPME DEYİLDE KULAK MEMESİNİ EMME GİBİ BİR ŞEKİL VAR TEKRARDAN BAKIN YALANIM VARSA NAMERDİM POZ AYNEN BİR ÖNSEVİŞME SANKİ......AMA OLMAZKİİİİİİ
Abi yapma,şimdi daha da kıllanmaya başladım bak.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:40
Yuuuuuuuuuuuuuuuh şuna bak ne diyo ya :D :D :D
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 13:42
Bana her yol adanaya çıkar gardaş benim için farketmez geriye dönüp bakmam bile :D :D Ulan çeto çok şeysin ha şey işte :D :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:45
Bana her yol adanaya çıkar gardaş benim için farketmez geriye dönüp bakmam bile :D :D Ulan çeto çok şeysin ha şey işte :D :D
Ula ibo temizle bu işi kumpas kurdunuz bana valla öptürmem bir daha :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 13:45
PARALELDİ TAPE.YDİ MONTAJDI BİLMEYİZ GARDAŞIM....İBONUN GEÇMİŞTE ÇOK CANLAR YAKTIĞINI BİLİRİM HIZLI ÇAPKINDIR.KÖR TUTTUĞUNU MİSALİ ...BU SEBEPLE BU KONU HER DAİM TARTIŞMAYA AÇIKTIR
SORU 1...O GECE NELER OLDU
SORU 2...YILDIRAYIN YAN TARAFINDAN KAÇIP O ÇADIRA SABAHA KARŞI GİREN KİMDİİ
SORU 3..SABAH ÇADIRA BAKTIĞIMIZDA İÇEERDE SAVAŞ OLMUŞ GİB BİR HAVA VARDI BU DURUM NEYİN İŞARETİYDİİ
SORU 4...BİZ MİSAFİR OLARAK GELDİĞİMİZ HALDE NEDEN DIŞARDA KALDIK SİZ NEDEN ÇADIRDA YATTIINIZ
CEVAP BEKLİYOR KAMUOYU AÇIKLAYIN KARDEŞİMMMMMM
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 13:46
Ula ibo temizle bu işi kumpas kurdunuz bana valla öptürmem bir daha :D :D :D :D :D
Yav tatlım herşey ortada işde kanıt var napayım gülüm şimdi ne diyeyim :D :D :D :D
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 13:47
PARALELDİ TAPE.YDİ MONTAJDI BİLMEYİZ GARDAŞIM....İBONUN GEÇMİŞTE ÇOK CANLAR YAKTIĞINI BİLİRİM HIZLI ÇAPKINDIR.KÖR TUTTUĞUNU MİSALİ ...BU SEBEPLE BU KONU HER DAİM TARTIŞMAYA AÇIKTIR
SORU 1...O GECE NELER OLDU
SORU 2...YILDIRAYIN YAN TARAFINDAN KAÇIP O ÇADIRA SABAHA KARŞI GİREN KİMDİİ
SORU 3..SABAH ÇADIRA BAKTIĞIMIZDA İÇEERDE SAVAŞ OLMUŞ GİB BİR HAVA VARDI BU DURUM NEYİN İŞARETİYDİİ
SORU 4...BİZ MİSAFİR OLARAK GELDİĞİMİZ HALDE NEDEN DIŞARDA KALDIK SİZ NEDEN ÇADIRDA YATTIINIZ
CEVAP BEKLİYOR KAMUOYU AÇIKLAYIN KARDEŞİMMMMMM
Ya abi çok derin konular bunlar bu cevapları isteme benden :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 13:47
Haklısın Komutanım fotoğrafı inceleyince yani.................. ;)
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:48
Yav tatlım herşey ortada işde kanıt var napayım gülüm şimdi ne diyeyim :D :D :D :D
Allah cezanı virmesin senin pis sapık çetoooooooooooooooooo ne ettin sen gardaş :-* :-* :-* :-*
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 13:49
Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.....Kimlerin içine düşmüşüz arkadaş... :D :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 13:50
TEKRARDAN FOTOYA BAKIN BU İLİŞKİNİN DERİN ANLAMINI ÇÖZECEKSİNİZ ARKADAŞLAR ...İBO AÇIKCA SÖYLUYOR İŞTE BANA HER YOL PARİS DİYOR BEN ARTIK BU SAATTEN SONRA AİLE İÇİ ENSEST FİLAN BU İŞLERE KAFAM BASMAZ İSPATLAYIN GARDAŞIM O GECE ÇADIRDA NE OLDUUUUUUUUUU
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 13:51
Komutanım koca cadır varken Burhan cadır gedirdi niyeki acaba............. :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:51
Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.....Kimlerin içine düşmüşüz arkadaş... :D :D :D :D :D :D :D
Haliiiiiiiiiiiiiiiiiil kaşınma bak >:( >:( >:( >:( atarım buraya senin Ekber ile Alanyadaki fotoları bak :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 13:53
ZATEN BENDEKİ FOTOLARIDA İZLEDİĞİMDE BİRKAÇ YERDE BİRBİRLERİNE ÇOK MANİDAR BİŞEKİLDE BAKIŞIRKE YAKALMIŞIM ATACAM ONLARIDA...PARALEL DEYİN NE DERSENİZ DİYİN ARTIK İNSANLARIN VİCDANINI RAHATLATMA ZAMANI KARDEŞİM
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 13:54
Haliiiiiiiiiiiiiiiiiil kaşınma bak >:( >:( >:( >:( atarım buraya senin Ekber ile Alanyadaki fotoları bak :D :D :D :D :D
Bizde sıkıntı yok usta..Neyse o... :D :D :D :D :D :D Sarı kafa bol burda... :P
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 13:55
Halil Ustam Sarı kafa derken.............. :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 13:58
ZATEN BENDEKİ FOTOLARIDA İZLEDİĞİMDE BİRKAÇ YERDE BİRBİRLERİNE ÇOK MANİDAR BİŞEKİLDE BAKIŞIRKE YAKALMIŞIM ATACAM ONLARIDA...PARALEL DEYİN NE DERSENİZ DİYİN ARTIK İNSANLARIN VİCDANINI RAHATLATMA ZAMANI KARDEŞİM
Ula pala sen var ya adama pabucu ters giydirirsin ama bundan sonra çıkacak her türlü montaj şantajlara hazırlıklı ol görürsün sen :D :D :D :D
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 13:58
Çeşit çeşit Yıldıray ustam...Kokusu sağlam olunca aslında renk ayırmıyorum.... :D :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 14:00
Aha işte ikinci pozda burda bizde yalan yok..........
http://i60.tinypic.com/nvzg53.jpg
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 14:01
Öpücüğün şekli ve noktası aynı arkadaş.... :D :D :D :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 14:02
Arkadaşlar bu sene avkolik& avcinin yeri organizasyonu Alanyada yapılıyor buradan herkese duyrulur çadır getirmenize gerek yok yer çoktur tarih ve zamanı siz belirleyin.... 8)
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 14:02
La yeter la yayınlamayın artık yalama olduk iyice beaaa
ibrahim uysal
12.Mart.2014, 14:06
Arkadaşlar bu sene avkolik& avcinin yeri organizasyonu Alanyada yapılıyor buradan herkese duyrulur çadır getirmenize gerek yok yer çoktur tarih ve zamanı siz belirleyin.... 8)
Baştacısınız.... ;)
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 14:07
Oktay abi burhan abi diyorki bana osmanda bursalı oktay komutanla el ele ne ayak bunlar :D :D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 14:08
Benim yanım boşdu burda kim yattı acaba?......
http://i60.tinypic.com/2u6lmq8.jpg
Usta sende Osman ile el elesin çadırda ne ayak anlayalım yani hehehehehehehehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 14:09
Bu vücut kime ğösteriliyor.........
http://i59.tinypic.com/ogig4x.jpg
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 14:11
Bu vücut kime ğösteriliyor.........
http://i59.tinypic.com/ogig4x.jpg
Taş gibi vücut haaaa :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 14:12
Usta hava soğuktu biz ohttp://i60.tinypic.com/2u6lmq8.jpgnun için birbirimize yanaştık ........... ;)
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 14:14
Usta hava soğuktu biz ohttp://i60.tinypic.com/2u6lmq8.jpgnun için birbirimize yanaştık ........... ;)
Anladık anladık hehehehe :D :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 14:20
ADAMLAR DAHA GÜNDÜZDEN BAŞLAMIŞLAR KARDEŞİM VUCUDUN EN HASSAS VE MAHREM YERLERİNİ GÖSTERME ....BU MAÇ GÜNDÜZDEN BÖYLE BAŞLADIYSA AKŞAMA OHOOOOOOOOO DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ARTIK....
BENCE İTİRAF EDİN KURTULUN SÖZ ARAMIZDA KALACAK...
AYRICA İNSANLAR CİNSEL TERCİHLERİNDE ÖZGÜRDÜR HERKESE SAYGIMIZ VAR AMA NAÇİZANE TAVSİYEM ŞUDUR....
SİZ HOLLANDADA YAŞAYIN ORDA GAYET NORMAL BU İŞLER....HA HA HAYYYY
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 14:26
ZATEN BEN ANLAMIŞTIM OGÜN BURHAN ARABANIN DİKİZ AYNASINDA SAKAL TRAŞI OLURKEN GÖRMÜŞTÜMDE BEN NEBİLİYİM GARDAŞIM SAFMIŞIZ İŞTE AMA KİMİN AKLINA GELİRKİ GARDAŞIM YANİİİ...........HAŞAAA TÖVBE ESTAGFURULLAH
ZATEN BEN ANLAMIŞTIM OGÜN BURHAN ARABANIN DİKİZ AYNASINDA SAKAL TRAŞI OLURKEN GÖRMÜŞTÜMDE BEN NEBİLİYİM GARDAŞIM SAFMIŞIZ İŞTE AMA KİMİN AKLINA GELİRKİ GARDAŞIM YANİİİ...........HAŞAAA TÖVBE ESTAGFURULLAH
Abi sen ne demek istiyorsun ben anlamakta zorlaniyorum...aklıma kötü şeyler geliyor ama yok ya olmaz diyorum...haşa haşa...
Allah cezanı virmesin senin pis sapık çetoooooooooooooooooo ne ettin sen gardaş :-* :-* :-* :-*
[/quote[quote author=Burhan KESKİN link=topic=21007.msg234507#msg234507 date=1394635725]
Abi ben ne bileyim olayın bu yönünü valla bilseydim atmazdim resmi...keşke hemen kaldirsaydin konuyu... Ha ha hayyyt...
Aha işte ikinci pozda burda bizde yalan yok..........
http://i60.tinypic.com/nvzg53.jpg
Bune ya burhan abi harbinden tuttuğu yerde yapismis bu ibo sana...
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 14:44
Oktaya bi burhan aşkım şey tatlım aman ya burhan abi işte :D osmanla onlarda el ele ne ayak bu iş diyor fotoğrafı kendileri yayınlamış onlarda bunu açıklasın diyor :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 14:59
O KONU ŞAİBELİ VE KONUNUN DIŞINDA GARIŞTIRMAAAAAAAAA.....HEM YILDIRAYDA BİR KİLO BIYIK VAR MAŞALLAAH TİP DESEN KASIMPAŞA CANAVARI KİM NEETTSİN ONU....AMA SİZİN OLAYINIZ TAMAMİYLE DUYGUSAL...HOŞ BİZE LAF DÜŞMEZ YANİDE İKİ GÖNÜL BİR OLUNCA ÇADIRLAR SEYRAN OLURMUŞ ANLADIK BUNU
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 15:12
O KONU ŞAİBELİ VE KONUNUN DIŞINDA GARIŞTIRMAAAAAAAAA.....HEM YILDIRAYDA BİR KİLO BIYIK VAR MAŞALLAAH TİP DESEN KASIMPAŞA CANAVARI KİM NEETTSİN ONU....AMA SİZİN OLAYINIZ TAMAMİYLE DUYGUSAL...HOŞ BİZE LAF DÜŞMEZ YANİDE İKİ GÖNÜL BİR OLUNCA ÇADIRLAR SEYRAN OLURMUŞ ANLADIK BUNU
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 15:14
Komutanım ne diyosa doğrudur........... :P
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 15:26
Burhancım özledim tatlım seni ne zaman geliyosun :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 15:32
ABOOOOOWWWWWWW.......BAAAKKK BEN DEMİŞTİM ABİ VAR BU İŞTE Bİ ŞEKİL PANDORANIN KUTUSU AÇILDI ARTIK AYAKKABI KUTUSUNA BENZEDİ BU İŞ GERİSİ ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİRRR
Yıldıray İNCE
12.Mart.2014, 15:39
Abovvvvvv......... :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 16:06
HAYIR O DEYİLDE NİSAN AYINDA ÖZEL AVLAKTA KÖPEKLERİ KAPIŞTIRACAKTIK HEP BERABER..ÇİFTE KUMRULARI BULUŞTURACAĞIMIZI BİLEMEZDİM Kİ GARDAŞIM...ARKADŞLAR TAMAM BEN VAZGEÇTİM SİZİN KÖPEĞİNİZ İİ OLSUN YETERKİ BU TÜR CİNSEL MEVZULARA SOKMAYIN BENİ...
ŞİMDİ SİZ ORDADA BİZ AYNI ODADA KALACAZ FİLAN DERSENİZ ERTESİ GÜNE AV PEŞİNDE KOŞACAK DERMANDA KALMAZ SİZDE...ONDAN SONRA BAHANE KABUL ETMEM BAK....YOK İŞTE BİZ YORGUNDUK AKŞAM SAVAŞTAN ÇIKTIK FİLAN...GARIŞMAM VALLAAAA
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 16:53
HAYIR O DEYİLDE NİSAN AYINDA ÖZEL AVLAKTA KÖPEKLERİ KAPIŞTIRACAKTIK HEP BERABER..ÇİFTE KUMRULARI BULUŞTURACAĞIMIZI BİLEMEZDİM Kİ GARDAŞIM...ARKADŞLAR TAMAM BEN VAZGEÇTİM SİZİN KÖPEĞİNİZ İİ OLSUN YETERKİ BU TÜR CİNSEL MEVZULARA SOKMAYIN BENİ...
ŞİMDİ SİZ ORDADA BİZ AYNI ODADA KALACAZ FİLAN DERSENİZ ERTESİ GÜNE AV PEŞİNDE KOŞACAK DERMANDA KALMAZ SİZDE...ONDAN SONRA BAHANE KABUL ETMEM BAK....YOK İŞTE BİZ YORGUNDUK AKŞAM SAVAŞTAN ÇIKTIK FİLAN...GARIŞMAM VALLAAAA
Gavur dağlımısın gardaşım sen :D :D :D :D
Emre AVCI
12.Mart.2014, 17:04
bu nasıl iş ya biz daha neler duyacaz
Yav sizene siz karışmayan... Girmeyin sevenlerin arasına...
İBRAHİM AKKAYA
12.Mart.2014, 18:01
Oktay Komutan Bu Adana Yumurtalıktan Yani Yandan Adanalımı Diyorsun Yoksa :D :D :D :D :D
Ama Yeğenime Kefilim Can Dostu Diye Öpmüştür. :D :D :D
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 19:23
Oktay Komutan Bu Adana Yumurtalıktan Yani Yandan Adanalımı Diyorsun Yoksa :D :D :D :D :D
Ama Yeğenime Kefilim Can Dostu Diye Öpmüştür. :D :D :D
Dayım adamsın be adamsın valla ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Burhan KESKİN
12.Mart.2014, 19:31
Ula ne madara olduk be görüsünüz siz bakem yakında çok bomba bir resim patlaycak :-* :-* :-*
ibrahim ozel
12.Mart.2014, 19:42
Ula ne madara olduk be görüsünüz siz bakem yakında çok bomba bir resim patlaycak :-* :-* :-*
Yav hala kaşınıyon uğraşma şu adamla onunla ancak ben baş ederim oda memleket meslek yetişme aynı kan damar aynı sen vızıltı gelin ona bak demedi deme sana başka süprizleride vardı ben engelledim :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
12.Mart.2014, 19:46
yeter la garışma artık gardaşıma anlamıştır oda adanalılarla ugraşılmayacagını sanırımm...deyilmi burhancıgım bak burdan ders al akıllı ol gırık itlerinle beraber gömerim seni ....bidaha almana laf söyleme okadarrrr
imported_avkolik
12.Mart.2014, 20:10
Bak baştan uyarayım bize bulasmayin :D Hatta baştan diyeyim Osman bu ise hiç bulaşmaz dimi canım kardeşim :D
Îyi demissin abim ;)
Yıldıray İNCE
13.Mart.2014, 06:34
yeter la garışma artık gardaşıma anlamıştır oda adanalılarla ugraşılmayacagını sanırımm...deyilmi burhancıgım bak burdan ders al akıllı ol gırık itlerinle beraber gömerim seni ....bidaha almana laf söyleme okadarrrr
Komutanım son noktayı koymuş o kadarrrrrr............ ;)
Oktay AKÇAKMAK
13.Mart.2014, 07:02
BAK İBOYADA SÖYLEDİĞİM GİBİ........SENİN YAPTIĞIN GİDER BENİM HOŞUMA GİDER...........OKADARRRRRR
Burhan KESKİN
13.Mart.2014, 07:41
BAK İBOYADA SÖYLEDİĞİM GİBİ........SENİN YAPTIĞIN GİDER BENİM HOŞUMA GİDER...........OKADARRRRRR
bu gün burada bomba bir resim çıkacak Oktay komutanın eski mesleği hakkında hemide Adana'da görürsünüz siz benle uğraşmayı bakem hayyyyyyyyyyyt :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
13.Mart.2014, 08:20
Bak baştan uyarayım bize bulasmayin :D Hatta baştan diyeyim Osman bu ise hiç bulaşmaz dimi canım kardeşim :DÎyi demissin abim ;)
Ali Ekber kaşınma oralarda bi resim vardı yakın markaj çekilmiş osman harici bendede var valla yayınlarım hem burda hem facede bu kimin diye altında kalırsın çift tetik burhanın hali senin yanında kaymaklı kadayıf durur ona göre :D :D :D :D Ula biz nasıl bir zaman geçirmişim atraksyon romantizim vsvs her şey varmış da sadece ben biliyom sanmıştım :D :D
imported_avkolik
13.Mart.2014, 09:42
Gizli saklı yok komutan cikar neyse ortaya :D Halipram abim demiş bak yukarda bizde neyse o ;)
Bu arada o vücudu kime gösteriyor sen tam onu anlayamadım ben :D birde Oktay komutanın fıkraları va bende de burda olmaz ki ah yayınlayabilsek aslında asıl bombalar onlar :)
Oktay AKÇAKMAK
13.Mart.2014, 11:45
ALİEKBER AT GARDAŞ ŞU FIKRALARI YAWWWW...BİRAZ KANI CANLANSIN MİLLETİN...HADİ HADİ YAPARSIN SEEENNN
Burhan KESKİN
13.Mart.2014, 11:51
ALİEKBER AT GARDAŞ ŞU FIKRALARI YAWWWW...BİRAZ KANI CANLANSIN MİLLETİN...HADİ HADİ YAPARSIN SEEENNN
Olmaz silerim yasak....! sen onları Alanya'ya sakla bu sene organizasyon orada olacak palacığım okadarrrr :-[
Yıldıray İNCE
13.Mart.2014, 12:27
Gizli saklı yok komutan cikar neyse ortaya :D Halipram abim demiş bak yukarda bizde neyse o ;)
Bu arada o vücudu kime gösteriyor sen tam onu anlayamadım ben :D birde Oktay komutanın fıkraları va bende de burda olmaz ki ah yayınlayabilsek aslında asıl bombalar onlar :)
İbo yönetime yayınlasak olmazmı.......
ibrahim ozel
13.Mart.2014, 12:45
Yok abi facede yayınlayayım ben onu bakalım ne yorumlar gelecek :D :D
Oktay AKÇAKMAK
13.Mart.2014, 14:21
YAYINLADA MİLLET GÜLSÜN BİRAZ GARDAŞŞ
Burhan KESKİN
14.Mart.2014, 08:52
YAYINLADA MİLLET GÜLSÜN BİRAZ GARDAŞŞ
Komik adam :D :D :D :D :D :D
Yağ konu nerden nerelere gitti...oysa asla öyle bir amacım yoktu... :)
Ya Burhan abi karizma gitmiş :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
18.Mart.2014, 09:21
O BU GIRIK İTLERDEN VAZGEÇMEDİĞİ SURECE ASLA KARİZMA SAHİBİ OLAMAYACAK ZATEN DOSTLAR....HALA BEKLİYORUM SUYA GİREN BİR RESİM AMA SANIRIM BENİM ÖMRUM VEFA ETMEYECEK BU SALAK İTLERİN SUDAN ÖRDEK GETİRDİĞİNİ GÖRMEYE....OLUM YOL YAKINKEN DÖNÜN...BÖYLE BUYURDU DEDE KORKUT AKILLI OLUN BİRAZ
ibrahim ozel
18.Mart.2014, 12:57
Ördek avi bek avıdır bek ihtiyarların maçası yemeyenlerin avıdır :D :D
Sen dağlara gel dağlara ki orda pointerimle dağlar seni delik deşik ederim şarkısını söyleyem sana :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.