PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : O ANDA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ???

Burhan KESKİN
14.Mart.2014, 12:20
Peki o anda ne düşürürsünüz.
a. Eş tutmuş, çift kalkıyor.
b. Alayın (sürünün) yozları
c. İkisi de torbaya
d. Gelişine tetik düşürürsem kaçırma şansım çok fazla..
İŞTE BÖYLE BİR TUTKU BU AVCILIK VİCDAN MI ? HIRSI MI ?
AV SEZONU KAPANDI YENİ SEZONA KADAR MUHASEBE..

PARDON PARDON RASGELE :)
http://i58.tinypic.com/2s6aoew.jpg

ibrahim uysal
14.Mart.2014, 12:25
İnsanı değişik duygulara teşvik etme abi...Sezon kapanalı kurtlar büyüdü zaten.... 8)

İBRAHİM AKKAYA
14.Mart.2014, 17:11
Yav Çift tetik Yeğenim Böyle Şakalar Yapma Ayranım Kabarıyor. :D :D :D
Herşey Zamanında Güzel :) :) :) :)

Mesut BÜLBÜL
14.Mart.2014, 21:10
insanı hoplatır ama 2veya 3adet kalkan kekliklere tetik çekilmez hele böyle cift ise asla ama avın her mevsimi için geçerli dir bu sözüm
ama avı dağıtmışım işte o zaman böyle kalkarsa afta edilmez derim .
CEVABIM (A) Şıkı diye düşünürüm

ibrahim ozel
15.Mart.2014, 08:46
Cevabı mevsime göre değişir ekim ocak sonu arası ise affedilmez :D

mehmet.
15.Mart.2014, 17:04
seyrederim abiciğim..Hemde birde sigara yakar onları hayal ederim..İnanın vurmaktan daha zevkli..Bu sezon keklik kapandıktan sonraki hafta karatavuk avında kalktılar hala hayal ediyorum ::) Güzel konu için teşekkürler sayın abiciğim ;D ;D ;D ;D

Yıldıray İNCE
16.Mart.2014, 06:37
seyrederim abiciğim..Hemde birde sigara yakar onları hayal ederim..İnanın vurmaktan daha zevkli..Bu sezon keklik kapandıktan sonraki hafta karatavuk avında kalktılar hala hayal ediyorum ::) Güzel konu için teşekkürler sayın abiciğim ;D ;D ;D ;D

Bende sana katılıyorum Mehmet kardeşim.............. ::)

Oktay AKÇAKMAK
17.Mart.2014, 08:47
YALAN SÖYLEMEYİM ŞİMDİ...ANLAMIŞSINIZDIR İŞTE....

19.Mart.2014, 06:05
herhalde kanat sesini dinlerim :)

Oktay AKÇAKMAK
19.Mart.2014, 07:38
yahu arkadaş körler sağırlar birbirini ağırlar misali bırakın bu boş lafları..bu sezon daha kekliğe tüfek sıkamayan sürüyle avcı var..yok seyrederim yok sesini dinlerim filan bunları bi kalem geçin kimden ve neyden utanıyorsunuz yada klavye başında hayvan hakları savunucusumu kesildiniz başıma....burda ben olacam sezonda açık olacak kuş vurmamış olacam bunlarda önumden kalkacak haaaaa.................anasını bile ağlatırım ..........okadarrrr

ibrahim uysal
19.Mart.2014, 07:58
O seyrederim diyenler zaten yeterince avlayanlardır Komutanım... ;)

Burhan KESKİN
19.Mart.2014, 08:57
yahu arkadaş körler sağırlar birbirini ağırlar misali bırakın bu boş lafları..bu sezon daha kekliğe tüfek sıkamayan sürüyle avcı var..yok seyrederim yok sesini dinlerim filan bunları bi kalem geçin kimden ve neyden utanıyorsunuz yada klavye başında hayvan hakları savunucusumu kesildiniz başıma....burda ben olacam sezonda açık olacak kuş vurmamış olacam bunlarda önumden kalkacak haaaaa.................anasını bile ağlatırım ..........okadarrrr

Gaddar avcı herkes senin gibi'mi düşünüyor acaba onlara yaşama şansı tanınmayacakmı yuh sana biraz heyecan adrenalin yaşa her önüne gelene sıkma gayri avcılık sadece vurmak değildir zaten senin ve uyuz itin yüzünden marmara bölgesinde ne uçan nede kaçan kaldı zalim avcı dolarım koluma :D :D :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
19.Mart.2014, 10:48
bana yeterince vuran kaç avcı göstereceksiniz onuda ben merak ettim şimdi....ula koca sezonda vurdugum 6 keklik çogunun bundanda az kaç kişi var limitini doldurup gelen......kandırmanın gereği yok yuzde 90 adam bu uçuşa patlatır tüfeği.........okadarrrrrr......ben ikisinede sıkarım o ayrııı

Burhan KESKİN
19.Mart.2014, 11:04
bana yeterince vuran kaç avcı göstereceksiniz onuda ben merak ettim şimdi....ula koca sezonda vurdugum 6 keklik çogunun bundanda az kaç kişi var limitini doldurup gelen......kandırmanın gereği yok yuzde 90 adam bu uçuşa patlatır tüfeği.........okadarrrrrr......ben ikisinede sıkarım o ayrııı

Sen şimdi bize kendini öğretme biliyoz seni zalim avcı :D :D :D

Oktay AKÇAKMAK
19.Mart.2014, 15:13
İKİSİNİDE VURACAKSINKİ ÖBÜRÜ YALNIZ KALIP YAS TUTMASIN GARDAŞŞŞ....SEZONDA DENK GELİRSE VAY HALLERİNE VALLA

21.Mart.2014, 13:50
Bu sezon tam bu görüntüyü yaşadım.Atmadımmı attım hemde 2 fişek vuramadım.Okadar keklik avla hepsi uçsun gitsin aklından bu anı hatırlayıp dur serkan kaçarmıydı diyerek. :)

Osman KARATEPE
25.Mart.2014, 06:28
Bende sıkardım o anın heyecanı ile insanin genelde avlanma duyguları ön plana çıkar ve atma isteği hepsini bastırır.