PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sarı kafa pointeri kaybolan varmı

19.Mart.2014, 21:12
arkadaşlar çoban bir abimiz merada sarı kafa safkan muz burun 1.veya 1.5 yaşlarında dişi boynunda tasması pointer bulmuş köpek açlıktan zayıflamış etrafımdaki arkadaşlara haber saldım haber çıkmadı köpek 5 gündür bende köpeği kayıp arkadaş varsa bana bu numaradan ulaşsın 0542.847.41.26 birkaç fotorafını çektim tarife uygun kayıp köpeği olan arkadaşa köpeği teslim edeceğim. bir süre dağa bakacağım sahibi çıkmassa ihtiyacı olan bir arkadaşa verceğim[/size]

Burhan KESKİN
20.Mart.2014, 08:56
Recep bey Bu duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim inşallah sahibi çıkar çıkmazsa da doğru karar almışsınız ihtiyacı olan birisi köpek sahibi olmuş olacak ilan için teşekkürler.

samet bereket
20.Mart.2014, 09:48
Recep bey Bu duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim inşallah sahibi çıkar çıkmazsa da doğru karar almışsınız ihtiyacı olan birisi köpek sahibi olmuş olacak ilan için teşekkürler.

ibrahim ozel
20.Mart.2014, 11:54
Bu takdire şayan bir hareket. Önce köpeği bir deneyin derim. Ya çok açan yada tüfek korkusu olan hayvanlar genelde dağda kalırlar. Ondan sonra sahiplendirmeniz daha mantıklı olur. Tüfek korkusu olan hayvanların yavrularıda tüfekden korkar diye bir şey yok unutmayın. Güzel bir hayvan ise sağlam avcı bir erkekle çiftleştirip yavruda alınabilir.