Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : EN GÜZEL FERMA HANGİSİ İNGİLİZ'Mİ? ALMAN'MI? İŞTE GERÇEKLER

Burhan KESKİN
20.Mart.2014, 11:53
SON NOKTAYI SİZ KOYUN HANGİ FERMA DAHA GÜZEL!!!!!

MİLLY FERMA KALKIŞ VE YETKİN USTANIN ZALİM ATIŞI (BURHAN KESKİN)

Mili'nin fermasında Yetkin abi'nin zalım atışı BILDIRCIN AVI (http://www.youtube.com/watch?v=GJt8iDhWndc#ws)

DOST KANAT KIRMA FERMA VE APORT (OKTAY AYÇAKKMAK)

dost bıldırcın ferma (http://www.youtube.com/watch?v=1o2rT2-VC6M#ws)

JAKİ (BÜLENT UZUN)

Jaki ferma eğitminde (http://www.youtube.com/watch?v=UQH4ziHGpaA#)

ibrahim uysal
20.Mart.2014, 11:59
Bu biraz zevk meselesi gibi... ;) "Kimisi kızını sever,kimisi anasını"... 8)

Emre AVCI
20.Mart.2014, 12:03
burhan abi tabiki ingiliz bunu beşikteki çocuğa sorsan söyler fazla bu tip ingiliz fermalarını paylaşmıyalımda almancılar kalp kırızi filan geçirmesinler nede olamasa alışkın değildirler bu görüntülere :D :D

Burhan KESKİN
20.Mart.2014, 12:21
Bu biraz zevk meselesi gibi... ;) "Kimisi kızını sever,kimisi anasını"... 8)

Ya halil kant kırma bıldırcına ferma veriyor ve yaklıyor her köpeğe bunu at yapar zaten zevki nerde bu işin kardeşim al işte video video var diye bağıran adamın çektiği video bu hayyyyyyyyyyyyyyt :D :D :D :D

Burhan KESKİN
20.Mart.2014, 12:23
burhan abi tabiki ingiliz bunu beşikteki çocuğa sorsan söyler fazla bu tip ingiliz fermalarını paylaşmıyalımda almancılar kalp kırızi filan geçirmesinler nede olamasa alışkın değildirler bu görüntülere :D :D

Ya Emre at at deyip dediği video bu işte başka yok zaten olan eden bu :D :D :D :D :D

gsahiner
20.Mart.2014, 12:47
bülent abinin jaki yi tek geçerim. Burhan abinin milly estetik kraliçesi. ortadaki video ne öyle yaw :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
20.Mart.2014, 12:55
Olay budur arkadaş öyle kanat kırığı kuşun kıçına burnunu sokmayacak şekilli stilli ferma verecek ama gelde anlat Allah'ın Adana!lısına :D :D
Başlar birazdan benimki suya giriyor diye sen git banyo et o suda köpek dediğin hızlı, sert arar. Stilli ferma verir gerisi hikaye paşammm :D :D

Bülentin köpeğinin kokusunu beğendim ama cinsini çıkartamadım :D :D Ha birde milly ferma verirken ortada gezinen bi it var napıyor o orda :D :D

Oktay AKÇAKMAK
20.Mart.2014, 13:20
ULAN GALLEŞ BURHAN ASIL VİDEOYU ATSANA BUNU ATIYON....OLUM BİZ BÖYLE KLAVYE BAŞI HİLELERDEN ANLAMAYIZ...MASA BAŞINDA YENMEK İNGİLİZLERİN İŞİDİR...KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR İŞTE

Burhan KESKİN
20.Mart.2014, 13:28
ULAN GALLEŞ BURHAN ASIL VİDEOYU ATSANA BUNU ATIYON....OLUM BİZ BÖYLE KLAVYE BAŞI HİLELERDEN ANLAMAYIZ...MASA BAŞINDA YENMEK İNGİLİZLERİN İŞİDİR...KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR İŞTE

Yaw usta pes doğrusu Bülen'tin yutubesinde videolar var dedin bende Bülent'i aradım oda bana bu videoları göndermiş istersen sor Bülent'e bumu dostun ferması ??? başka videosu yok dedi bülent sende varsa gönder atayım yaw kabul et artık karada mars olduğunu kurtul işte :D :D :D :D :D :D

ibrahim ozel
20.Mart.2014, 20:44
İnat işte gavur köylü nolacak karada seni yeriz yerizzzz muhahaaha :D