PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ANTALYA'NIN ÖZEL VE ÖRNEK AVLAK ( PARALI AVLAK ) İHTİYACI VARMI ?

Alpaslan ARANMAZ
01.Nisan.2014, 20:21
Öncelikle Antalyalı avcı arkadaşlara sonrada tüm avcı dostlara soruyorum. Antalya'da Örnek avlak kurmayı çok ciddi olarak düşünüyorum Uzun zamandan bu yana ailemin Antalya'da olmasına rağmen işim nedeni ile Antalya da yaşamıyorum ancak bu yaz ayında Antalya ya dönerek yerleşmeyi düşünüyorum. Sizce Örnek avlak ihtiyacı var mı iş yapar mı ?

Türkiye genelinde doğu illeri hariç tutuyorum çünkü bu bölgemizde bulunan illerden pek av sıkıntısı yok batı illerimizde örnek ve özel avlak ihtiyacı var ne düşünüyorsunuz ?

ibrahim uysal
02.Nisan.2014, 04:44
Alanya'da yaşıyorum ve bizim av sıkıntımız yok ama avın kapalı olduğu zamanlarda Alanya'dan gelenler olacaktır...Hayırlısı olsun şimdiden....

Yıldıray İNCE
02.Nisan.2014, 09:01
Antalyalılara ve cevre illere hayırlı olsun.........

ibrahim ozel
02.Nisan.2014, 10:38
O bölgede tutacağına inanıyorum

ismail aksu
02.Nisan.2014, 13:13
h.ibrahim abi daha doğrusunu bilir o bölgede aktif avcı

mehmet.
02.Nisan.2014, 15:36
Isparta ve Uşak'a o kadar arkadaşlar gittiğine göre avın olmadığı zamanlarda mutlaka bölge avcıları hatta güzel bir ortam olursa Türkiyemiz'in heryerinden avcıları çekebileği kesin ..Hayırlısı olsun :)

Alpaslan ARANMAZ
03.Nisan.2014, 19:53
Araştırmaya devam ediyorum düşündüğüm mera çok güzel Doğa Koruma ve Milli Genel Müdürlüğünden yetkililerle görüştüm ayrıca Antalya Doğa Koruma ve Milli Genel Müdürlüğü yetkilileride olaya sıcak bakıyorlar şimdilik her şey olumlu hayırlısı olsun.

Osman KARATEPE
04.Nisan.2014, 06:08
Allah utandırmasın diyelim şimdiden.İnşallah isteklerinize kavuşur , öncelikle bölge avcılarına ve yurdun tüm avcılarına hitap edecek bir tesis kurarsınız...

06.Nisan.2014, 06:27
Sevgili kardeşim, özel avlağa giden biri olarak şunları söylemek isterim. Uşak'taki Orhan ve Ali Abilerimiz de başlangıçta senin gibi şüphedeydiler ama yılmadan giriştiler başardılar. O avlakta yılda 6000 keklik ve sülün vuruluyor ve mart sonu bitiyor. Gittiğimde İstanbul'dan, İzmir'den, Bursa'dan gelenler yakın mesafe olarak nitelendirilebilir. Ama Mersin'den, Konya'dan, Fethiye'den, avcıların geldiğine bizzat şahit oldum. Özellikle günümüzde köpek yetiştirmenin güçlüğü de düşünülecek olursa özel avlaklar aslında her ilin bir ihtiyacı. Bir de yaşlı artık gençler kadar yürüyemeyen avcılarımız da var. Avlaklar özellikle onlar için biçilmiş kaftan. Mesela ben avlağa gitmek için Denizli Acıpayam'dan 230 km yol tepiyorum. Keşke olsa neden burnumun dibindeki Antalya'ya gitmeyeyim? Bir de sizin şansınız, oralara yabancı turistin de gelmesi.Bu iş Isparta'da oluyor, Uşak'ta oluyor da güzel bir saha bulabilirseniz, neden Antalya'da olmasın? Uçaklarınızın çok işlek olması açısından sizin imkanınız diğer illere göre daha fazla bana göre...