Orijinalini görmek için tıklayınız : OKTAY KOMUTANIN GİZLİ AŞKI..........
Yıldıray İNCE
12.Nisan.2014, 10:10
Arkadaşlar aldığım bir bilğiye göre Oktay komutan gizliden Pointer besliyormuş şimdiye kadar Pointere muhalif olmuştu ben bu işten bir şey anlamadım Oktay komutan bu bilğiyi açıkladığım için kızacak ama saklı kalmaması lazım bütün Pointercilere Duyrulur........... :D :D :D
ibrahim uysal
12.Nisan.2014, 10:22
Yalan...Koskoca bir YALAN............. :-X
Yıldıray İNCE
12.Nisan.2014, 10:24
Yalan...Koskoca bir YALAN............. :-X
Ustam yalan deyil bilğiyi emin yerden aldım........... ;)
Burhan KESKİN
12.Nisan.2014, 10:33
Usta ben sana katılıyorum Almandan Kardada istediğini alamayan Oktay bçv Asia adlı bir dişi poınter besliyor Milly'e rakip olarak süpriz yapacakmış haber doğrudur arkadaşlar..Yakında resmini paylaşacam 8)
ibrahim ozel
12.Nisan.2014, 11:22
Bilgiyi ben vermedim ama köpeği ben teslim ettim bendeki ares ile anneden kardeş a seceredir :D :D
gsahiner
12.Nisan.2014, 11:41
vay vay vay daha neler çıkacak acaba :)
Yıldıray İNCE
12.Nisan.2014, 11:42
vay vay vay daha neler çıkacak acaba :)
Aynen Gültekin daha neler çıkacak bakalım.......... :)
ibrahim ozel
12.Nisan.2014, 13:04
Şimdi okusun o köpeği bana geri verir emin ol yıldıray abi bilmeden sen ne yaptın öyle ya :D
Yıldıray İNCE
12.Nisan.2014, 14:02
Şimdi okusun o köpeği bana geri verir emin ol yıldıray abi bilmeden sen ne yaptın öyle ya :D
Vay İbo sendede neler varmış şimdiye kadar saklamışsın........... ;)
gsahiner
12.Nisan.2014, 14:52
Vermez komutanım vermez aşıladık ona bu sevdayı :)
ibrahim ozel
12.Nisan.2014, 18:04
Telefon etti gel al itini diyor :D :D
ismail aksu
12.Nisan.2014, 18:28
Bilgiyi ben vermedim ama köpeği ben teslim ettim bendeki ares ile anneden kardeş a seceredir :D :D
hahahahaha ilahi abi
Abi o Almandan vazgeçmez siz hayal görüyorsunuz adamın damarı kalın...başka birinin köpeğidir o....
Oktay AKÇAKMAK
13.Nisan.2014, 04:41
kedidir o kediiiiiiii.......hatta nünüktür
Oktay AKÇAKMAK
13.Nisan.2014, 04:42
bu konudaki cvp hakkımı saklı tutuyorum....bakalım neler olacak
Yıldıray İNCE
13.Nisan.2014, 07:07
bu konudaki cvp hakkımı saklı tutuyorum....bakalım neler olacak
Komutanım cevabını sabırsızlıkla bekliyoruz........... :)
Mesut BÜLBÜL
13.Nisan.2014, 07:34
sen saklı tutda yine oktay kardeş sen yaparsın cünki cevre geniş olunca olur böyle şeyler beslediğinede değermi değer derim sana yakışır hayırlı olsun kardeşim selamlar
yıldıray sana katılıyorrum cevabım OKEY DİR
Oktay AKÇAKMAK
13.Nisan.2014, 19:29
başcavuşşşş...................anladın sen onuuuu
ibrahim ozel
14.Nisan.2014, 08:15
Delikanlı olalım komutan beni neden telefonda kahkahaya boğdun ne dedin neyi itiraf ettin bunları kamuoyuna açıkla yoksa ben açıklarım :D :D :D :D
Oktay abi nedir şu isin asli be abi...
Bak bizi boşuna Almana bulastirma bir inat uğruna...varsa aslı soyle bizde bilelim...
Oktay AKÇAKMAK
14.Nisan.2014, 11:05
kedidir ooooooooo
Emre AVCI
14.Nisan.2014, 19:04
ben onun pointere olan aşkını aylar önce keşfettimde inkar ediyor yok kardeşime aldım yok arkadaşıma aldım diyo geçiştiriyor şimdide kuzenime aldım der geçiştirir ama sağlam bi avın arka planında hep pointer gözüküyor ne hikmetse :) :D :D :D
Emre AVCI
14.Nisan.2014, 19:05
mırnav
Emre AVCI
14.Nisan.2014, 19:47
bakalım bu sefer kimin diyicek sarıkafaya kimsede kalmadı üstüne atıcak ama
Burhan KESKİN
14.Nisan.2014, 20:07
Siz hiç merak etmeyin ben ona poınteri sevdirecem poınter onun vazgeçilmesi olacak hele şu ASİA ile ava başlasın sezonda herkes görecek nasıl poınterci olduğunu öyle at getir tut getir köpekleriyle olmuyor bu işler avda heyecan yaşayacaksın heyecan bçv okadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
14.Nisan.2014, 20:22
benim deyil dedem 85 yaşında ava başlayacakmış ona aldımm...............yersenizzzzz bu
Burhan KESKİN
14.Nisan.2014, 20:52
benim deyil dedem 85 yaşında ava başlayacakmış ona aldımm...............yersenizzzzz bu
Hahahahahahahhaha ASiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia anlat anlat heyacanlı oluyor bçv :D :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
14.Nisan.2014, 21:02
Ya bana söylediklerini buraya yaz yada ben yazacam kamuoyuna sunacam bak son ihtar sana . Hatta şöyle başla ben hayatımda bi sendeki pointerle av yaparken zevk aldım birdeeeeee ve daha neler neler şöyle bitiyordu bundan sonra çaktırmadannnnn bu pointerleeeee vsvsvs bak açıklarımmmm :D :D :D :D
Burhan KESKİN
14.Nisan.2014, 21:11
Ya bana söylediklerini buraya yaz yada ben yazacam kamuoyuna sunacam bak son ihtar sana . Hatta şöyle başla ben hayatımda bi sendeki pointerle av yaparken zevk aldım birdeeeeee ve daha neler neler şöyle bitiyordu bundan sonra çaktırmadannnnn bu pointerleeeee vsvsvs bak açıklarımmmm :D :D :D :D
La olim inatçı bu adam inatçı banada telefonda bir çok şey söyledi ama karizma gitmesin diye sallıyo işte birde elindeki poınteri övmeleri için bana telefon ettiriyor başkalarına hahahahhyyyyyyyyyyyt bçv karizma gitti bi kere :D :D :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
15.Nisan.2014, 04:58
üzerıme atılı suclamaları kabul etmiyorum olaylauzaktan yakından ilgimyoktur...ben o sırada köyde koyun gezdiriyordum...kimgörmüş kimduymuş delil varmı pointer besledigi ispat edilene kadar her avcı almancıdır..susma hakkımı kullanıyorum söyledigim her söz ilerde aleyhime delil olabilir...aslan gibi camura yatarım debelenirim ha ha hayyyyyy.......demiycem ula demiycem işte
ibrahim ozel
15.Nisan.2014, 08:30
üzerıme atılı suclamaları kabul etmiyorum olaylauzaktan yakından ilgimyoktur...ben o sırada köyde koyun gezdiriyordum...kimgörmüş kimduymuş delil varmı pointer besledigi ispat edilene kadar her avcı almancıdır..susma hakkımı kullanıyorum söyledigim her söz ilerde aleyhime delil olabilir...aslan gibi camura yatarım debelenirim ha ha hayyyyyy.......demiycem ula demiycem işte
İşte itiraf budur başka bişi söeleme deme la deme zaten dedin :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
15.Nisan.2014, 14:31
Komutanım ne diyorsa doğru diyordur.......... :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
15.Nisan.2014, 21:45
bakalım zaman ne gosterecek ....ama hala inadım inat pointer iti nin av yapacagına hic inanasım gelmiyor...ama şuda bir gercek ki türkiyenin ve dunyanın en ii kanlarından biri benim dedemin ava başlaması sebebiyle bizde olabilir..yerseniz...........................demiy cem uleyyyynnnn
Burhan KESKİN
16.Nisan.2014, 05:57
bakalım zaman ne gosterecek ....ama hala inadım inat pointer iti nin av yapacagına hic inanasım gelmiyor...ama şuda bir gercek ki türkiyenin ve dunyanın en ii kanlarından biri benim dedemin ava başlaması sebebiyle bizde olabilir..yerseniz...........................demiy cem uleyyyynnnn
ne dedesi ya kıvırma işte sen morukladın artık Sonunda itiraf etti işte duyan duymayana hahahahahayyyyyyyyyyt :D :D :D :D
gsahiner
16.Nisan.2014, 06:48
komutanıda kattık kendimize sonunda :D :D :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
16.Nisan.2014, 10:39
Oktay abinin karadenizli çırağının sesi çıkmıyor neden acaba :D :D
Oktay AKÇAKMAK
16.Nisan.2014, 20:18
BAKALIM HELE DEDEM NEZAMAN ONAY VERİRSE BOMBA OZAMAN PATLAR....ŞİMDİLİK NO COMMENT
ibrahim ozel
17.Nisan.2014, 08:31
Az önce telefonla görüştük bana senin köpeğinde dahil sarıkafa pointerimle hepinize boluda rest çekiyorum olmadı özel avlakta rest çekiyorum dedi :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
17.Nisan.2014, 14:11
KİM DEMİŞ KİMDE POİNTER VARMIŞ TAMAMİYLE İFTİRA....ÖLÜMÜNE ALMAN OKADARRRR
Burhan KESKİN
17.Nisan.2014, 14:12
KİM DEMİŞ KİMDE POİNTER VARMIŞ TAMAMİYLE İFTİRA....ÖLÜMÜNE ALMAN OKADARRRR
Yuhhhhhhhhhhh yalana bak ama seninle beraber o poınterin resmi buraya atılacak yakında bakalım kıvıracak tarafın olacakmı 8)
Oktay AKÇAKMAK
17.Nisan.2014, 14:13
SUÇLULUĞU İSPATLANANA KADAR HERKES MASUMDUR.....İŞİNİZE GELİRSE .........DEMİYCEM ULA DEMİYCEM....
ŞENER ŞENİN MEŞHUR REPLİĞİ VARDI HANİ KEMAL SUNAL HAVUZA İŞERKEN DİYORDU YA...KOVMİYRİM ULA KOVMİYRİM..
ALIN BENDENDE OKADAR DEMİYRİM ULE DEMİYRİM İŞTE BENDE POİNTER OLDUGUNU
Burhan KESKİN
17.Nisan.2014, 14:19
Ula sen değilmiydin dün telefonda bu köpekten Türkiye'de kimsede yok Delvento bunun kanı çok güzel kedilemeler yapıyor kuşun kanadını sakladım 30 mt çakılıp kanatı buldu kokusu mükemmel diyen yoksa ben dedenlemi konuştum ula sana daha önce demiştim seni poınterci yapacam diye oldun işte hadi artık kabul et bakem sen hayyyyyyyyyyyyt :D :D :D :D
Yıldıray İNCE
17.Nisan.2014, 16:06
Burhan Ustam sen fotoyu bir an önce at yoksa kabüllenmiyecek bu Oktay komutan bu işi............. :D
Oktay AKÇAKMAK
18.Nisan.2014, 06:59
YAHU BIRAKIN BU İŞLERİ BEN İBOYLA VE SENLE BİR AYDIR KONUŞMUYORUM NEZAMAN DEMİŞİM BEN BUNLARI DELİL VARMI HANİ İTİ GÖREN VARMI RESİM VARMI ...BENDE POİNTER OLDUĞUNU İSPATLAYAN KADAR BENDEKİ SADECE......NÜNÜKTÜR O NÜNÜK
Burhan KESKİN
18.Nisan.2014, 07:51
YAHU BIRAKIN BU İŞLERİ BEN İBOYLA VE SENLE BİR AYDIR KONUŞMUYORUM NEZAMAN DEMİŞİM BEN BUNLARI DELİL VARMI HANİ İTİ GÖREN VARMI RESİM VARMI ...BENDE POİNTER OLDUĞUNU İSPATLAYAN KADAR BENDEKİ SADECE......NÜNÜKTÜR O NÜNÜK
Komutan sen ne dersen de ama bu köpekle bu sene sen şaha kalkacaksın O bir DELVENTO kızı unutma :)
ibrahim ozel
18.Nisan.2014, 08:59
Yalancıyı :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
18.Nisan.2014, 09:09
Ben Oktay AYÇAKMAK itiraf ediyorum. Bebekliğimden beri pointer hastasıyım. Pointeri olanları çok kıskandım. Hasbel kader elime kurzhaar denen davar iti çıktı. Baktım avda yapıyor bendede b.k gibi zaman ve para var. Bu davar itiyle ün yaptım. Ancak geçen zaman pointere olan aşk ateşini hiç söndürmedi. Güzel pointeri olanları hep kıskandım fesatlandım onlara yüklendim. Bu zamana kadar davar iti ile ün yaptığımdan erkekliğede laf söyletemedim. Ben pointer hastasıyım. Mutlu oldunuz mu? Ölümüne ferma ölümüne POİNTERRRR.... (Oh be itiraf ettim 35 yıl sonra)
Burhan KESKİN
18.Nisan.2014, 09:25
İşte buuuuuuuuuuuuuu ben sana demedimmi yakarız seni diye eğer bu itirafı yapmasaydın dün bülent UZUN ile beraber köpek gezidirmeye gittiğiniz senin poınter Asia'nın seninle berber çekilmiş gizli videosunu atıyordum şimdi ama artık itiraf ettin baskılara dayanamadın Helal olsun büyük ponterci hayyyyyyyt beeee :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
18.Nisan.2014, 12:16
galleş heriflre bak sen enigmanın şifresini çözmüşler......ula ibo bunu senin agzından yazdıgın belli galleş herif davar iti senin kelamın bikere ibnelik bende ki size güvenip şifremi verdim....ulaaayynnn bu saatten sonra burhanla senle hasımız dedemin köpeğiyle yıkacam ikinizide...ha ha haytttt
ibrahim ozel
18.Nisan.2014, 12:46
galleş heriflre bak sen enigmanın şifresini çözmüşler......ula ibo bunu senin agzından yazdıgın belli galleş herif davar iti senin kelamın bikere ibnelik bende ki size güvenip şifremi verdim....ulaaayynnn bu saatten sonra burhanla senle hasımız dedemin köpeğiyle yıkacam ikinizide...ha ha haytttt
Hala çamur adam ya benimle ne alakası var :D :D :D :D
Ben yapmadım çamura yatarım debelenirim :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
19.Nisan.2014, 06:10
ben sizi dedemin pointeriyle merada debelendirecem zaten bekleyin hele siz .....başçavuş boşa konuşmaz ama kim demiş kim görmüş gardaşım yok bende öyle bişey bitane dedeme geldi o gırık itlerden aleventomudur deleventomudur nedir 1750 euroya almışlar taa italyadan bu itlere bukadar para verendede akıl yok ama neyseeeee....ispatlayın olim boş konuşmayın gırıkçılaaarrrrr
Yıldıray İNCE
19.Nisan.2014, 07:47
ben sizi dedemin pointeriyle merada debelendirecem zaten bekleyin hele siz .....başçavuş boşa konuşmaz ama kim demiş kim görmüş gardaşım yok bende öyle bişey bitane dedeme geldi o gırık itlerden aleventomudur deleventomudur nedir 1750 euroya almışlar taa italyadan bu itlere bukadar para verendede akıl yok ama neyseeeee....ispatlayın olim boş konuşmayın gırıkçılaaarrrrr
[/quote
Komutanım Dedenede böyle bir pointer yakışır zaten........... :)
Burhan KESKİN
19.Nisan.2014, 10:57
Hay senin dedenin neyseeee :D :D :D :D :D
ibrahim ozel
19.Nisan.2014, 12:34
Görecez bakalım iyi eğit onu boluda rezil olma bana sonra emin ol çingen ağzı gibi yayarım :D :D :D :D
Bir kahvede bir camide birde internette anlatırım başka yerde anlatmam merak etme :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
22.Nisan.2014, 06:26
iboooo facede senle yapılan avı buraya at gardaş
Oktay AKÇAKMAK
22.Nisan.2014, 06:27
bu arada hala bu dedemin itinin şovlarını izliyorum ula nerden bulduysa çok şanslı adam harbi güzel it haaaa
Yıldıray İNCE
22.Nisan.2014, 07:31
Deden işi biliyor Komutanım iyi köpekten Anlıyor............ :)
ibrahim ozel
22.Nisan.2014, 07:59
Tamam amirim...
Osman KARATEPE
22.Nisan.2014, 09:01
Deden işi biliyor Komutanım iyi köpekten Anlıyor............ :)
Aynen abi sonuçta Oktay abimin dedesi ;)
Oktay AKÇAKMAK
22.Nisan.2014, 10:07
uysada böyle uymasada ..yoksa ben kim gırık it beslemek kiiimmmm.....kapıya bile koymam ....demiycem ule demiycem
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.