Orijinalini görmek için tıklayınız : KÜTAHYALI OLDUK GALİİ
2014 YILI Şubat ayı itibariyle Kütahya Dumlupınar Üniversitesine Eğitim fakültesine geçmiş bulunmaktayım. Bundan sonra daha çok görüşmek umuduyla sevgiler saygılar.
ibrahim uysal
30.Nisan.2014, 10:36
Hayırlı olsun kardeşim....
alanyaliharun
30.Nisan.2014, 10:42
Hayırlı Uğurlu Olsun. . . Allah, Gönlünüze Göre Versin. . .
ibrahim ozel
30.Nisan.2014, 11:38
Ulaş özlettin kendini hayırlı olsun kardeşim...
İBRAHİM AKKAYA
30.Nisan.2014, 13:17
Hocam Hayırlı olsun Ama Polatlıdaki Avları ararsın :) :) :) :)
Başarılar Dilerim.
imported_avkolik
30.Nisan.2014, 15:29
Hocam hoş geldiniz, sefalar getirdiniz...Nasip olursa görüşürüz inşallah..Size yüz kilometre uzaktayım Emet'te :) Burhan abim var hemen yanında gümüşte. Kendinin özletme abim.Selamlar
Yıldıray İNCE
30.Nisan.2014, 16:18
samet bereket
01.Mayıs.2014, 12:34
Hayırlı uğurlu olsun yeni görevinizde başarılar dilerim..
Burhan KESKİN
02.Mayıs.2014, 16:03
hayırlı olsun Ulaş bey bende Kütahya'dayım Eti gümüş aş. de çalışıyorum tanışalım mutlaka
ibrahim ozel
04.Mayıs.2014, 08:52
Ulaş paşam ile Tavşanlıda tanıştık sonunda inşallah bol bol görüşeceğiz...
Hayırlı olsun kardeşim....
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Ulaş özlettin kendini hayırlı olsun kardeşim...
Allah razı olsun. Ben de yüzyüze tanıştığıma memnun oldum. Geçerken alo demeniz yeterli. Tüfeği köpeği kaptığım gibi ekibe dahil olurum. Kabul ederseniz. :)
hayırlı olsun Ulaş bey bende Kütahya'dayım Eti gümüş aş. de çalışıyorum tanışalım mutlaka
İnşallah kısa zamanda karşılaşırız. Yolunuz düşerse her zaman beklerim.
Hocam hoş geldiniz, sefalar getirdiniz...Nasip olursa görüşürüz inşallah..Size yüz kilometre uzaktayım Emet'te :) Burhan abim var hemen yanında gümüşte. Kendinin özletme abim.Selamlar
Bundan sonra sık sık uğrarım. Emet'e de yolumuz düşer inşallah.
ibrahim ozel
06.Mayıs.2014, 08:06
Allah razı olsun. Ben de yüzyüze tanıştığıma memnun oldum. Geçerken alo demeniz yeterli. Tüfeği köpeği kaptığım gibi ekibe dahil olurum. Kabul ederseniz. :)
Paza günü gelirsen eskişehir yarışmasına katılacağım ulaşım haberin olsun...
Paza günü gelirsen eskişehir yarışmasına katılacağım ulaşım haberin olsun...
Haber ederim abi. Şimdilik söz vermeyeyim. :) Benim Şilayı da mı soksak yarışa. Nasılsa KIF lı oldu galiiii :) Mükemmel dereceyle geçti.
ibrahim ozel
06.Mayıs.2014, 18:20
Haber ederim abi. Şimdilik söz vermeyeyim. :) Benim Şilayı da mı soksak yarışa. Nasılsa KIF lı oldu galiiii :) Mükemmel dereceyle geçti.
Tebrik ederim paşam bende çok beğendim o dişiyi hatta derecelendirmeyi yapan hakem gece yemekde bana senin dişinden bahsetti çok beğenmiş bakarsın dünür oluruz :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.