Orijinalini görmek için tıklayınız : dertliyim dostlar (V Altındağ)
veyselll
17.Mayıs.2014, 16:07
Önceki gün işten geldim. Hanım senin köpek hasta dedi. Bi indim ki yanına ayakta duramıyor. Hemen 15 Km lik yolu traktörle giderek veterinere götürdüm. Bişeyler söyledi ama anlamadım. İğne ve serum yaptı. Tekrar yola cıktık. Ama köpeğin durumu kötüye gidiyordu. Çil ustayı aradım. Bi iğne ismi söyledi. Abi köpeğin sorunu ne dedim. ZEHİRLENMİŞ dedi. Kan beynime sıçradı. Hemen iğneyi alıp vurdum. Yogurt içirdim. Ama durumu hala köttüye gidiyordu. Sabah biraz daha kötüleşmişdi. Akşama kadar basıbda bekleyip, ağzına su sıktım şırınga ile. Ama umut yok gibi. Etmediğim beddua kalmadı. Ne istediniz lan köpekten
Neyse dostlar durum bu şu an köpeğin yanından cepten yazıyorum. Umut yok ama insan bekliyor işte. Bari son vazifemi yapıp ağzına su vereyim...
ibrahim uysal
17.Mayıs.2014, 16:22
İnşallah toparlar kardeşim...İnan tüylerim diken diken oldu sinirden...Telden de detaylı görüştük ama yine de geçmiş olsun...Hakkında hayırlısını versin Rabbim...:(
İBRAHİM AKKAYA
17.Mayıs.2014, 17:49
Veysel Geçmiş olsun Kardeşim
ibrahim ozel
17.Mayıs.2014, 20:41
Abim sen susuz bırakmamaya gayret et dediğimi yap şurubu unutma o can verir hayvana bunları yap sen en azından denedim dersin ama köpek susuz kalmaz vitamin alırsa inan vücudu dayanır
samet bereket
18.Mayıs.2014, 10:20
Veysel geçmiş olsun kardeşim hangi şerefsiz ne ister köpekten hiç anlamam inşallah kefeni yırtar allah vere'de sen kimin yaptığını öğrenmeyesin ben yapanın halini düşünmek istemiyorum...
veyselll
18.Mayıs.2014, 12:34
Köpeğim max , bugun saat 10.25 de öldü. Normalde zehirlenen bi köpeğe göre uzun süre direndi. Dün akşam hem tedavisini yaptım hemde ölsün de acı bari cekmesin diye dua ettim. Evde eşim, annem, babam, oğlum olmak üzere herkes ağlıyor. Bunu yapana birşey demiyorum. Allaha havale ettim. İnşallah bu hayatta kim olduğunu bulmam. Bisküvi kutusunda binbir zahmetle getirdiğim, kendim parasızlıktan tütün sarma içerken, mama alıp yedirdiğim köpeğimi şunanda gömmeye gidiyorum. Fazla yazamayacağım
ibrahim ozel
18.Mayıs.2014, 13:54
kardeşim onu yapanların cezasını Allah'u Teala verecektir. Üzüldüm yapabileceğim bişi varsa söyle.
Yıldıray İNCE
18.Mayıs.2014, 14:24
Veysel kardeşim onu yapanların cezasını Allah'u Teala verecektir. Üzüldüm....... :(
Burhan KESKİN
18.Mayıs.2014, 17:58
Geçmiş olsun Onu yapanlarıda Allah cezalarını tez zamanda verir inşallah
veyselll
21.Mayıs.2014, 14:14
Tüm yorum yapan ve telefonla arayanlara teşekkür ederim. Köpeğimi yelve kümeslerimden birindeki bi açıklık alana gömdüm. Ruhu orda avlansın artık. Zehirleyen şahsı hala bumamadım inşallah da bulamam. Bu sezon usta köpeğim judi nin yanında ava girecekti. Artık judi yanlız avlanacak. Hayırlısı olsun demekten baska birsey gelmez elimden...
Geçmiş olsun veysel gerçekten üzüldüm. Şerefsizlik diz boyu..canin sağolsun...illaki bir kopek daha bakarsin ama verilen emeklere yazik iste...
ismail aksu
21.Mayıs.2014, 16:01
geçmişolsun aynı durumu bende yaşadım anlıyorum seni kardeşim inan çok üzüldüm
Ya önce Osman'ınki sonra da seninki Veysel. Nazar mı değdi bunlara ne anlamadım. Dün akşam haberim oldu. Allah sana ve çocuklarına sağlık versin. Seni her türlü belalardan uzak eylesin. Çok üzüldüm hayvanın ölmesine. Ama yine de çok üzme kendini. Osman'a da söylediğim gibi fotokopileri bizde ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.