Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaç Numaraya atarsınız?
Burhan KESKİN
19.Mayıs.2014, 21:21
Hadi bakalım tavşancılar indirin şunu kaç numara? :)
http://i58.tinypic.com/2v1t09i.jpg
ibrahim ozel
20.Mayıs.2014, 06:45
En sonunda kendine sıktıracan ilk bıldırcın avında çift tetik. Atın la 1 numaraya insin artık koşmakdan yoruldu tavşan muhahahaha muhahahahaha :D :D
Yıldıray İNCE
20.Mayıs.2014, 06:55
Bende sana katılıyorum İbo........... :D
ibrahim uysal
20.Mayıs.2014, 07:08
Uçara tavşanı vurduracaksın illaki bize usta.... 8)
önleme yapmamız lazım 1 numara usta ;)
samet bereket
20.Mayıs.2014, 14:34
Burhan abi tavşan uçuyor zaten baksana 1 numaraya 3 no saçma atarım yatarım...
Oktay AKÇAKMAK
21.Mayıs.2014, 07:59
6 NUMARA YETERDE ARTAR BİLE GARDAŞ BU HAYVAN KALKTIGINDA BÜYÜK İHTİMALLE KEKLİK AVINDASINIZDIR VE FİŞEKLİKTE 6 NUMARA SAÇMA VARDIR KİMSE TAVŞANA 1 2 3 SIKMAZ ACEMİ İŞİDİR OOOO...ONUN İÇİN MANTIKLI OLAN ELİNİZDE OLAN 6 NUMARA 32 GR FİŞEKTİR.
ULA BENDE KONUŞUYOM BEEEEEEE........HA HA HAYYYYYYYYYYYYYYYYY
ibrahim ozel
21.Mayıs.2014, 08:09
6 NUMARA YETERDE ARTAR BİLE GARDAŞ BU HAYVAN KALKTIGINDA BÜYÜK İHTİMALLE KEKLİK AVINDASINIZDIR VE FİŞEKLİKTE 6 NUMARA SAÇMA VARDIR KİMSE TAVŞANA 1 2 3 SIKMAZ ACEMİ İŞİDİR OOOO...ONUN İÇİN MANTIKLI OLAN ELİNİZDE OLAN 6 NUMARA 32 GR FİŞEKTİR.
ULA BENDE KONUŞUYOM BEEEEEEE........HA HA HAYYYYYYYYYYYYYYYYY
Allah'ın Adanalısı kaç numara saçma atarsın demiyolar o rakamlarda saçma numarası değil nişan alacağın yer :D :D :D :D
Oktay AKÇAKMAK
21.Mayıs.2014, 11:08
VALLAHAMI LA İBO VAY ...GOCADIK LA DEMEK Lafı neremizden anlıyorsak
İBRAHİM AKKAYA
21.Mayıs.2014, 13:31
VALLAHAMI LA İBO VAY ...GOCADIK LA DEMEK Lafı neremizden anlıyorsak
Ah Komutan Kurt Kocadımı Maskara olurmuş öyle olduk. :D :D :D :D :D
veyselll
21.Mayıs.2014, 14:19
Önleme yaparak pek ava atıs yapmam. Genelde süpürme tekniği kullandığım için 2 diyorum.
feridun berin
21.Mayıs.2014, 20:52
Bende atacaktım 1-2-3 derken Çetin 4'ü görmüş kurban olayım onun keskin gözüne ben ihtiyarlamışım 4 göremedim valla en iyisi tavşanı gördüğüm gibi numara falan bakmadan duble yapayım ya nasip düşerse düşer düşmezse canım sağolsun. :)
ibrahim ozel
21.Mayıs.2014, 21:21
Ah Komutan Kurt Kocadımı Maskara olurmuş öyle olduk. :D :D :D :D :D
Ha şöyle gocadığınız farkına varın siz bu saatten sonra kovayıda sökemezsiniz muhahaha :D :D :D :D
ibrahim ozel
21.Mayıs.2014, 21:22
Önleme yaparak pek ava atıs yapmam. Genelde süpürme tekniği kullandığım için 2 diyorum.
Sen ondan ya yaralı gönderiyon ya vuramıyon şimdi belli oldu :D :D :D :D
Bende atacaktım 1-2-3 derken Çetin 4'ü görmüş kurban olayım onun keskin gözüne ben ihtiyarlamışım 4 göremedim valla en iyisi tavşanı gördüğüm gibi numara falan bakmadan duble yapayım ya nasip düşerse düşer düşmezse canım sağolsun. :)
Abi bu kadar avcınin içinde atik olmak gerek...4 dediğim yer daha burhan abinin tavsani göremediği yer...yani o tavsan ölü abi sen merak etme.. Ama sende az değilsindir av konusunda hic yaslandim falan deme nice gençlere taş cikartirsin...
Önleme yaparak pek ava atıs yapmam. Genelde süpürme tekniği kullsözünü....m için 2 diyorum.
Veyselcim bencede süpürme tekniği pek iyi bir teknik degil...en güzel sonucu önleme ile alirsin en azindan avda AC kalmazsin...dinle sen abilerinin sözünü...
Oktay AKÇAKMAK
22.Mayıs.2014, 07:21
KEDİDİR O KEDİİİİ
Burhan KESKİN
22.Mayıs.2014, 08:16
KEDİDİR O KEDİİİİ
Piiiiiiiiiiiiiiissssssssssssst :D :D :D :D
feridun berin
26.Mayıs.2014, 09:27
Ustalar kurban olayım o gözlere göz değil lazer maşallah ustanın biri 1-2-3 ten sonra 4 görür :) diğer usta kediyi görür :) diğer usta pissstttt der kediyi kovalar :) anladım artık ben göremiyorum bu yıl ki vergiyide yatırmış bulundum puluda alayım ama bu son sene olur herhalde :) :) :) kabul etmek alzım göremiyorum...
tayfun
27.Mayıs.2014, 13:40
valla abi gecen sene remington 5 nosu ile iki tavşan hakladım vazgecizmez bi fişek. 4 veya 5 numara remington
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.