PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SEZONA SAYILI GÜNLER KALA BAŞIMIZA GELENE BAKIN.(S.BEREKET)

samet bereket
16.Haziran.2014, 06:58
Dün 4.4 lük av yapan usta köpeğim sera kamyonun altında ezilerek feci şekilde can verdi evde köpeği istemeyen annem dahil herkez ağladı ama yapacak bişey yok bulabilirsem sezonda idare edicek bir köpek bulucaz yada bu sene köpeksiz geçecek..

gsahiner
16.Haziran.2014, 07:08
kardeşim geçmiş olsun umarım gönlüne göre bir köpek daha bulursun çok üzüldüm

ibrahim uysal
16.Haziran.2014, 07:09
Çok üzücü bir durum...O kadar emek ver,hazırla ama nasip kardeşim... :( İnşallah gönlüne göre bulursun...

samet bereket
16.Haziran.2014, 07:12
Sağol gültekin köpek çok piyasada ama giden aileden biri işte naparsın...

samet bereket
16.Haziran.2014, 07:15
Çok üzücü bir durum...O kadar emek ver,hazırla ama nasip kardeşim... :( İnşallah gönlüne göre bulursun...
Sağol ibrahim abi neyapalım ömrü okadarmış ama gerçekten çok üzücü bir durum allah kimseye göstermesin...

ibrahim ozel
16.Haziran.2014, 07:46
Üzüldüm paşam diyecek bişi bulamıyorum ama diyeceğimi yanlış anlama. Bak bende çiftlik var çiftlikde bile köpekler zincirdeler. Av köpeği çok hareketli köpeklerdir. Uygun yerler harici saldığımızda ne yazıkki böyle kötü durumlarla karşılaşıyoruz. İnşallah gönlüne göre köpek bulursun.

samet bereket
16.Haziran.2014, 07:49
Üzüldüm paşam diyecek bişi bulamıyorum ama diyeceğimi yanlış anlama. Bak bende çiftlik var çiftlikde bile köpekler zincirdeler. Av köpeği çok hareketli köpeklerdir. Uygun yerler harici saldığımızda ne yazıkki böyle kötü durumlarla karşılaşıyoruz. İnşallah gönlüne göre köpek bulursun.
Sağol komutanım ben zaten köpeği salık bırakmam arkadaşın arabasında duruyordu bağlı vaziyette zinciri koparmış oda olta almak için panelvanın bagaj kapağını açtığı gibi atlamış dışarı köpek atladığı gibi yola sonrası malüm...

mehmet.
16.Haziran.2014, 07:52
Çok üzüldüm kardeşim..İnşallah sezona güzünü güldürecek bir partner bulursun :(

ibrahim ozel
16.Haziran.2014, 07:58
Hayırlısı paşam Allah gönlüne göre versin...

samet bereket
16.Haziran.2014, 07:59
Çok üzüldüm kardeşim..İnşallah sezona güzünü güldürecek bir partner bulursun :(
Sağol veysel abim inşallah abi teşekkür ederim...

samet bereket
16.Haziran.2014, 08:00
Hayırlısı paşam Allah gönlüne göre versin...
Sağol komutanım hayırlısı inşallah..

Yıldıray İNCE
16.Haziran.2014, 11:51

Burhan KESKİN
16.Haziran.2014, 11:53
Geçmiş olsun kardeşim Allah gönlüne göre olanı nasip eder inşallah

samet bereket
16.Haziran.2014, 12:18
Sağol yıldıray abi inşallah kısmet...

samet bereket
16.Haziran.2014, 12:21
Geçmiş olsun kardeşim Allah gönlüne göre olanı nasip eder inşallah
Sağol burhan abi inşallah hayırlısı...

İBRAHİM AKKAYA
16.Haziran.2014, 15:27
Canın sağolsun Samet Mala Gelmiş Daha iyisini Bulursun Sana Ailene Zeval Vermesin .
Allah C.C .
Geçmiş olsun

samet bereket
16.Haziran.2014, 16:25
Canın sağolsun Samet Mala Gelmiş Daha iyisini Bulursun Sana Ailene Zeval Vermesin .
Allah C.C .
Geçmiş olsun
Sağol dayı allah razı olsun amin..

ersin kasap
24.Haziran.2014, 19:41
sametin en az senin kadar bende üzüldüm kardeşim sera benim elime doğmuştu dicek bişey bulamıyorum abim büyük köpeğim yok ama istersen hemen bir enik göndere bilirim biliyorum gidenin yerini şimdi hiç birşey tutmaz ama en azından acını biraz dindirir kardeşim selamlar

samet bereket
25.Haziran.2014, 10:04
sametin en az senin kadar bende üzüldüm kardeşim sera benim elime doğmuştu dicek bişey bulamıyorum abim büyük köpeğim yok ama istersen hemen bir enik göndere bilirim biliyorum gidenin yerini şimdi hiç birşey tutmaz ama en azından acını biraz dindirir kardeşim selamlar

Sağol ersin abim allah razı olsun inan aklıma geldikçe hala üzülüyorum ama yapacak bişey yok komşum olan avcı bir abim 9 aylık bir köpek verdi şimdilik onunla oyalanıyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı selamlar saygılar abim...

veyselll
25.Haziran.2014, 15:05
Samet ne oluyo bize yav. Benim köpekle akrabaydı. Üzüldüm şimdi. Neyse sağlık olsun. İnşallah onu aratmayacak bir av partneri bulursun. Elimizden gelen birsey olursa bir alo demen yeter

samet bereket
26.Haziran.2014, 08:32
Samet ne oluyo bize yav. Benim köpekle akrabaydı. Üzüldüm şimdi. Neyse sağlık olsun. İnşallah onu aratmayacak bir av partneri bulursun. Elimizden gelen birsey olursa bir alo demen yeter
Sağol veysel allah razı olsun kardeşim bende bişey anlamadım bu işten osman abinin köpeğiyle başladı olaylar sırasıyla devam etti.Avcı bir abim bir çoban köpeği gibi bişey verdi drahthaar mış 9 aylık dişi bu sene biraz oyalanalım bakalım olmazsa ben sana muhakkak ulaşıcam zaten sen merak etme judi'ye iyi bak yeter...

veyselll
27.Haziran.2014, 16:08
Samet kardesimin ölen köpeğinin yakın akrabsı olan köpeğim judiyi ilk kızanında crkmeyi düşünüyordum. Samet kardesim de beni arayıp durumu anlattı. Sarı kafa öncrlikli olmak üzere bir enik opsiyonladım kardeşime. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu kan bizde devam edecek kardeşim

Osman KARATEPE
28.Haziran.2014, 05:56
seni en iyi anlayanlardan biri benim kardeşim ...başın sağolsun ailenin bir ferdi gibi oluyor köpeklerimiz inşallah en kısa zamanda yeni bir arkadaş bulursun kendine ama bence mutlaka enik alıp kendin yetiştir derim...

samet bereket
28.Haziran.2014, 06:07
Samet kardesimin ölen köpeğinin yakın akrabsı olan köpeğim judiyi ilk kızanında crkmeyi düşünüyordum. Samet kardesim de beni arayıp durumu anlattı. Sarı kafa öncrlikli olmak üzere bir enik opsiyonladım kardeşime. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu kan bizde devam edecek kardeşim
Sağol veysel allah razı olsun kardeşim hayırlısı olur hepimiz için inşallah böyle hırslı av kanı olan pointerler piyasada fazla yok malesef bulmuşken kaybetmemek lazım...Herzaman yardımcı oldun bana kardeşim hakkın ödenmez çok teşekkür ederim...

samet bereket
28.Haziran.2014, 06:13
seni en iyi anlayanlardan biri benim kardeşim ...başın sağolsun ailenin bir ferdi gibi oluyor köpeklerimiz inşallah en kısa zamanda yeni bir arkadaş bulursun kendine ama bence mutlaka enik alıp kendin yetiştir derim...
Sağol osman abim allah razı olsun dediğin gibi aileden biri vefat etti resmen herkes ağladı kazadan sonra yanına gittiğimde gördüğüm hali gözümün önünden gitmiyor.Enik olayını veysel kardeşimle halledicez inşallah sende gönlüne göre bir av arkadaşı bulursun inşallah...

hasip45p
30.Haziran.2014, 08:00
samet abi geçmiş olsun umarım gönlüne göre bir köpek daha bulursun çok üzüldüm

samet bereket
01.Temmuz.2014, 18:29
samet abi geçmiş olsun umarım gönlüne göre bir köpek daha bulursun çok üzüldüm

Sağol hasip yeğenim inşallah...