PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu yıl Üveyik ve Bıldırcın hakkında düşünceleriniz nedir?

Burhan KESKİN
17.Haziran.2014, 06:50
Arkadaşlar sezonun açılmasına sayılı günler kaldı meralarınızda üveyik ve bıldırcın potansiyeli nedir? Ödeyeceğimiz paralar karşısında potansiyel yeterli olacakmı? Yoksa her zamanki gibi hüsranmı yaşanacak? Görüşleriniz nedir?

Benim aldığım duyumlar ve izlenimler Kütahya ve Bilecik bölgesinde bıldırcın potansiyeli çok az Üveyik avcıyı memnun edecek kadar iyi durumda!!

http://i57.tinypic.com/69qovb.jpg

Yıldıray İNCE
17.Haziran.2014, 07:16
Bizim buralarda potansiyel nasıl olur bilmiyorum şimdiden bir kaç üveyik görülmeye başladı inşallah bereketli üveyik ve bıldırcın olur gecen sezon verimli bir av olmamıştı ördek için av yapılan tek bir yer vardı o yeride bu sezon ava kapattılar milas avcıları olarak herkes avı bırakıp belğeleri iptal ettirme düşüncesindeyiz insanı illaki zorla bohçacılığa zorluyorlar bu sezon biz Milas Avcıları olarak sıkıntı içerisindeyiz..............

Oktay AKÇAKMAK
17.Haziran.2014, 11:04
VALLA BUNU USTALARA SORMAK LAZIM BEN BU KUŞLARI HEÇ VURMADIM...BUNU BİLSE BİLSE BURHAN USTAYLA İBO USTA BİLİR...GOLUMA DOLARIM

gsahiner
17.Haziran.2014, 15:21
vallahi burhan abi hafta sonu balıktayken 3-5 üveyik gördüm su içmeye geldiler ama bıldırcın ne durumda bakmak lazım

samet bereket
17.Haziran.2014, 15:55
Üveyik durumu trakyada güzel epeyce var ama yerli bıldırcının işi zor çünkü çok aşırı yağış oldu birçok hayvanın yuvası dağılmıştır yani iyi göç olursa bişeyler olacak...

ibrahim ozel
19.Haziran.2014, 08:17
Valla ben oktay abimle avlanacağım için sorun yok :D :D
Çiftliğin önü desen 421 dönüm tek parça buğday illaki bıldırcın vardır :D :D
Üveyk desen gaziantep'de avlanacağım oktay abim davet etti orda bolmuş bu sene. :D :D

Burhan KESKİN
19.Haziran.2014, 12:55
VALLA BUNU USTALARA SORMAK LAZIM BEN BU KUŞLARI HEÇ VURMADIM...BUNU BİLSE BİLSE BURHAN USTAYLA İBO USTA BİLİR...GOLUMA DOLARIM

Ya bir günde görüş bildir yorum yap beee hep sıkma :D :D :D :D ama bu sene gelecem o Arjantine ;)

ibrahim ozel
20.Haziran.2014, 10:29
Geçerken seni alemmi abi.

Burhan KESKİN
20.Haziran.2014, 21:16
Geçerken seni alemmi abi.

istersen alma :-*

Yıldıray İNCE
21.Haziran.2014, 09:42
Size şimdiden Rastgele Ustalar....... :)

21.Haziran.2014, 11:01
Kütahya'da bıldırcın popülasyonu az bakalım sezonda belli olacak