PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU SEFERDE YIRTTIK... (İ.ÖZEL)

ibrahim ozel
27.Haziran.2014, 09:28
Bu motorsiklet kazasından iyi yırttık...Sağ kolum ve sağ ayağımda yırtıklar var. Çokda kendimde olmasamda hatırladıklarımı yazayım. 3 defa yol yapımı olduğu sağ taraftaki kayalara 1 defa beni yoldan çıkaran arabanın sağ arka tekerine kafamın sert şekilde vurduğunu hatırlıyorum. Yarım saniye erken dönsem beni yoldan atan şerefsiz kafamı parçalayıp ezip geçecekti. 2 takla atan motorumu ilk defasında nedense ellerimle bırakmadım ve beraber takla attık. Sonra ben bıraktım motorsiklet bir defa daha takla attı. Sonrasında kayalara kafa atıp dönmeye devam ettim. Aracın arka sağ tekerleğine kafam çarpınca düz devam ettim ama karşımdaki kayayı görünce şehadet getir öleceksin dedim. Kafam çok sert çarptı ama geriye yüklendi ki anladım o an kafamda kask var. O araç durdu bende durdum ve o an hareket edemedim kaçtı gitti bana bakmadı bile. Kask hayatımı kurtardı. Atalarımız ne demiş. Her insan doğduğu andan itibaren ölecek yaştadır. Bu gerçekden doğru. Demek ki neymiş. ABS sistemi olan motorsiklet kullansaydım bu kazada daha çabuk durabilir ve ölümden dönmezmişim. Motorsikletim pert oldu mahvoldu parçalandı. İyileşince hemen ABS sistemi olan motorsiklet alacağım. Sağ bacak ve sağ kolum iyileşince yine hayata devam inşallah. Kalın sağlıcakla...

samet bereket
27.Haziran.2014, 09:37
Geçmiş olsun komutanım allah korumuş vallahi yoksa bu mübarek günlerde hakkın rahmetine kavuşacaktın inşallah en kısa zamanda iyileşirsin allah şifalar versin...

mehmet.
27.Haziran.2014, 10:01
Geçmiş olsun komutanım..Allah seni ailene, evlatlarına bağışlamış..İnşallah bir daha yaşamazsın :( Şimdi gelelim kaçıp giden şerefsize >:( >:( >:( >:( Yazıklar olsun >:( >:( >:( >:(

ibrahim ozel
27.Haziran.2014, 10:07
Allah razı olsun dostlarım bakam 3-5 güne iyileşiriz gibi görünüyor.

gsahiner
27.Haziran.2014, 10:30
kimse o şerefsiz elbet cezasını allahtan bulacaktır komutanım sen gönlünü rahat tut. Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın ben motor kullanmaya karşıyım abi neden mi araçtan saymıyor kimse saygı yok bu yüzden motor kullanmayı ne kadar çok istesemde kullanmıyorum.

ibrahim uysal
27.Haziran.2014, 11:33
Verilmiş sadakan varmış kardeşim...Çok büyük geçmiş olsun...İnşallah bir daha yaşanmaz...Plakayı alaydın.... >:(

27.Haziran.2014, 12:09
Büyük geçmiş olsun.

Burak SEZER
27.Haziran.2014, 12:22
Abi nefret ediyorum şu motorsikletlerden...Dikkat edin kendinize geri dönüşü yok bu meletlerin...
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim..

Burhan KESKİN
27.Haziran.2014, 12:46
Geçmiş olsun komutan Allah beterinden saklasın acil şifalar dilerim

27.Haziran.2014, 13:47
Gecmis olsun dostum.Allah acil sifalar versin.Gelelim abs li motosikete bos ver bidaha almada kullanmada eski bi motosikletci olarak tavsiye .

Yıldıray İNCE
27.Haziran.2014, 16:44
Geçmiş olsun komutanım..Allah seni ailene, evlatlarına bağışlamış..İnşallah bir daha yaşamazsın :( Şimdi gelelim kaçıp giden şerefsize >:( >:( >:( >:( Yazıklar olsun >:( >:( >:( >:(

Osman KARATEPE
28.Haziran.2014, 05:53
Geçmiş olsun abim aman dikkat et kendine allah acil şifalar versin...

ibrahim ozel
28.Haziran.2014, 09:40
Sağolsun dostlarda ziyarete geliyorlar

http://i60.tinypic.com/zl6mm8.jpg

http://i62.tinypic.com/6e3fv8.jpg

http://i57.tinypic.com/24ypq2b.jpg

02.Temmuz.2014, 13:22
Büyük geçmiş olsun. Allah bundan sonra kazasız belasız yolculuklar nasibetsin...

ibrahim ozel
02.Temmuz.2014, 19:17
Sağolasın canım abim geçti geçti :D :D

hasip45p
05.Temmuz.2014, 07:10
Geçmiş olsun komutanım allah korumuş vallahi yoksa bu mübarek günlerde hakkın rahmetine kavuşacaktın inşallah en kısa zamanda iyileşirsin allah şifalar versin...

05.Temmuz.2014, 12:14
geçmiş olsun acil şifalar..

imported_avkolik
05.Temmuz.2014, 15:56
Kardeşim geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın inşallah...

Amaaa bak ben sana bi iyilik yapacam bu sefer yırtamicen ona göre :D