Orijinalini görmek için tıklayınız : AVKOLİK GRUP TEMSİLCİLERİ SECİLECEK
ismail talay
02.Mayıs.2008, 11:30
sevgili avkolik üyeleri değerli dostlarımız ; sitemiz gün gectikçe büyüyor. 700 lü sayıları gectik. bu büyümeye binaende , sistemsel aksaklıklara cabuk mudahale etmek için bazı önlemler ve cözümler üretmemiz gerektiği düşüncesi ile GRUP TEMSİLCİSİ adı altında arkadaşları yönetim kadromuza dahil etmek istiyoruz.
sitemizin üyelerinden bir coğu cok iyi birer avcı , bunun yanında cok iyi bilgisayar kullananlar olduğu gibi siteye resim atma konusunda , neyi nereye atacağı konusunda sıkıntı yaşayan üyelerimiz de var. işte bu noktada, en kısa zamanda ulaşarak bu aksaklıklara dair bilgi alabileceği birinin olması düşüncesinden yola cıkarak böyle bir karara vardık.
bir örnekten yola cıkacalım isterseniz . son günlerde AKHİSAR GRUBU nun faaliyetleri göze carpmayacak gibi değil,
BİGADİÇ ,KAYSERİ,DENİZLİ,ANTALYA da öyle ve daha cok katılımın olacağı iller , ilceler olacak..bu grup lidelerinin oluşması hem daha doğru paylaşımlar yapmayı , hem birlik beraberliğimizi , hemde avcılıga dair problem yada önerileri daha yetkili platformlara taşımamızı sağlayacağı gibi ileride daha büyük olduğumuz günlerde güçlü olmamızı sağlayacaktır.
GRUP TEMSİLSİLCİĞİ sistemi MODERATÖR arkdaşlara bağlı olarak işleyecek her grup temsilcisi bir moderatör e bağlı olacak..
il yada ilçe olarak 10 üyeye ulaşan her yerleşim birimi içinde bir grup temsilcisi oluşturulacak ileride secilecek olan moderatör lerde bu grup temsilcilerimizden secilecektir.
GRUP TEMSİLCİLERİ, bilgisayar ı iyi derecede kullanabilen girişimci ve en önemlisi AVCI olacak.. bu doğrultuda ilk temsilcilerimizi , AKHİSAR, BİGADİÇ, DENİZLİ, KAYSERİ,EMET den sececeğiz
AKHİSAR ve BİGADİÇ grup temsilcileri MOD. arkadaşımız NİHAT BALTACIya,
DENİZLİ grup temsilcisi MOD. arkadaşımız ORCUN a
KAYSERİ grup temsilcisi GLOBAL MOD. abimiz ADİL KARAKUŞ a
EMET grup temsilcisi Sn. MUSTAFA ÇİL ile bağlantı kurmak kaydıyla sorun ve önerilerinde hızla yol katedebilecek..
bu doğrultuda, adı gecen gruplarının temsilci olarak önermek istediği arkadaşları bu konunun altına önermek kaydıyla bildirmelerini rica ediyoruz.
ayrıca ; grup temsilcisi secİlmesi gereken gözümüzden kacan bölgeleri de buradan önermenizi rica ediyoruz .
SAYGILARIMIZLA
SON DURUM
Akhisar grup Temsilcisi ------------> Mehmet SUCU
Bigadiç grup Temsilcisi -------------> Raif ŞENGÖR
Antalya grup Temsilcisi -------------> Fatih HACIABBASOĞLU
unforgiven
02.Mayıs.2008, 11:36
Güzel düşünce.Elinize emeğinize sağlık...Sitemize çok faydalı olacak bir konu...
Saygılarımla...
ulasatasoy
02.Mayıs.2008, 11:42
Hayırlısı olsun .Kolay gelsin. :)
nihat baltacı
02.Mayıs.2008, 12:19
ismail kardeşim güzel düşünmüşsün...her konuda yanındayım...
Adil Karakus
02.Mayıs.2008, 12:25
İsmail kardeşim çok yerinde ve doğru bir karar tebrik ederim,sebebine gelince neden çok memnun olduğumun,
malum bizler büyük bir çatının altında bir araya gelmiş şimdilik 700 ün üzerinde nüfüsu olan bir aileyiz evet aileyiz dolayısı ile ailenin tabandan tavana paylaşımcı korumacı sevecen saygı ve güven esasına dayalı kıymetli bir oluşum olduğunu düşünüyorum.
Ailemizde yanlışa kırıcılığa ve hataya sebebiyet verilmemesi adına yapılan bu yeni organizasyona bütün üyelerimizin vereceği desteğe şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
SAYGILAR SEVGİLER TÜM ÜYELERİMİZE
secerız abımm ne demek
muğla orcun adasıma baglı olsunn :)
denıslı muğla komsu ya ondan
ismail talay
02.Mayıs.2008, 14:47
sevgili akhisar lılar , bigadiçliler temsilcileriniz kimler olsun yazın hadi bakalım
cemalreis
02.Mayıs.2008, 15:18
GÜZEL BİR ORGANIZASYON İSMAİL KARDEŞİM....GÜZEL DÜŞÜNCE....
MEHMET KANDAK
02.Mayıs.2008, 16:28
gerçekten güzel düşünce ...teşekkürler. seçilmiş olan ve seçilecek olan arkadaşlara başarılar.
4x4cemal
02.Mayıs.2008, 17:25
Güzel düşünülmüş bi vazife paylaşımı bence çok kısa sürede faydalarını göreceğiz. Develiden selamlar.
Fatih HACIABBASOĞLU
02.Mayıs.2008, 17:39
Çok Yerinde Bir karar benim görüşümcede....avkoliğimiz gün gçtikce büyüyor ..hızına yetişmek zor.yardımcı olmamzı gerekir tüm gönül dostlarının...elimizden gelen ne varsa biz hazırız..
saygılar
cemalreis
02.Mayıs.2008, 17:48
NİHAT BALTACI, ORÇUN, MUSTAFA ÇİL VE ADİL KARAKUŞ'A GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM...ADİL KARDEŞİM SENDE BİZİM ŞEHRE BAKIYORMUŞSUN EĞER BİR YARDIMIZ DOKUNURSA BİZ BURDAYIZ KARDEŞLERİM HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN.....
reısım sımdı bu arkadaslar muhtar gıbı bısı oldular:))
cemalreis
02.Mayıs.2008, 18:04
öylede sayılırlar orçunum...http://hyperturks.com/hyper/images/smilies/13.gifhttp://hyperturks.com/hyper/images/smilies/13.gifhttp://hyperturks.com/hyper/images/smilies/13.gif muhtar deyil kaymakanda olurlar inşallah....
Adil Karakus
02.Mayıs.2008, 18:57
Cemal reisim abim sağol varol düşünvelerinden dolayı allah razı olsun teşekkürler,dedimya reisim bizler aileyiz hepimiz birbirimize yardımcı olup omuz omuza yolumuza devam edeceğiz ayrıyeten Reisim benim kimlik bilgisinde mersin Yazıyor fakat asıl memleket Niğde hemşehri sayılırız allah izin verirse bu sene kayseride bir bıldırcın avı düşünüyorum inşallah
selamlar saygılar abim
cemalreis
02.Mayıs.2008, 19:22
beklerim adil kardeşim kayseriye yolun düşerse beklerim beraber gideriz ava.....
ismail talay
02.Mayıs.2008, 19:50
yaw dostlar hala isim beyan etmediniz akhisarlı dostlar nerelerdesiniz
Hakikatten güzel düşünülmüş arkadaşlıkları güçlendirme ve yardımlaşma yönünde çok olumlu bir adım.Görev alacak arkadaşlara başarılar.selamlar.
4x4cemal
02.Mayıs.2008, 21:04
Kayseriden AVBEYİ diyorum
cemalreis
02.Mayıs.2008, 21:09
kayseriden zaten adil kardeşimiz var cemal kardeşim biz akhisardan arıyoruz....
muğlalı olarak orcun adasımmm dıyorummm
adasım muhtar oldun bakkkk
4x4cemal
02.Mayıs.2008, 21:21
Cemal Reis benim anladığım kadarı ile Adil bey Kayseri bölgesinden sorumlu mod bizim önereceğimiz temsilci Adil beye bağlı olacak, yanlışım varsa İsmail Talay bir kez daha açıklasın
cemalreis
02.Mayıs.2008, 21:28
doğru söylüyorsun camal kardeşim adil bey bizi temsil edecek...
bülent erdem
03.Mayıs.2008, 01:19
sevgili ismail abi,antalyanın ismi geşmesine rağmen sonradan es geçildiğini görüyorum...aktif bir üye olarak görüşüm şudurki,ilimizin ve ilçelerinin üyelerinin son derece girişmci ve katılımcı olduğudur..hemşehrilerimde benimle aynı fikirde olacakki konuya uzak kalmışlar...ismail abi bu düşüncem şahsınız tarafından destek görürse,ben size birde sorumlu yönetici ismi önericem.gerek bigisayar tecrübesi,gerek avcılık deneyimi,gerek sitedeki aktifliği,gerekte saygın kişiliği ile canım kardeşim FATİH HACI ABBASOĞLU.. düşüncelerimin bütün ANTALYALI ÜYELERİMİZ TARAFINDAN destek göreceğinden şüphem yok.. bir parantez açarak şunuda söylemek istiyorum, AVKOLİK in kurulmasıda ve gelişmesinde emekleri yaadsına mıycak,sayın yöneticim sevgili kardeşim ALİ ŞENCAN iki hafta sonra aramızda olacak...... moderatör baabında bir yanlışlık olmamasını dilerim... İSMAİL abi sakın yanlış anlaşılmasın amacım işine karışmak deyil,sadece hatırlatmak... saygılar
Mustafa ÇİL
03.Mayıs.2008, 08:22
canlar cananlar
gayet güzel düşünmüşsün İsmailim..kusura bakmayın ali ile şuanda ankarada oldumuz için herşeye müdavim olamıyorum..
fakat burada arkadaşlar isim zikretmekten kaçınıyo gb gördüm sanki..neyse her bölgeden pc bilgisi
iyi olan bir arkadaş olursa iyi olur dostlar
ALİ ŞENCAN ismine gelince arkadaşlar...ne zaman ne yaptı isem beni hiç ama hiç yalnız bırakmadı...Ali şencan ismi burada bu stenn yöneticisi olarak geçtiği gb benm ve sizlerin en kadim dostudur diye düşünüyorum....
hadi bakalım şimdi isimleri yavaş yavaş görelim
imported_avkolik
03.Mayıs.2008, 10:23
Arkadaşlar biz eve geldik özlemişiz sitemizi...gerçi yarın döneceğiz ama :( Ali ŞENCAn bu sitede Yönetici mertebesindedir...başımızın tacıdır..Hele bi gelsin :) Dediğiniz gibide olabilir Antalya Ali ŞENCAN' a bağlı olabiir Bülent kardeşim..Şu ana kadar bir tek isim zikredilmiş..
Ben önereyim madem
Kayseriyi temsilen avbeyi veya cemal reis
Antalyayı temsilen Fatih HACIABBASOĞLU kardeşim
Denizliyi temsilen kim???????????
Akhisarı temsilen kim???????????
Emet /Kütahyayı temsilen kanımca Unforgiven
Balıkesir-Bigadiç yörelerini temsilen ???????????
evet arkadaşlar ...ileride avkolik yönetiminde görev almak istemezmisiniz? yemin ederim ben olsaydım şimdiye ben diye 10 defa mesaj atmıştım :D
unforgiven
03.Mayıs.2008, 10:26
Sevgili Ali abicim teklifine teşekkür ederim.Rabbim izin verirse Sitemiz görev verecek olursa büyük bir onurla bu görevi yerine getirmeyi isterim...
Saygılarımla...
Fatih HACIABBASOĞLU
03.Mayıs.2008, 11:38
aliciğim ve bülentciğim çok tşk ederim beni onurlandırdınız...
ama işlerim çok yoğun olduğu için görevimi tam anlamı ile yapamayacağımı düşünüyorum..o yüzden avkolik camiasına daha çok katkıda bulunacak bir arkadaş bulmaya çaılışıyorum..en kısa zamnda isim vereceğim..eğer uygun görürüseniz..
saygılar
erhan20
03.Mayıs.2008, 11:59
çok güzel düşünce hayırlısıyla
MEHMET KANDAK
03.Mayıs.2008, 12:01
ARKADAŞLAR AKHİSAR BALIKESİR İZMİR ÇANAKKALE ÇUKURUNU İZMİRE KOMŞU OLAN İLLERİ İLÇELERİ İLE İZMİR TEMSİLCİSİ ADI ALTINDA BİR TEK ÇATIDA TOPLAYALI.DERİM. İLERİDE ÜYELER ÇOĞALACAKTIR. MUTLAKA. OZAMAN DA YARDIMCI OLARAK KİŞİLER ATARIZ.
Akhisarı temsilen ben Ulaş kardeşimi önerebilirim. Hem girişken hem bilgili hem bilgisayar konusunda çok iyi oldugunu düsünüyorum.selamlar.
cemalreis
03.Mayıs.2008, 14:17
ALİ EKBER KARDEŞİM YAZSEN YAW BENİ KYASERİYE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM......BU ARADA DENİZLİ TEMSİLCİMİZDE BENCE ORÇUN KARDEŞİMİZ OLSUN DERİM....
Avbeyi
03.Mayıs.2008, 14:56
Konuyu yeni gördüm.
Cemal abimiz sağolsun beni önermiş ama yapabileceğimi zannetmiyorum.
Şimdiye kadar 3 avcılık sitesinde yöneticilik yaptım.
Ve şunun bilinmesini isterim ki özveri ve en önemliside vakit isteyen bir görev.
Bende de ne yazık ki vakit yok.
Bu nedenle Cemal Reis abimizin bu görevi hakkıyla ifa edeceğini düşünüyorum.
Bu uygulamanın gerekliliğini kesinlikle destekliyorum ve düşünenlere teşekkür ediyorum.
Saygıyla...
imported_avkolik
03.Mayıs.2008, 15:03
cemal resi , fatih sağolun kardeşim ilginiz için...tamam madem şöyle bi durum oluyo
kayseri bölegesi temsilcsi olarak cemalreis diyelim hayırlısıyla...
erhan20
03.Mayıs.2008, 15:08
cemal reis e yakışır hayırlı olsun
cemalreis
03.Mayıs.2008, 15:10
ALİ EKBER KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM BİZİM ANLAYIŞIMIZDA GÖREV İSTENMEZ VERİLİR.....BU GÖREVE BENİ LAYIK GÖRÜYORSANIZ MEMNUNİYETLE KABUL EDİYORUM...
MEHMET KANDAK
03.Mayıs.2008, 15:42
yakışır hayırlı olsun.
cemalreis
03.Mayıs.2008, 16:09
erhan ve mehmet kardeşim teşekkürler....
erhan20
03.Mayıs.2008, 16:42
cemal abi ne demek alemde teksin
hamza denizli
03.Mayıs.2008, 17:00
denizlide en aktif ve sitemizi en çok takip eden orçun abim var...hem yönetici olarak hem de gurup temsilcisi olarak bu işi rahatça yürütecektir...denizli gurup temsilcimiz orçun abim olsun...
denizlide en aktif ve sitemizi en çok takip eden orçun abim var...hem yönetici olarak hem de gurup temsilcisi olarak bu işi rahatça yürütecektir...denizli gurup temsilcimiz orçun abim olsun...
hamzanın da dediği gibi orçun sitede ki en aktif üyelerden biri...denizli gurup temsilciliğini yürütecek arkadaş orçun olmalı...
darbe38
03.Mayıs.2008, 18:01
çok güzel düşünce abilerim...bence denizli temsilcisi orçun abim olsun bu arada cemalreis'ede hayırlı olsun.....
ismail talay
03.Mayıs.2008, 18:09
arkadaşlar öncelikle sunu söliyim , bu temsilci arkadaşlar modlara bağlı olacak , orcun zaten mod ,biz modlara bğımlı olacak grup temsilcileri arıyoruz. sevgili bülent seni imzanda yazan telefondan bir kaç kere aradım ama nafile !! antalyayı es gectiysem hatayla olmmuştur bülentim .
akhisar grubu için ben sevgili başkanım mehmet sucuyu öneriyorum .
kayseri belli oldu şimdilik itirazı olan yoksa cemal reis
bigadiç i ve diğer illeri bekliyoruz arkdaşlar
bu arada arkadaşlar gözümüzden kaçan il ve ilçeler varsa lütfen önerinizz.. sevgili ali ekber .. cemal resisi ve sevgili mehmet sucuyu atayalım .
fatih demircan
03.Mayıs.2008, 19:12
ben bigadiç ten raif şengör ü öneriyorum.sen ne dersin raif abi
Adil Karakus
03.Mayıs.2008, 19:23
Kayseri CEMALREİS,Ahisar Mehmet SUCU,
uygundur sayın yöneticim,hayırlı olsun
Değerli üyelerimize hayırlı olsun İsmail Talay
imported_avkolik
03.Mayıs.2008, 19:39
Evet arkadaşlar son durum şöyle ( ilk mesajda bu durum düzeltilip belirtildi)
Akhisar grup Temsilcisi ------------> Mehmet SUCU
Bigadiç grup Temsilcisi -------------> Raif ŞENGÖR
Antalya grup Temsilcisi -------------> Fatih HACIABBASOĞLU (Görev verildi Fatih'im...Lütfen gereği )
fatih demircan
03.Mayıs.2008, 19:49
hadi hayırlı olsun
ismail talay
03.Mayıs.2008, 19:55
hayırlısı olsun arkdaşlar
unforgiven
03.Mayıs.2008, 20:47
Hayırlı olsun sevgili abilerim...
Saygılarımla...
raif sengör
03.Mayıs.2008, 21:19
Fatih kardeş iki günden beri işlerim olduğu için bilgisayarı açamadım. Temsilcilik konusunu yeni gördüm.
Beni önerdiğin için teşekkür ederim. Sitemiz için verilecek görevi severek kabul ederim. Selamlar.....
nihat baltacı
03.Mayıs.2008, 21:37
valla sekiz saat yoktum kanalda baya aktif mesajlar olmuş...bu arada sayın cemal reisi,sayın m.sucu abimizi ve sayın raif abimizi burdan tebrik ederim...hadi hayırlısı.
raif sengör
03.Mayıs.2008, 23:07
Nihat kardeş teşekkür ederim.
yasar_yetim
04.Mayıs.2008, 05:42
cok guzel bı dusunce gorev alan arkadaslara basarılar allah utandırmasın..
Seçilen ve seçilecek olan temsilcilerimize yeni görevleri hayırlı ve uğurlu olsun
Güzel düşünülmüş.İleride bölgesel etkinlik veya ortak bir merkezde tanışma,kaynaşma günüde düzenlenmeli bence.
ulasatasoy
05.Mayıs.2008, 20:15
Erkan abicim çok teşekkürler beni önermişsin ama biliyorsun bizde saygı esasına dayalı bir yaklaşım herzaman en önde gelir. Mehmet SUCU abime yakışır temsilcilik. Saygılar.
darbe38
05.Mayıs.2008, 21:44
güzel bir düşünce olmuş abilerim bence biz bu şekilde gidersek grup temsilcisi dayandırmayız :)
MEHMET KANDAK
06.Mayıs.2008, 14:12
HAYIRLISI OLSUN DİYELİM...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.