ibrahim uysal
04.Ağustos.2014, 13:59
Değerli dostlarım;bizim keklik ekibinden yorgancı Ramazan abimin kurzhaarı bayramın ikinci günü ölmüştü...Dedik ki;artık pointer bakma zamanı Ramazan usta...Pointer ve keklik denince aklıma ilk gelen Ersin Kasap ve ekibi tabiki...Aradım Ersin'imi,dedim ki;böyleyken böyle...Abi ben de yok ama Niyazi abimin yeni yavruları var...Yeni yavru olmasa mı,keklikte daha yavru olacak falan derken;Ramazan usta kendimiz yetiştirelim olsun,daha iyi olur dedi..Mehmet Tevfik ustam da aynı fikirde tabiki...
Aradım Ersin'i,tamam olsun yavru olsun Ersin'im ama adını koyalım dedim...Abi bizde sana satılacak enik yok,ben gönderirim sen de ulaşım ücretini karşıla dedi...Olurdu,olmazdı teli kapattık..Niyazi abimi aradım,sonuçta onun eniklerden...Biz beğeniriz,Ersin gönderme işini takip eder dedi...Usta birşeyler yapalım adını koyalım dememle;biz de dost dediğimize parayla enik yok demez mi?...Başka şeyler de dedi ama burada yazılmaz... :)
1-0 öndesiniz ama ben ikinci yarı bu maçı 1-2 almasını bilirim... 8)
Sağolun varolun dostlar...İyiki varsınız,iyiki dostumsunuz... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Aradım Ersin'i,tamam olsun yavru olsun Ersin'im ama adını koyalım dedim...Abi bizde sana satılacak enik yok,ben gönderirim sen de ulaşım ücretini karşıla dedi...Olurdu,olmazdı teli kapattık..Niyazi abimi aradım,sonuçta onun eniklerden...Biz beğeniriz,Ersin gönderme işini takip eder dedi...Usta birşeyler yapalım adını koyalım dememle;biz de dost dediğimize parayla enik yok demez mi?...Başka şeyler de dedi ama burada yazılmaz... :)
1-0 öndesiniz ama ben ikinci yarı bu maçı 1-2 almasını bilirim... 8)
Sağolun varolun dostlar...İyiki varsınız,iyiki dostumsunuz... ;D ;D ;D ;D ;D ;D