PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Niyazi Abim,Teşekkürler Ersin'im....

ibrahim uysal
04.Ağustos.2014, 13:59
Değerli dostlarım;bizim keklik ekibinden yorgancı Ramazan abimin kurzhaarı bayramın ikinci günü ölmüştü...Dedik ki;artık pointer bakma zamanı Ramazan usta...Pointer ve keklik denince aklıma ilk gelen Ersin Kasap ve ekibi tabiki...Aradım Ersin'imi,dedim ki;böyleyken böyle...Abi ben de yok ama Niyazi abimin yeni yavruları var...Yeni yavru olmasa mı,keklikte daha yavru olacak falan derken;Ramazan usta kendimiz yetiştirelim olsun,daha iyi olur dedi..Mehmet Tevfik ustam da aynı fikirde tabiki...
Aradım Ersin'i,tamam olsun yavru olsun Ersin'im ama adını koyalım dedim...Abi bizde sana satılacak enik yok,ben gönderirim sen de ulaşım ücretini karşıla dedi...Olurdu,olmazdı teli kapattık..Niyazi abimi aradım,sonuçta onun eniklerden...Biz beğeniriz,Ersin gönderme işini takip eder dedi...Usta birşeyler yapalım adını koyalım dememle;biz de dost dediğimize parayla enik yok demez mi?...Başka şeyler de dedi ama burada yazılmaz... :)
1-0 öndesiniz ama ben ikinci yarı bu maçı 1-2 almasını bilirim... 8)
Sağolun varolun dostlar...İyiki varsınız,iyiki dostumsunuz... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

imported_avkolik
04.Ağustos.2014, 14:08
Dostkolik abim dostkolik ;D ;D ;D Ersinim sağolasın...

Yıldıray İNCE
04.Ağustos.2014, 14:53
Dostkolik abim dostkolik ;D ;D ;D Ersinim sağolasın...

Burhan KESKİN
04.Ağustos.2014, 15:48
Gerçek dostluk bu işte tebrikler Ersin ve Niyazi kardeşim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ibrahim uysal
12.Ağustos.2014, 10:33
Evetttt,Yorgancı Ramazan abimin yeni av partneri geldi dostlar...Tekrardan teşekkürler yürekleri sevgiyle,dostlukla dolu adamlar...Adam gbi adamlar...Biraz önce geldi...Şimdi temizlenecek ve karnı doyurulacak...Yorgancıya da hemen ısındı zilli... ;) Cesiyi bu sezondan itibaren takip edin arkadaşlar...Esecek dağlarda inşallah...:)

http://i.imgur.com/sKP2CUW.jpg

http://i.imgur.com/6T5HnBZ.jpg

http://i.imgur.com/pp2H4NO.jpg

mehmet.
12.Ağustos.2014, 11:37
Teşekkürler Niyazi abim ve Ersin kardeşim ;D ;D ;D Ramazan abime hayırlı olsun,gülegüle büyütsün ve tüyleri kadar avlar nasip olsun İnşallah :)

Burhan KESKİN
12.Ağustos.2014, 13:31
Maşallah tüyü kadar avıda bol olur inşallah bu duyarlılığından dolayı Ersin ve Niyazi ustaya teşekkür ederiz... ;D ;D ;D ;D

samet bereket
12.Ağustos.2014, 13:52
Maşallah allah can pekliği versin ersin abim ve niyazi abiyi bilen bilir zaten anlatmaya gerek yok gene kendilerine yakışanı yapmışlar sağolsunlar...

Niyazi UYANIK
12.Ağustos.2014, 22:57
Hayırlı olsun arkadsım daha önce dedım gıbı lafı bıle olmaz bızım icın once arkaslık onemlı insallah tuyu kadar av yapsın sen benı bı enık icîn aramısın lafı bile olmaz arkasım her zaman dostum onemlidır benım icın

13.Ağustos.2014, 08:55
Hayırlı olsun tüyü kadar avıda bol olsun Niyazi abimede teşekkürler

14.Ağustos.2014, 11:16
Tüğü kadar avı olur inşallah. Sağolsun Ersin abimde beni pointer sahibi yapmıştı 2 sene önce şimdi avına doyulmuyor. Tekrar hayırlı olsun abi

ibrahim uysal
14.Ağustos.2014, 11:24
Çok teşekkürler dostlar.... :)

veyselll
14.Ağustos.2014, 18:32
Gönül dostlarıdır ersin abim ve niyazi abim. Zamanında bende setter varken ersin abim beni pointer sahibi yapmıştı.ogün bugün baska köpek tanımadım. Tüyü kadar avı olsun